Prvá pomoc pre mastné vlásky

18:55

Odkedy ma trápi atopický ekzém, problém s mastnými vlasmi rozhodne nemám. Vlastne ma trápi opak, sú vysušené a krehkejšie. Občas sa aj mne podarí siahnuť po nesprávnych šampónoch alebo kondicionéroch a  vlasy ostanú mastné a spľasnuté. Priznám sa, radšej vstanem o dve hodiny skorej ako by som tak mala vyjsť z domu. Minulý rok som domov po dlhej dobe zaobstarala suchý šampón ako prvú pomoc v prípade, že sa niečo pokazí a ráno už niet času na nápravu v podobe umývania, fénovania a upravovania vlasov. Magický šampón od L´Oreal Paris ma sprvu nezaujal, no keď sa mi dostal do rúk, povedala som si, že skúsime.

L’Oréal Paris Magic Shampoo Fresh Crush

suchý šampón

neviditeľný suchý šampón

L’Oréal Paris Magic Shampoo Fresh Crush zloženie

L’Oréal Paris Magic Shampoo Fresh Crush zloženie

Magic Shampoo Fresh Crush

L’Oréal Paris Magic Shampoo Fresh Crush je jedným z piatich suchých šampónov Magic Shampoo. Sľubuje objemné vlasy, ktoré nie sú mastné a nie je na nich ani povlak. Tak som sa teda rozhodla pozrieť na to, čo z toho je pravda a či je naozaj taký skvelý, ako sa prezentuje. I keď nemôžem povedať, že by som bola odborník na suché šampóny, celkom rýchlo som prišla na to, že buď vyhovujú, alebo nie. Hranica medzi tým je tenká. Magické suché šampóny sú v pekných modrých obaloch, ktoré mi pripomenuli kadečo, len nie suchý šampón. Fresh Crush je zaujímavý vďaka extraktu z vanilky a bergamotu, vôňa je svieža a pekná. 

Objem 200 ml je prijateľný, obal nie je veľký a míňa sa pomaly, predsa, nie je to produkt, ktorý  by človek používal každý druhý deň. Použitie je jednoduché. Vždy ho dôkladne pretrepte, aby sa s ním dobre pracovalo. Následne nasprejujte na vlasy asi 30 cm od korienkov. Vmasírujte končekmi prstov a následne rozčešte. Toto sú tie praktické informácie a rady. Funguje, ako sľubuje? Áno i nie. Na to, aby ste boli s výsledkom spokojné, je naozaj veľmi potrebné dodržať minimálne vzdialenosť 30 cm od korienkov. Ak je menšia, môžu sa objaviť neželané biele stopy. Iste, šampón vtriete do vlasov, ale ani pri prečesaní sa nevyčeše všetko. Pri dodržiavaní vzdialenosti je minimálne riziko bielych stôp vo vlasoch. Rovnako sa nesmie pridlho striekať  na jedno miesto, lebo priveľa suchého šampónu môže ostať nápadné. 

Inak účinkuje naozaj dobre. Vlasy po učesaní nadobudnú viditeľný objem, aj keď boli pred tým jemné a padnuté. Pekne voňajú, ryžový prášok okamžite pohltí všetku mastnotu, vlasy sú ľahké a poddajné. Mne sa síce stáva, že po pol dni ma už veľmi svrbí pokožka, ale to súvisí najmä s ekzémom, ľudí so zdravou pokožkou tento problém potrápiť nemusí. Celkové hodnotenie? Som spokojná, ale ako som spomenula, ak chcete predísť bielym fľakom po česaní, treba aplikovať šampón podľa pokynov. Inak klobúk dolu, vydarený kúsok.

Plusy:
  • v ponuke 5 vôní
  • šikovná veľkosť
  • celkom pekný obal
  • zaujímavá vôňa
  • ľahká aplikácia
  • vlasom dodá objem, nie sú mastné ani spľasnuté
Mínusy:
  • ak ho nastriekate z menšej vzdialenosti, bielym fľakom sa nevyhnete
Nájdete ho v eshope Notino. Ak by ste sa rozhodli v najbližších dňoch nakúpiť, tak ušetríte! V dňoch 20.-22. augusta prebehnú na Notine dni dopravy zadarmo :) Pri objednávke v hodnote nad 50 € a doprava sa vám automaticky v košíku vynuluje  a balíček krásy k vám príde domov zadarmo.

S akým suchým šampónom ste spokojné?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak tenhle jsem ještě nezkoušela a ani jsem si ho v drogérii nevšimla. To, že z menší vzdálenosti dělá na vlasech bílé fleky, tak to bych mu já osobně tolik neměla za zlé, dle mého to dělá skoro každý suchý šampon :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je viac menej pravda, ale ak sľúbi, že ich neurobí, je to predsa trochu iné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe