Rozkošné Tigi

19:42

Óóóó kučery, ako rada by som ich stále mala! Vždy sa z nich veľmi teším, keď si ich upravujem a kochám sa nimi. Boli mi nadelené celkom rovné vlasy a tak nejak ich chcem mať úplne vlnité. Za posledné roky som skúsila viacero druhov nátačiek a rôznych sponiek, ktoré pomôžu kučery vytvarovať. Pravdou ale je, že moje vlasy sú jemnejšie a bez kozmetickej pomoci mi kučery sotva prežijú pracovný deň. Vlasy si umývam každý druhý deň a tak potrebujem, aby aspoň chvíľku vydržali v peknom stave. Doposiaľ som skúšala najmä spreje a gély, ktoré boli objemové, ale pekne zafixovali aj moje vlny. Bolo na čase skúsiť aj niečo rýdzo na vlny. Voľba padla na značku Tigi, ktorá sa stala mojou srdcovou záležitosťou.

TIGI Bed Head Foxy Curls sprej pre vlnité vlasy



TIGI Bed Head Foxy Curls

TIGI Bed Head Foxy Curls sprej pre vlnité vlasy zloženie

sprej na kučery


TIGI Bed Head Foxy Curls sprej pre vlnité vlasy ma zaujal svojím obalom. Pri Tigi som na krásne a zaujímavé obaly zvyknutá, ale vždy sa nájde niečo nové, nad čím krochkám radosťou. Presne tak to bolo aj teraz. Jednoduchý plastový obal je výraznej tmavo ružovej/fialovej farby a vyniká svojím zaujímavým tvarom. Má 200 ml  a nie je veľmi veľký, pokojne si ho viem napchať aj do kufra, keď niekam idem. Na prvé použitie som bola veľmi zvedavá, pretože to nebol prvý kúsok tejto značky a zatiaľ som s ňou mala samé dobré skúsenosti. Ako prvé udrie do nosa (pôvodne som chcela napísať do očí, ale ono to fakt udrie do nosa) vôňa. Sladučká, ovocná. V okamihu, ako som ju ucítila, som si spomenula na nejaký liek, ktorý sme ako deti pri chorobe užívali. Boli to kvapky, ale neviem, či od horúčky alebo kašľu, no tá vôňa mi utkvela v pamäti a hneď som si spomenula. Vlasy potom ostávajú ovocné a ľahučko voňajú. Niekedy stačí pohyb a vôňa sa okolo mňa rozprestrie ako závoj.

Je to ľahký sprej, ktorého aplikácia je jednoduchá. Najskôr si ich umyjem ako vždy a osuším. Potom ho nastriekam od korienkov po končeky a vlasy upravím natáčkami alebo si vyčešem drdol. Tepelne sa potom upraviť môžu, ale v teplom počasí  pekne uschnú aj bez toho a v zime ich vyfénujem, pokiaľ treba. Vlasy vôbec nezaťaží a ani ich nelepí. To sa mi zdá hlavná výhoda oproti klasickému tužidlu, ktoré som prestala používať (aj keď ich pár ešte je, ktoré ma lákajú). Sprej vlasy nevysušuje a ráno sa zobudím s peknými kučerami, ktoré vydržia celý deň. Na druhý deň sú to už jemné vlny, ale ešte vidno, že vlasy nie sú celkom rovné. Kučery držia pokope, sú zafixované a pekne sa dajú upraviť. Chýba mi iba jedna vec - trošku nadýchaný objem. Viem, že som si kupovala sprej na zvýraznenie kučier, ale trochu som dúfala, že bude aj objem. Keď ho miniem, asi sa skorej vrátim k objemovým sprejom, lebo tie vlasom dodajú nádherný objem a tiež fixujú.

Plusy:

  • pekný obal
  • ľahká aplikácia
  • pekná ovocná vôňa
  • možno ho aplikovať od korienkov po končeky, vlasy nie sú mastné ani vysušené
  • pekne fixuje kučery, vydržia zhruba deň, potom sú z nich jemnejšie vlnky
Mínusy:
  • trochu mi chýba objem

Tento pekný kúsok nájdete v  eshope Notino. Priateľ tam teraz kupoval mamine parfémy k narodeninám a objavil aj nádherné darčekové balenie. Za 4,99 mu parfémy zabalili do veľmi peknej farebnej krabičky, ktorá sa dá využiť na odkladanie šperkov či iných drobností. Farby sú ženské ako červená alebo biela, ale aj pre pánov, napríklad čierna. Výhodou je, že takto zabalený balíček možno rovno poslať ako prekvapenie :) Je to originálne, pekné a priznám sa bez mučenia, ja by som to tak pekne neurobila, lebo papier strihám horšie ako deti v škôlke (pokojne si aj narysujem čiaru, po ktorej mám ísť a figu z toho) a ak sa ponáhľam, veci obyčajne hodím len do darčekovej taštičky a potom mi je to ľúto. Myslím, že len na Vianoce sa bavím s balením, kým sa neprilepím o pásku alebo ozdobnú hviezdu a potom to aj tak nechám tak, lebo v duchu nadávam ako pohan  a to sa na Vianoce nemá :)



Aké sú vaše skúsenosti s TIGI? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe