Úplne kokosový

18:46

Dnešná recenzia bude ako stvorená pre všetkých tých, ktorí milujú vôňu kokosu :) Pretože tento prírodný kondicionér vonia ako nejaký exotický raj na zemi! Pôvodne som ho nechcela a kúpiť som si plánovala chaluhy a mätu. Pri finálnom rozhodnutí ale predsa len padla voľba na kokos a bolo to riadne terno. Ako som povedala, tá kokosová vôňa je neskutočná. A nie je to len o vôni. Kondicionér považujem už niekoľko rokov za veľkú nevyhnutnosť a moje  vlasy sa mi za to odvďačia krásou a leskom.

KONDICIONÉR NA VLASY REGENERAČNÝ – MED A KOKOS

KONDICIONÉR NA VLASY
Zloženie: Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice*, Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol)*, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Linum Usitatissimum (Organic Flax) Seed Oil, Glycerine, Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Ceterayl Alcohol, Mel (Honey), Citrus Aurantium Sinensis (Orange Peel) Fiber, Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax) Extract, Pantothenic Acid (Pro-Vitamin B5), Urtica Dioica (Nettle) Extract, Fucus Vesiculosus (Kelp) Extract, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Tocopherol (Vitamin E), Extracts of Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle), Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) and Cocos Nucifera (Coconut Fragrance). * Certified Organic.

100% Pure KONDICIONÉR NA VLASY REGENERAČNÝ – MED A KOKOS

100% Pure je značkou výnimočnou svojím zložením. Využíva patentovanú metódu použitia ovocných a zeleninových pigmentov. Výrobky  neobsahujú vodu, ktorá je nahradená šťavou z Aloe Veraružovou kvetinovou vodou. Vhodná je pre vegetariánov aj vegánov a milujem jej filozofiu. Všetky kúsky sú biologicky odbúrateľné a balené v obaloch z recyklovaných plastov, skla, plechoviek od limonád a papiera. Kupujem si ju postupne, pretože je drahšia, ale rozhodne to stojí za to. Mám pocit, že doteraz mi nevyhovoval len jeden produkt - rozžiarujúca podkladová báza nevyhovuje potrebám mojej pleti. Inak klobúk dole. 

Kondicionér si možno kúpiť v dvoch baleniach - malé v tube má 236 ml a väčšie s pumpičkou s objemom 390 ml. Sú to také milé čísla, najmä to menšie :) Oba sú zdobené kokosom a tak niet najmenších pochýb o tom, čo sa nám dostane do rúk. Kondicionér med a kokos je vhodný najmä pre suché a poškodené vlasy, ale vhodný je na všetky typy. Je tak jemný, že ho môžu používať aj dámy, ktoré si vlasy farbia. 

Kombinácia med a kokos je úžasná. Najmä pri ovoňaní :) Pretože okrem výraznej kokosovej vône je v pozadí cítiť sladkú medovú arómu a výsledkom je, že ostávam hladná! Tak lahodné spojenie sa často nevidí a prenáša ma do ďalekých exotických krajov. Na pláž a pod palmy. Prekrásna vôňa poteší, no dôležité sú predovšetkým účinky. Vďaka dobrej krémovej konzistencii sa ľahko aplikuje na vlasy, nerozteká sa. Po umytí šampónom nanesiem tak tri pumpičky od korienkov po končeky. 

Vlasy sa mi z neho nemastia a ak by sa vám niečo také stalo, stačí ho dať tak na polovicu dĺžky vlasov, aby sa nepriblížil k pokožke. Kondicionér je pre ne spásou. Vyživuje a hydratuje ich tak, že zo dňa na deň nevyzerajú ako slama. Pri pravidelnom používaní sú vlasy pevnejšie a pružnejšie aj sa menej štiepia. Pri česaní neelektrizujú a dobre sa dajú upraviť. Nedráždi pokožku (moja je atopická, úplne vysušená) a aj vďaka nemu moje vlasy nepripomínajú stoh slamy. Už sa teším na tie chaluhy, ktoré si potom kúpim :)

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  •  krásne vonia
  • krémová konzistencia
  • nemastia sa mi z neho vlasy, môžem ho nanášať až ku korienkom
  • vlasy sa ľahko češú, sú jemné a lesklé, pevnejšia a pružnejšie, vyživené, neštiepia sa
  • väčšie balenie má praktickú pumpičku
  • pekný obal
Mínusy:
  • nenašla som
Za 29,90 eur ho nájdete v slovenskom eshope 100% Pure.



Aké sú Vaše skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Kokosové produkty na vlasy zbožňujem, vďaka za skvelý tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám kokos v kozmetike veľmi rada :) Pripravujem ďalšie kokosové články, verím, že zaujmú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe