Švihák od Everyday Minerals

19:39


Tento rok som si líčenia zatiaľ veľmi neužila. Najskôr som pracovala z domu, kde som sa nelíčila a potom prišla koronakríza, kedy mi rúško zakrylo pol tváre a make up som nepoužívala. Moja zbierka dekoratívnej kozmetiky tak na mňa len smutno hľadela každé ráno, keď som odchádzala do práce. Už veľakrát som sa samej seba pýtala, ako to bude vyzerať, keď nadobro odhodíme rúška a slobodne sa nadýchneme čerstvého vzduchu. Teším sa aj na to, ako oprášim svoj make up, púder a lícenku, lebo z nich mi takmer neubudlo. Jedným z tých najlepších púdrov, aké som mala, je nepochybne Everyday Minerals Face púder.

Everyday Minerals Face púder.


Everyday Minerals

Everyday Minerals púder

Everyday Minerals Face púder

Americká značka Everyday Minerals má čo ponúknuť. V jej ponuke nájdete minerálne make-upy, púdre, lícenky, tiene alebo lesky na pery s príjemným zložením. Je trochu ťažšie sa k nej dostať (v slovenských alebo českých eshopoch býva občas vypredaná), ale ak sa to podarí, stojí to za to. 

Everyday Minerals Face púder vyzerá celkom nenápadne. V plastovom obale s bielym vrchnáčikom sa nachádza svetlejšie pôsobiaci púder a možno si poviete, že taký priemer. Hneď však musím dodať, že zdanie klame, lebo toto je môj miláčik a neviem sa dočkať, kedy ho zasa budem používať. Ako môžete vidieť na fotkách, nemá zrkadielko, ale nepovažujem to za veľký problém. Rovnako mi nechýba ani labutienka, lebo na aplikáciu mám super štetce a bez nich už ani nejdem z domu. 

Púder pôsobí svetlejšie, ale používam ho celoročne - ako bleduľa v zime aj ako čokoláda v lete. Nemení mi odtieň make upu, čo bola jedna z prvý výhod. Ďalej mi vyhovuje to, ako ľahko sa nanáša a je sotva viditeľný. Dokonale splynie s make upom a pleť je zjednotená, matná, hladká a krásna. Nemám rada púdre, ktorých stačí troška a hneď vyzerám, akoby som mala masku. Vďaka tomuto púdru je pleť prirodzená a určite nepôsobí ako maska.

Ďalšou výhodou je, že nezachádza do vrások ani do pórov a tak nezvýrazňuje to, čo sa snažím maskovať. Moja zmiešaná pleť je dlhé hodiny bez lesku a make up mi bez problémov vydrží celý pracovný deň - občas potrebujem len zmatňujúci papierik. Keď sa večer odlíčim, pleť je v dobrom stave, nebadať žiadne zhoršenie ani nové nedokonalosti. Toto je presne ten typ púdru, ktorý som potrebovala a neviem si ho vynachváliť. 

Plusy:
  • jednoduché, ľahké balenie
  • jeden odtieň mi vyhovuje celoročne
  • ľahko sa nanáša
  • výborne splynie s pleťou
  • nezachádza do vrások a pórov, pleť je zjednotená, matná, líčenie dlhšie vydrží, nehrozí efekt masky
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho na rôznych českých alebo slovenských stránkach.

Akú americkú značku kozmetiky obľubujete? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe