Ako si predstavujem kvalitný krém na ruky

17:49

V istých obdobiach roka pokožka na mojich rukách veľmi trpí. Je suchá, drsná, popraskaná a olupuje sa. Je to najmä v zime, kedy mi prekáža chlad. Keď ustúpi teplo či zima, koža je zasa ako predtým a akoby úplne iná. Kým v zime a lete potrebujem naozaj kvalitné krémy, zbytok roka postačia aj len ľahučké kúsky. Novinkou v ponuke Navia je krém na ruky s nechtíkom, ktorý je ako spása. Za dva dni dokázal pokožku sceliť tak, akoby ani nebola popraskaná a bonusom je nádherná vôňa, ktorá ma sprevádza celé hodiny.

                                Hydratačný Krém na Ruky s Nechtíkom

Hydratačný Krém na Ruky s Nechtíkom Navia

Hydratačný Krém na Ruky

Hydratačný Krém na Ruky s Nechtíkom Navia zloženie

vhodný pre suchú, drsnú a popraskanú pokožku rúk

Suché ruky som dlho nepoznala. Ani na vysokej som si ich nemusela veľmi krémovať a vyzerali stále pekne. Čas je ale neúprosný nepriateľ a začali sa mi objavovať reakcie ako na chlad, tak aj na horúce počasie. Bonusom, nie veľmi pozitívnym, je moja antipatia ku gumovým rukaviciam, takže kúpeľňu čistím octovým čističom bez nich. Spojením viacerých negatívnych faktorov vznikajú drsné, nie veľmi žensky vyzerajúce ruky. Popraskaná koža pekne nevyzerá, niekedy bolí, takže hľadám krémy s vynikajúcou hydratáciou. Niekedy sa s priemerom neuspokojím. Krém s nechtíkom je v obale s pumpičkou a má len 30 ml. Sprvu som si myslela, že po týždni je po kréme, lebo ho miniem rýchlo. No na jednu aplikáciu mi postačujú asi dve pumpičky a krém sa tak míňa omnoho pomalšie, než som predpokladala. 

Je malý a pekný, taký utešený a bez problémov vojde do kabelky aj kozmetickej taštičky, takže ho môžem mať so sebou všade bez toho, aby som vláčila priťažké kufre. Vôňa je omamná. Ako prvé som ucítila levanduľu v spojení s nechtíkom. Bola to upokojujúca vôňa, ktorá mi  niečím pripomenula starú mamu. Opantal ma pokoj a na okamih som si zaspomínala na časy, kedy som ešte bola malým dievčatkom a všetko bolo o niečo jednoduchšie. Konzistencia nie je hustá a krém nie mastný. Obsahuje harmančekovú kvetovú vodu, nechtíkový olej a kakaové maslo, ktoré do veľkej miery stoja za protizápalovými, regeneračnými a hydratačnými účinkami

Keď krém necháte dôkladne vsiaknuť, neostanú ruky mastné a krátko potom už možno normálne chytiť veci do ruky. Tak, prichádza to, čo ma na ňom najviac nadchlo, uchvátilo a presvedčilo o jeho dokonalosti! V prvom rade úžasne hydratuje. Textúra krému je jemná, veľmi ľahká a pri aplikácii stačí použiť naozaj malé množstvo, ktoré sa dobre vsiakne a zanechá úplne jemnú pokožku. Ak je popraskaná a drsná, zahojí ju, scelí ju a už po dvoch dňoch nebolo ani stopy po tom, čo ma tak hnevalo. Krém som používala tak 2 - 3 razy denne, po zahojení pokožky už stačilo len raz. Tá je pružná, jemná a chránená pred vysušovaním. Krém je jednoducho skvelý a keď som ho kupovala, nemala som tušenie, že nájdem krém, ktorý sa stane mojím must have a budem ho doma musieť mať po ruke stále!

Plusy:
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • pekný obal
  •  krásna bylinková vôňa
  •  dobrá konzistencia
  • vsiakne sa bez mastného pocitu
  • vynikajúco hydratuje, pomáha aj pri hlboko popraskanej pokožke, sceľuje ju, zjemňuje a chráni pred vysušovaním
Mínusy:
  • cena 9,90 eur za 30 ml sa môže javiť vyššia, no krému na jedno použitie netreba použiť veľa
Nájdete ho aj v eshope Krásná každý den.

Aký krém na ruky vás vždy zachráni? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Úplne s tebou súhlasím :) Mám rovnaké požiadavky :) Tento krém určite vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nad cenou krému už se v dnešní době zas tolik nepozastavuji, jako dříve :-) za kvalitu si ráda připlatím. Krém vidím poprvé, zaujal mě :-) jen bych ho měla raději v jiné tubičce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je jedna z najlepších tubičiek, aké kozmetika môže mať :)

      Odstrániť
  3. Mně vždy na ruce pomůže 8H krém od Elizabeth Arden. Je hutný mastný jako vazelína a já to mám takto ráda. Jinak ten Tvůj krém je určitě fajn!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe