Jazmín a šípka proti starnutiu pleti

14:53

Pleťové mlieka som do mojich kozmetických rituálov zaradila pomerne neskoro. Dlho som ich považovala za nepotrebné, no dnes viem, aká veľká je ich sila. Keďže nie raz som sa stretla s pleťovou kozmetikou, ktorá čistila a vysušovala, hľadala som aj jemnejšie alternatívy. Najmä na ráno, kedy som si pleť potrebovala rýchlo vyčistiť a pripraviť na aplikáciu make upu. Minulý rok som sa úplne zbláznila do pleťových mliečok a v priebehu pár týždňov som si kúpila niekoľko. Teraz si ich striedam podľa nálady a okrem toho, že mojej pleti sa veľmi pozdávajú, sú aj nádhernou ozdobou poličky.

PHB pleťové mlieko s jazmínom a ružou

PHB pleťové mlieko s jazmínom a ružou zloženie

 pleťové mlieko s jazmínom a ružou

 pleťové mlieko

PHB - značka s dávkou elegancie

Od PHB Ethical Beauty som predtým pleťovú kozmetiku príliš nesledovala. Veľa sa zmenilo potom, ako som skúsila pár jej peelingov a odvtedy som nadšenou fanúšičkou. Pri nej jednoducho platí, že ak ju skúsite, niečím si vás získa. Má krásne a nevšedné obaly, zaujímavé vône i kombinácie byliniek či olejov. Je neobyčajná, možno trochu drahšia, ale osvedčila sa. Kupujem si ju občas, lebo cena niektorých produktov predstavuje môj rozpočet na celý týždeň, ale treba si urobiť radosť. No a tá pleťovka, to radosť rozhodne je.

Nevšedné pleťové mlieko

Pleťové mlieka som nekupovala naraz, ale postupne, keď mi to jedno učarovalo a musela som mať ďalšie. Ako prvé skončilo v košíku omladzujúce čistiace mlieko s jazmínom a šípkou. Sprvu nenápadne vyzerajúce stvorenie sa stalo labuťou na mojej poličke. Má 100 ml a je v kovovom obale s pumpičkou na dávkovanie. Vyzerá veľmi pekne a okúzlilo ma tým, že je také iné. Mala som už veľa mliečok v plastovom obale, dokonca aj v sklenom, ale toto bolo úplne iné. Ďalšou kúpou som zistila, že aj pleťové vodičky tejto značky sú balené podobne, len s rozprašovačom. Vonia len jemne a ani si vôňu neuvedomujem. Je redšie, ale o to ľahšie sa používa.

Dobré zloženie

Mliečko sa vyrába z organických rastlinných extraktov, ktoré dodávajú pokožke výživu tak, aby vyzerala mladistvejšie a žiarivejšie. Šípkový olej je známy svojimi úžasnými omladzujúcimi účinkami. Momentálne používam pleťové sérum s jeho obsahom a neviem si ho vynachváliť. Je vhodné aj pre moju problematickú pleť a vôbec jej neprekáža. Kombinácia olejov z jazmínu a ruže dodá pleti hydratáciu, výživu a pleť nie je mastná. Ráno ho používam na vyčistenie pleti. Potom nastriekam trochu pleťovej vody a nanesiem denný krém. Pleť je po tomto úžasne jemná, hydratovaná a vláčna, pripravená na dlhý pracovný deň. Večer ním odličujem z tváre make up. Rýchlo a ľahko zbaví pleť nečistôt a make upu, pekne ju prevonia a rozjasní. Prispieva k zlepšeniu elasticity pleti, redukuje vrásky a linky a pri troche trpezlivosti odstráni aj očný make up. Je skvelé. Krásne. Voňavé. Trochu redšie ako som zvyknutá, ale neprekáža mi to. Musím si dať pozor na to, aby mi nestieklo a nekvaplo na pyžamo.

Plusy:
  • krásny obal s pumpičkou na dávkovanie
  • jemne vonia
  • redšie, ale ideálne na čistenie pleti
  • neštípe na pleti ani v očiach
  • ľahko odstraňuje make up, čistí pleť, je jemná, prispieva k tomu, aby bola pevná, pružná a žiarivá

Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho na oficiálnej stránke Ecco Verde za necelých 18 eur.

Poznáte toto mliečko? :) 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Produkt neznám, ale přiznám se, že pleťové mléka zrovna moc nevyhledávám, taky mi přijdou nepotřebné, ale třeba se jednou odhodlám taky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich dlho nepoužívala :) A potom som začala a už neprestala :)

      Odstrániť
  2. Páni, tak to vypadá velmi zajímavě a jak sama píšeš, tak obal je opravdu krásný!! :-) Tenhle produkt mě moc zaujal. Myslím si, že by byl skvělý dárek třeba pro maminku nebo babičku (v mém případě).

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je to vhodný darček, lebo je krásny, pekne vonia a je s dobrým zložením :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe