Tropicana

15:40

Leto praje limitovaným edíciám asi najviac. Iste, objavujú sa aj pred Vianocami, kedy voňajú po vanilke, škorici a mede. No letných vôní, ktoré možno objaviť, je asi nekonečno a práve to sa mi na nich veľmi páči. Sú vône, na ktoré v kozmetike nedám dopustiť a neustále sa k nim vraciam. Asi nepoviem nič nové, ale jedná sa o levanduľu, ružu, harmanček alebo jazmín. Sú úžasné aj vtedy, ak si kúpim tisíc prvý produkt rovnakej vône. No a potom sú tu také, ktoré nie sú bežné, no ak sa mi dostanú  do rúk, skamarátime sa. To je aj prípad Tropicany, letnej limitovanej edície od Soaphorie.

soaphoria tropicana

tropicana želé gél

sprchové žélé

soaphoria sprchovacie želé

    V ovocnej letnej limitke nájdete telový nektár, sprchové želé, bambucké maslo, krémový dezodorant a prírodný parfum. Začala by som tropickým želé, o ktorom si môžete prečítať:

      "Slunce a vánek ve vlasech, slaná voda, tropické ovoce, koktejly, bezstarostná pohoda a nekonečně dobrá nálada! Život je v létě prostě příjemnější! Navodit tu správnou letní atmosféru Vám pomůže i sprchový želé gel ze speciální letní edice Tropicana s neodolatelnou exotickou vůní. Sprchový želé gel je vyrobený z těch nejkvalitnějších surovin. Jedinečné složení na bázi derivátů z kokosového oleje dokonale a zároveň šetrně očistí povrch pokožky, zatímco jojobový olej ji zanechá sametově hebkou a vláčnou. Přidané vonné složky přemění každodenní rutinu na smyslný požitek. Nechte se hýčkat a okouzlete své okolí nádherně hebkou a zdravou pokožkou. Sprchový želé gel Vám zaručuje přírodní složení bez sulfátů, živočišných tuků a ropných derivátů parabenů, glykolů, syntetické parfemace a barviv.
Aqua, Decyl Glucoside*, Lauryl betainu*, Xanthan Gum*, Aroma**, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Citric Acid*, Sorbic Acid, Formica Acid, Iron Oxide 
* Certifikovaná organická složka 
** Kombinace 100% čistých párou destilovaných esenciálních olejů a přírodních vůní"

        
Sprchovacie želé je úžasné. I keď je celkom riedke, človek si naň zvykne okamžite a stane sa normálne návykovým. Tak, chtiac nechtiac, si ho pri umývaní môžem pokojne naberať lyžičkou :) Sprchové želé som ešte nemala a o to viac som naň bola zvedavá. Pokukovala som po ňom už dávnejšie, ale vždy som si povedala, že nič také nepotrebujem. Odolávala som statočne a dlho, ale Tropicana to všetko zmenila. Želé má 200 ml a je v plastovom obale s kovovým vrchnáčikom. Exoticky pôsobiaca etiketa je príjemným bonusom a vytvára tak dojem, že prichádza z ďalekých horúcich krajín. Je žltej farby a v normálnom stave má byť ako želé. Keď sa raz nadýchnete jeho opojnej vône, už sa jej nebude chcieť vzdať. Sladké exotické ovocie z nej kričí a ja sa neviem rozhodnúť, či to neochutnám miesto toho, aby som sa umyla.  Chýba mi už len more, slnečník a drink v ruke. Pravú exotiku som ešte nezažila, ale takto nejako si ju predstavujem. Vytvára jemnú krémovú penu, ktorá pokožku zľahka umyje a nevysušuje ju. Prevonia ju  a zanechá v duši akýsi bezstarostný pocit slobody. Pokožka ostane jemná a vláčna. Cena želé je 7,60 eur.

tropicana telový nektár

telový nektár

soaphoria

O telovom nektáre si môžete prečítať:

      "Přírodní tělový nektar je tělový krém jemné, lehké a nemastné konzistence, vyrobený z olejů organického původu jako je jojobový, kokosový, slunečnicový a meruňkový olej. Díky olejům je pokožka dokonale jemná a hebká. Složení je obohaceno o hydratační složku ve formě šťávy z listů Aloe vera a vyživujícího bambuckého másla. Pokožka se stává vláčnou, sametově jemnou, hebkou a plnou života. Obsažené vonné složky zahalí tělo do letní vůně plné pohody a dobré nálady. Bez živočišných tuků a ropných derivátů, parabenů, glykolů, syntetické parfemace a barviv.
Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Aqua, Cocos nucifera Oil*, Helianthus annuus Seed Oil*, Cetaryl Alcohol*, Coco - Glucoside*, Aroma**, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum*, Prunus armeniaca Kernel Oil*, aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citric Acid*, Tocopherol, Lactic Acid, Sorbic Acid, Formica Acid, Iron Oxide 
* Certifikovaná organická složka 
** Kombinace 100% čistých párou destilovaných esenciálních olejů a přírodních vůní"

Telový nektár je balený podobne, vonia veľmi podobne, vyzerá veľmi podobne. Aj on má dosť riedku konzistenciu, ktorá pripomína jogurt. Keď som sa naň na začiatku dívala, predstavila som si ho ako večeru :) Ale bola by to škoda! Nektár obsahuje samé dobré oleje ako kokosový, jojobový, slnečnicový alebo marhuľový, ktoré patria k tým ľahším a veľmi účinným. Už pár rokov tvoria oleje neoddeliteľnú súčasť mojich kozmetických rituálov a som šťastná, že sa v kozmetike objavujú stále viac. Jedná sa o produkty, ktoré sú pre naše telo prirodzené a dodávajú pokožke všetko, čo potrebuje pre zdravie a krásu. Nektár má vynikajúce hydratačné účinky. Pomáha mi aj s mojimi suchými lakťami a kolenami, ktoré sú najmä v horúcom a veľmi chladnom počasí suché a drsné, pripomínajú brúsny papier. Je tak ľahučké, že skoro okamžite sa vsiakne do pokožky a zanechá ju hodvábne jemnú, vyživenú a voňavú. Najlepšie je použiť oba výrobky, vtedy je vôňa intenzívnejšia a prevonia aj pyžamo. Cena je 8,80 eur.

Uznávam, že Tropicana sa vydarila. Je pekná, voňavá a obsahuje nevšedné kúsky, ktoré zaujmú. Podobných vôní by som v kozmetike pokojne uvítala viac, leto je vďaka nim krajšie :) Nájdete ich v eshope Krásná každý den.

Kupujete si limitované edície? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Limitované edice mám hrozně ráda a vždy mě mrzí, že se jedná o limitku :-( tyhle produkty mě hodně zaujaly.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe