Darčeková Balea

18:46

Darčekové sety kozmetiky kupujem predovšetkým na Vianoce. Členovia mojej rodiny sú tak nejak zvyknutí, že nakupujem veľa kozmetiky a čo potrebujú, nájdu v mojej poličke. K sviatkom to ale považujem za dobrý darček, lebo každý dostane to, čo potrebuje a dávam pozor na to, aby to vyhovovalo jeho nárokom a potrebám pokožky. Občas taký set rada kúpim aj sebe. Obyčajne obsahujú samé mňamky veci a ušetrím aj nejaké to euro. Niekedy neodolám ani cestovným baleniam trochu drahšej kozmetiky, lebo vďaka nim ju lepšie spoznám a usúdim, či sa mi oplatí investovať do väčších balení alebo nie. V prípade Baley viem, že vedľa nešliapnem.

Balea darčekový set Pure & Soft

Balea darčekový set Pure & Soft zloženia

Balea darčekový set

darčekový set

Balea peeling Pure & Soft

Balea peeling

Balea peeling Pure & Soft zloženie

Balea sprchový krém Pure & Soft

Balea sprchový krém Pure & Soft zloženie

Balea telové mliekoPure & Soft

Balea sprchový krém Pure & Soft zloženie

O darčekovom sete Pure&Soft si môžete prečítať:

       "Už nemusíte hľadať ten správny darček, Balea darčekový set Pure & Soft to vyrieši za vás! Obsahuje ošetrujúci sprchovací krém, jemný sprchovací peeling a ošetrujúce telové mlieko. Balea Pure & Soft poskytuje pokožke dokonalú starostlivosť. S výťažkom bieleho ílu a mandľového oleja zaistí potrebnú starostlivosť. Doprajte si to najlepšie so značkou Balea!
Ošetrujúci sprchovací krém: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, KAOLIN, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL OLIVATE, PARFUM, SORBITAN, OLIVATE, XANTHAN GUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, HELIANTHUS AN, NUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA_ISOMETHYL IONONE, SODIUM HYDROXIDE
Jemný sprchovací peeling: AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL ISONONANOATE, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, KAOLIN, SILICA, GLYCERYL STEARATE CITRATE, POLYGLYCERYL_3 STEARATE,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SHELL POWDER,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PARFUM, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, PHENOXY ETHANOL, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL,ALPHA_ISOMETHYL IONONE
Ošetrujúce telové mlieko: AQUA, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, KAOLIN, PARFUM, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, ALPHA_ISOMETHYL IONONE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL"

Set som si všimla vďaka jeho vzhľadu. Takému nežnému, jemnému, nenápadnému. Je to presne ten štýl, ktorý vyniká nehou a práve preto sa nedá prehliadnuť. Balea je známa príjemnými cenami a kvalitnou kozmetikou, preto som sa setu nevedela dočkať. Obsahuje produkty, ktoré sú potrebné denne: telový peeling, sprchový krém a telové mliečko. Peeling používam dva - tri razy týždenne, ostatné každý deň, aby bola pokožka jemná, zdravá a vláčna. Peeling má 100 ml, ostatné dva kúsky 200 ml. Ich obaly sú veľmi pekné. Bledé s výrazným červeným kvetom. Ženské, lákavé a výrazné. Jedná sa o ideálny darček, ktorým nič nepokazíte. Nielen preto, že sú to nevyhnutné kúsky, ale aj preto, že sú skrátka skvelé. Vôňa je krásna. Aj keď som pri prvom očuchaní dosť dlho premýšľala, čo tam je. Ucítila som sladkú mandľovú vôňu, veľmi príjemnú a nevtieravú, pri ktorej dostávam chuť na marcipán. V balení sú tri produkty, ktoré som zoradila od najobľúbenejšieho:
  1. na prvom mieste sa umiestnil peeling. Ako o mne už asi viete, milujem peelingy na tvár, telo, ruky, nohy, pery, brúsim si zuby na peeling na vlasy. Musím ho mať doma stále a už som si veľmi vycibrila cit a hneď viem, či je nejaký kvalitný alebo nie. No a tento je kvalitný veľmi. Je biely, hustý a krémový, čo je pre mňa dokonalá kombinácia. Bonusom sú dosť veľké a citeľné peelingové čiastočky, vďaka ktorým je pokožka zbavená odumretých buniek úplne jemná a hladká. Pri umývaní sa okolo mňa šíri krásna vôňa a pokožka je po každom použití ako vymenená. Pomáha aj v boji s celulitídou, lebo pokožka sa prekrvuje a potom sa do nej lepšie vsiaknu krémy. Odporúčam to najmä po cvičení.
  2. na druhom mieste skončil sprchový krém, ktorý je biely, hustý a prekvapivo - krémový :) Je ľahký, voňavý a pokožku zahalí do mandľového opojného závoja. Čistí ju bez vysušovania a zanecháva jemnú a vláčnu. Peeling odporúčam maximálne 3 razy denne, sprchovací krém je na denné použitie.
  3. na treťom mieste skončilo mliečko. Nie preto, že by som ho považovala za najhoršie, ale tak nejak mi z toho setu príde také najmenej výrazné. Podobne ako ostatné produkty je v plastovej tube, na ktorej pevne drží vrchnáčik a je to pre mňa bezpečné, lebo ho nenaháňam po celej kúpeľni. Vonia jemne a ľahko, dopĺňa sa so sprchovým krémom, takže pokožka je prevoňaná o niečo dlhšie. ľahko sa vstrebáva do pokožky bez mastného filmu. Hydratácia je priemerná, na zimu by som hľadala niečo výživnejšie, ale na leto a na jeseň to postačuje.
Setíkom potešíte mamu, sestru, kamarátku. Vonia veľmi príjemne a obsahuje produkty, ktoré potešia väčšinu z nás. Telové mlieko používa aj Riško, nevonia mu príliš žensky, takže spokojne môžem povedať, že sa minie všetko.
Nájdete ho v DM drogérii i v eshope za 4,99 eur.

Všimli ste si set v DM-ke? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Dárkové krabičky jsem si v drogérii vůbec nevšimla, ale to je tím, že se moc po těchto setech nekoukám :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Setu jsem si v DM nevšimla a to jsem tam byla v neděli :) vypadá ale hezky :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. poslední dobou dělá balea spoustu takových sad jsem si všimla
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najviac som si ich vždy všimla pred Vianocami. Ale rada si nejakú kúpim, poteším sa malým darčekom :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe