Neprekonateľný

10:26

Je len málo značiek, od ktorých by som postupne rada skúsila asi všetko :) Jednou z nich je určite moja milovaná Dulcia Natural, ktorá je slovenská, prírodná, robená s láskou zo srdca. Zbožňujem ju a jej pleťové krémy považujem za jedny z tých najkvalitnejších. Začínala som ovocným krémom, ktorý je vhodný na problematickú pleť. Rokmi sa ale moja pleť trochu zmenila a trápia ma suché líčka a mastná T zóna. Nie každý krém mi vyhovuje, ale od Dulcie som zatiaľ nemala jeden jediný, ktorý by nesplnil, čo sľúbil. Aj sérum Peptidy ma nadchlo tak, že som si na leto musela kúpiť ďalšie balenie. Okrem séra som chcela aj nový krém a voľba teraz padla na krém s marulovým olejom a komplexom ceramidov.

Dulcia Natural Hydratačný krém Marula + komplex ceramidov

Hydratačný krém Marula + komplex ceramidov  zloženie

Hydratačný krém Marula


O hydratačnom pleťovom kréme Marula a komplex ceramidov si môžete prečítať:

      "Nádherně jemný, lehoučký krém hydratuje a chrání pokožku po celý den. Výrazné hydratační ale i výživné vlastnosti jsou pramenem mládí a regenerace pokožky. Krém pomáhá regulovat produkci mazu, má vynikající působení proti stárnutí pleti a jeho jemná vůně přispívá k harmonii tohoto krému. Díky svému složení je vhodný pro každý typ pleti a je výborný jako prevence proti stárnutí pleti.
Rosa Damascena Flower Water, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride (From Cocos nucifera oil), Water, Phospholipids, Sphingolipids, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Benzoic acid, Sorbic acid, Benzyl alcohol, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Cananga Odorata Flower Oil"

Nové šaty

Odkedy Dulcia prezliekla svoju kozmetiku do krásnych obalov, už ubehol nejaký ten piatok a ja som si na ne rýchlo privykla. Nie sú síce ako tie kovové, do ktorých som si odkladala  drobnosti, ale sú omnoho praktickejšie, lebo majú pumpičky na dávkovanie. Teda, väčšina produktov, niektoré ako balzamy i masky sú v tubičkách a dezodoranty v šraubovacích plastových. Balenia tejto značky sú ozaj ozdobou poličky a vždy sa na nový kúsok nesmierne teším. 

Voľba padla na marulový krém s ceramidmi

Tento krém som si vybrala jednak preto, lebo má skvelé hodnotenia, ale aj preto, lebo moja pleť si už s hocijakým ľahkým krémom neporadí. Potrebuje poriadnu dávku hydratácie a denné čistenie, aby bola moja pleť naozaj čistá a pekne vyzerala. Najmä v lete a na jeseň, keď sa túlame aj po kopcoch a lesoch, nechám make up doma  a nechcem zvýrazniť nič z toho, čo on zakrýva. Dobrý a vhodne zvolený krém je základom úspechu, pretože pokožku nezaťaží, neupchá póry a nespôsobí nové nedokonalosti. 

Šikovne balený

Marulový krém je v oranžovom obale, pekný ako vždy. Ale to som už spomenula veľa razy a ešte veľa spomeniem. Každý ďalší nový kúsok ma očarí rovnako. Vďaka pumpičke je jednoduchšia aplikácia a krém je lepšie chránený pred vonkajšími nástrahami napríklad v podobe baktérií. Pri stláčaní pumpičky sa dno vysúva hore a vďaka tomu dokážete minúť všetok obsah. Plast je recyklovateľný a bezpečný. Obal je trochu masívnejší, ale cestuje so mnou všade, lebo momentálne je to jeden z najlepších krémov od Dulcie. Za chvíľku pochopíte, prečo to hovorím. 

Vonia jemne 

Jeho vôňa je bylinková, svieža a nevtieravá. Nevonia výrazne a nepôsobí tak rušivo. Poteší tak aj tých, ktorí nepreferujú príliš voňavú kozmetiku. Konzistencia je hustejšia, ale nemastná. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva o pokožky. Moja je zmiešaná a po aplikácii tohto krému neostáva ani mastná, ani lepkavá. Potrebujem krém, ktorý výborne hydratuje, no nezaťaží  T zónu. Tento krém mi odporučili už dávnejšie, no odkladala som jeho kúpu a teraz mi je to ľúto. Lebo je skvelý. Stojí za tým niekoľko látok v zložení. 

Skvelý vďaka zloženiu

Ružová voda je hypoalergénna pleťová voda s čistiacim a tonizujúcim účinkom na všetky typy pleti. Udržiava pH pokožky, stimuluje regeneračné procesy, má protizápalové účinky pri akné. Zachováva hladkú a elastickú pokožku. Marulový olej je elixírom mladosti a ceramidy dokážu udržiavať hydratáciu a výživu v pokožke a chránia ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Je to teda zmes lahôdok, ktoré bojujú so starnutím pleti a podporujú tvorbu kolagénu. Krém  hydratuje pokožku. Pri dennom používaní (používam ho ako denný krém, lebo na noc preferujem oleje a séra) krásne vyhladzuje pleť. Zbavuje líčka suchosti a pleť je jemná, pevná a pružná. Linky sa strácajú, prvé vrásky zjemnia. Menej sa leskne, celý deň vydrží hydratovaná a svieža. Absolútne nezaťažuje pokožku, nevznikajú nové čierne bodky a tvár žiari.

Plusy:
  • krásny obal s pumpičkou
  • bylinková, pekná vôňa
  • hustý, nemastný krém
  • nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • skvelé zloženie vhodné pre zmiešanú pleť
  • pleť krásne hydratuje, vyhladzuje, zjemňuje linky a vrásky, podporuje tvorbu kolagénu, nie je mastná, zlepšuje aj suchosť na líčkach
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Krásná každý den za 16,30 eur.

Máte favorita medzi krémami tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe