Nová Beyoncé u mňa doma

18:33

Parfumy od Beyoncé som začala kupovať na vysokej škole. Na internete boli veľké balenia za super ceny, čo mi ako študentke vyhovovalo. Doteraz si pamätám, ako som mala doma vôňu Heat a najprv sa mi nepáčila a potom som si ju musela kúpiť zasa :) Tak mi ulahodila. Odvtedy prešlo naozaj veľa času a ja som na ne nejako zabudla. Dlho som si kupovala parfumy z Avonu a potom som sa rozhodla pre rôzne známe aj menej známe kúsky. Tento rok som zháňala niečo pre seba do 20 eur (musím si dávať limity, inak som ako odtrhnutá z reťaze) a narazila som na Beyoncé Shimmering Heat. Okamžite mi padla do oka a ešte som aj ušetrila z môjho vopred stanoveného rozpočtu. 

Beyoncé Shimmering Heat parfumovaná voda
Beyoncé Shimmering Heat parfumovaná voda  zloženie

Beyoncé

Shimmering Heat

Beyoncé Shimmering Heat parfumovaná voda 

Beyoncé Shimmering Heat je presne taká, ako mám rada. Modrý flakón mi pripomína more. Nekonečné, hlboké, jagavé. Alebo jazero, kde by som sa v lete najradšej okúpala. Je to voda, ktorý je mojím živlom (som v znamení ryby a asi preto ma voda fascinuje a na každom výlete si fotím rieky, moria, potoky alebo kaluže, ak sú fotogenické). Nemohla som jej odolať, vyzerala ako nejaký vzácny poklad a stále hovorím, že treba dať na prvý pocit. Ak to proste chceš,  nie je čo riešiť.

Kupovala som si ju najmä pre jej kvetinové srdce:

  • Hlava - frézia, ružové korenie, zelené tóny 
  • Srdce - ruža, jazmín, konvalinka, orchide
  • Základ - dubový mach, pižmo, vanilka, pačuli
Keď som si ju nastriekala na zápästie, prvé slovo, ktoré mi napadlo, bola sviežosť. Táto čistá, kvetinová vôňa je úplne jemná, intenzívna, ale nie rušivá. Môže sa zdať, že cenovo je lacná, ale nenechajte sa zmiasť, lacno rozhodne nevonia. Naopak, je lahodná, správne namiešaná a nekonečne kvetinová. Myslím, že Beyoncé sa podarili kúsky za rozumnú cenu, ktoré bez problémov môžu konkurovať aj tým drahším a známejším parfumom.

V prípade Beyoncé Shimmering Heat je priaznivá veľkosť, cena aj vôňa. Tam to ale zďaleka nekončí, lebo som ostala milo prekvapená aj výdržou. Vydrží voňať celý deň, na oblečení ju cítim aj nasledujúci. Vlastne ani neviem, prečo som sa tomu čudovala, veď Heat som vo vlasoch cítila niekoľko dní a nevedela som sa jej dočuchať :) Presne to sa stalo aj v prípade Beyoncé Shimmering Heat. Toto je kúsok, ktorým nič nepokazíte a myslím si, že vďaka svojmu vzhľadu je aj skvelým nápadom na darček.

Plusy:
  • veľké balenie za super cenu
  • krásny flakón
  • krásna kvetinová vôňa
  • vôňa je intenzívna a výrazná, ale nie rušivá
  • vydrží celý deň
  • vhodná do teplejšieho počasia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete na Notino.

Obľubujete parfumy od Beyoncé? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe