Ako som spoznala úžasný peeling Body Boom

11:36

Nebudem klamať, bez peelingu sa jednoducho neobídem. Odkedy som zistila, ako blahodarne účinkuje na pleť a pokožku, ho musím mať doma stále a míňajú sa u mňa ako teplé rožky. Mám doma pleťové, telové peelingy, peelingy na pery, chodidlá, ruky a plánujem skúsiť aj ten na vlasovú pokožku. Neomrzia ma, stále hľadám nové a nové. Ak sa ma niekto opýta, ktorý by som mu odporučila, s radosťou začnem rozprávať :) Telové peelingy hľadám také, aby boli voňavé aj účinné. Tie kávové mám najradšej, a preto som sa rozhodla posvietiť si na značku BodyBoom.

BodyBoom Original kávový telový peeling

BodyBoom Original

kávový telový peeling

BodyBoom Original kávový telový peeling

BodyBoom Original kávový telový peeling mi padol do oka hneď, ako som si v eshope vyhľadala túto značku. Poznala som ju z Instagramu, kde mi pravidelne vyskakovali rôzne peelingy a ja by som si najradšej hneď kúpila všetky (problém by ale bol, že kam s nimi, lebo už teraz je priestor v kúpeľni značne obmedzený). Na začiatok som si povedala, že chcem len taký "obyčajný" bez príchute a potom sa pozriem aj po inom. Nuž, nemohla som urobiť lepšie.

Jeho balenie je rozkošné. Takto balia v mojej obľúbenej pražiarni v Piešťanoch kávičku a vždy sa z jej nákupu radujem ako malé decko. Obal sa uzatvára na taký ten plastový zips (naozaj to neviem odborne pomenovať) a ozdobený je len ružovou etiketou. Nič viac, nič menej, a predsa púta pozornosť hneď ako vojdem do kúpeľne. 

Jeho vôňa je pre kávopičov ako ja božská. Nádherná, kávová, povzbudzujúca. Všetko okolo mňa vonia kávou, voda, vzduch, ja. Neviem sa jej dočuchať a je neskutočne návyková. Výhodou je, že peeling je sypký a na jedno použitie ho postačuje len troška. Jedinou nevýhodou je, že treba dôkladne opláchnuť vaňu, aby ste sa v nej potom nešmykli. To je však pri tomto type peelingu bežné a po čase si na tento krok zvyknete. 

Ako prvé si všimnete, že prevonia pokožku a obklopí vás aróma kávy. Hneď potom si uvedomíte, že pokožka je ako vymenená. Je celkom jemná, úplne hladká a príjemná na dotyk. Peeling odstraňuje odumreté kožné bunky, prekrvuje pokožku a prispieva aj k zlepšeniu stavu celulitídy. Po kúpeli sa budete cítiť ako vymenené, nabité energiou a krásne. Kvalitný a účinný peeling dnes nie je ťažké zohnať, tento navyše božsky vonia. Je čas na ďalšie kúsky.

Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavé vône v ponuke
  • vonia ako káva
  • sypký
  • ľahko sa používa
  • na jedno použitie ho stačí troška
  • odstraňuje odumreté bunky, pokožky vyhladzuje, zjemňuje, je prevencia proti zarastaniu chĺpkov, zlepšuje stav celulitídy
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Mali ste peeling tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe