Krásna špirála od Elizabeth Arden

16:56

S Elizabeth Arden sa mi spája predovšetkým pleťová kozmetika, ktorú si občas doprajem. Či už sa jedná o pleťovú vodu, krásny krém alebo hydratačný gél, vždy som bola spokojná a rada som sa o svoje dojmy podelila aj s kamarátkami, keď sme klábosili pri kávičke. Ponuka tejto značky je ale omnoho bohatšia a vybrať si môžete aj toaletné vody alebo dekoratívnu kozmetiku. Práve na tú som sa nechala zlákať naposledy. Do oka mi padla riasenka Elizabeth Arden Grand Entrance a keďže mi doma špirála dochádzala, neváhala som a vzala som si práve ju. 


riasenka Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Grand Entrance

riasenka Grand Entrance

riasenka od Elizabeth Arden

Grand Entrance riasenka




Riasenka Elizabeth Arden Grand Entrance

Elizabeth Arden Grand Entrance riasenka má priniesť očiam dramatický objem. Teda, aspoň to som si predstavila,keď som si prečítala, že je objemová :) Rada striedam predlžujúce a zahusťujúce riasenky, každá je iná a má niečo do seba. Doma sa mi nazbierali aj mini špirály, ktoré boli darčekmi v časopisoch, no bol najvyšší čas na nákup. Vzorne som si prešla ponuku, vybrala niekoľko favoritov postupujúcich do užšieho výberu a nakoniec som si vo veľkom finále vybrala víťaza :)

Riasenka od Elizabeth Arden sa nedala prehliadnuť. Jej žiarivý červený obal ju predurčil na to, aby ma oslovila a chcela som ju mať doma. Vrchnáčik sa mi zdal povedomí (tvar) a hneď som vedela, že sa podobá na riasenku od Manhattan, ktorú som kedysi mala a kefku som si z nej odložila na oddelenie rias. Táto kefka je mierne vypuklá a líči sa s ňou dosť dobre. Pred pár rokmi by som na ňu asi nadávala, ale naučila som sa s ňou maľovať a vyhovuje mi.

Pri prvých použitiach som sa trochu bála toho, či nebude lepiť riasy. Nie je predsa nič horšie, ako keď z nich urobí jednu zlepenú hrču. Našťastie, tragédia sa nekonala a hoci mierne lepí, nebolo to nič tragické. Riasy sa dajú pekne oddeliť suchou kefkou a nebadať na nich, že by sa predtým výraznejšie polepili. Sýta farba ich pekne zafarbí a zvýrazní. Potrebujem však minimálne dve vrstvy, aby bol objem výraznejší a viditeľnejší. Povedala by som to tak, že kým prvá ich zafarbí a zvýrazní, druhá im dodá objem a pekne ich predĺži.

Výhodou je, že sa na nej tvoria hrudky len občas (na fotke vidno, že občas sa urobia a opadnú, ale suchou kefkou ich viete odstrániť) a riasy držia celý deň svoj tvar. Sú pekné, pružné a neotláčajú sa na viečko. Večer pri odličovaní je odličovací tampón dosť čierny, riasenka drží ako kliešť. Ako môžete vidieť na fotke, riasy sú pekné, výraznejšie a hustejšie. Myslím, že Elizabeth Arden a jej Grand Entrance ma presvedčili o tom, aby som sa na túto dekoratívku pozrela trochu lepšie.

Plusy:
  • žiarivý pekný obal
  • šikovná kefka
  • sýta farba
  • riasy takmer nelepí
  • hrudky sa robia len zriedka, asi keď nemám svoj deň a nejde mi to od ruky
  • riasy sú výrazné, hustejšie, vydržia tak celý deň, neotláčajú sa
Mínusy:
  • jedna vrstva mi nikdy nestačí, vždy potrebujem aspoň dve
  • ak si hrudky neodstránim suchou kefkou, môžu opadnúť na tvár
Nájdete ju v eshope Elnino, kde som ju ulovila za necelých 10 eur.


Aké riasenky najradšej kupujete? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. ahoj, ja som roky verná Max Factor 2000 Calorie, momentálne mám hnedú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V čiernom som ju mala, ale neprišla som jej na chuť. Od Max Factor som však mala iné a boli super :)

      Odstrániť
  2. Wau, ten efekt je nádherný! Ja mám teraz tiež od Elizabeth Arden, ale Standing Ovation. Nie je zlá, ale efekt tejto sa mi pozdáva omnoho viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím uznať, že to vyzerá lepšie, ako som čakala :) Je moja prvá od EA, ale určite nie posledná.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe