Zaujímavý telový krém

16:55

Pred pár rokmi som si nevedela predstaviť, že by som cvičila doma. Po škole, po práci, len tak. Vždy som sa celkom racionálne stravovala, aj keď som nešportovala, som si udržiavala veľkosť 34/36 a hmotnosť mi nekolísala. Problém nastal na vysokej. Nielen preto, že som veľa sedela a jedla ako sa podarilo, ale aj preto, lebo sa  u mňa vyskytli zdravotné problémy. Moje choré kolená boleli čoraz viac a tak som niekedy ani nechodila, lebo som na ne nevládala. A potom sme išli na výlet do Prahy, kde boli tri zrkadlá a ja som sa v nich zbadala. Akoby som videla niečo celkom nové. Videla som samu seba v inom, veľkom svetle. Nebolo to tragické, lebo veľkosť bola 36/38, no mala som pocit, že kypím. Výlet som si užila a potom som začala na sebe makať. Dnes zapnem šaty, do ktorých som sa v januári nevošla. Mám lepšiu kondičku a cvičím zhruba 5 razy týždenne. Jem podstatne zdravšie, ale občas si rada doprajem. Čo si telo pýta, to aj dostane. Najvýraznejšiu zmenu som si všimla na stehnách, no pokračujem ďalej. Pokožku rozmaznávam kvalitnou kozmetikou, lebo viem, že som jej dala zabrať. Krémy proti celulitíde a na spevnenie pokožky sú u mňa doma už niekoľko rokov. Ale krémy, ktoré by mali dopomôcť k zoštíhleniu, sú novinka. Zo zvedavosti som sa rozhodla jeden od Collistar vyskúšať. Odporučila mi ho známa, ktorá s ním bola spokojná. Nemala som žiadne veľké očakávania, ale celkom som sa tešila.

Collistar Special Perfect Body

Collistar Collistar Special Perfect Body zloženie

zoštíhľujúci telový krém s morskou soľou

zoštíhľujúci telový krém

Special Perfect Body

Prípravok Collistar Special Perfect Body


Obsahuje zaujímavé lahôdky

Collistar Special Perfect Body zoštíhľujúci telový krém s morskou soľou je jedným z množstva skvostných kúskov tejto talianskej značky. Aktívnymi látkami krému sú morské soli a atomizovaná morská voda,  Slimming-Complex®,  biopeptid CL a staré známe bambucké maslo, ktoré je účinné aj v boji so striami. Kamarátka si ho pochvaľovala a keďže rada skúšam, neodolala som mu. Krém má 400 ml, je naozaj veľmi veľký a zapáčil sa mi plastový obal. Je veľmi pevný, v prvom momente som si myslela, že je to sklo. Pôsobí na mňa veľmi elegantne a neviem sa naň vynadívať. Raz darmo, Collistar vie, ako zaujať a už chodím do obchodu obdivovať aj ďalšie kúsky, ktoré si v blízkej budúcnosti zaobstarám. 

Zelený a voňavý

Je ľahko zelený, ale pripomína mi nejaký kivi sorbet. Jeho vôňa ma nadchla, je sladká, asi ovocná a pekne prevonia pokožku. Ubúda veľmi pomaličky, perfektne sa rozotiera a pomerne rýchlo vsiakne do pokožky bez mastného alebo lepkavého pocitu. Hovorila som si, že aj keby nesplnil nič zo zoštíhľujúcich sľubov, bude aspoň na hydratovanie. 

Použitie musí byť pravidelné

Používam ho dva razy denne. Ráno hneď po tom, ako sa ráno zobudím, potom sa len namaľujem  a hurá pracovať. Večer už mám trochu iný postup. Po cvičení a horúcej sprche (dva - tri razy týždenne použijem peeling, ktorý je naozaj vynikajúci) si opäť nanesiem tenučkú vrstvu krému. Po tej sprche tak nejak omnoho lepšie vsiakne, povedala by som, že až vcucne. Navyše vtedy pokožka krajšie vonia a celkovo sa potom cítim vynikajúco.

Nie je zlý

Milým prekvapením bolo, ako dobre hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Je jemná, príjemná na dotyk a pružnejšia. Používať by sa mal na tie časti tela, ktoré sú postihnuté nadmerne uloženým tukovým tkanivom a celulitídou (teda miesta ako pás, zadok, stehná). Keby som necvičila, asi by som si nevšimla, či naozaj dokáže pomáhať zmenšovať tukové zásoby. Vlastne, keby necvičím, asi si ho nekúpim, lebo neverím, že kozmetika zoštíhli bez toho, aby som sa o to pričinila ja sama.  Po cvičení vidím, že postava sa lepšie formuje. Nie je to proces trvajúci týždeň či dva, sú to týždne plné driny a potu. Ale stoja za to. 

Cvičenie je radosť

Mám rada ten pocit, keď sa po cvičení uvoľnia pocity šťastia a hoci po námahe padám na kolená, cítim sa výborne. V máji som zapla nohavice, ktoré som minulý rok na jeseň uložila celkom dozadu v skrini. Ešte v nich celkom nedýcham, ale zapnem ich. Konečné hodnotenie krému? Ak sa o seba nestaráte, nie je potrebné si ho kupovať. Sám zázraky neurobí. Ale ak cvičíte, môže byť príjemným doplnkom tejto snahy. Keď už nič iné, pokožka je vďaka nemu krásna, jemná a podstatne pevnejšia. Palec hore! 

Plusy:
  • naozaj velikánsky krém
  • pekný a pevný obal
  • príjemná vôňa
  • hustý, krémový
  • ľahko sa rozotiera
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky bez mastného a lepkavého pocitu
  • vynikajúco pokožku zjemňuje, spevňuje a hydratuje, pri pravidelnom používaní a cvičení pomáha lepšie formovať postavu
Mínusy:
  • nenašla som,  ja som spokojná
Nájdete ho v eshope Notino.

Aké máte skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe