Arise a sila plesnivca

19:22

Rada spoznávam nové značky kozmetiky. Rozširujem si obzory, učím sa nové veci a skôr dokážem poradiť ľuďom, keď sa na mňa obrátia s prosbou o pomoc. V tomto príspevku vám predstavujem švajčiarsku kozmetiku firmy Arise Diffusion z Moutier, Jura.

Zdroj: Internet


Matterhorn, jeden zo symbolov Švajčiarska

Zlupujúca maska na mastnú pokožku

Švajčiarska kozmetika Arise

Maska má 30 gramov


Bez konzervantov a bez parabénov

Maska je akoby v plastovom vrecúšku, má 30 gramov. Nemá taký ten  zips na uzatváranie, ale ja si ich aj tak vždy spinkujem spinkami alebo sponkami, aby sa mi výrobok neznehodnotil. Keď ju otvoríte, zacítite krásnu, sviežu vôňu čajovníkového oleja. Masku som si pripravila ľahko, malú lyžičku prášku som nasypala do misky a po lyžičkách pridávala vodu, kým som nezískala hustejšiu pastu. Nanášala som ju štetcom.


Keď uschne, vytvorí vám na tvári akoby gumovú vrstvu, ktorú ľahko stiahnete z tváre. Pozor však na to, ako dlho ju máte na tvári. Čím dlhšie, tým je suchšia a ide ťažšie dole, lebo sa vám rozdrobí na malé plochy a dolu to ide po kúsočkoch :) Maska pôsobí na pleť upokojujúco, jemne čistí póry, po jej použití je pleť matná, vyhladia sa jemné linky a pleť pôsobí čisto, zdravo a sviežo. Po maske nanášam na pleť už len krém.  A som  spokojná, lebo okrem čistej pleti vidím aj proces hojenia posledných vyrážok a po nových ani stopy (musím si zaklopať :)).

Bio kozmetika oproti klasickej kozmetike funguje úplne ináč. Nemôžete pri jej používaní očakávať okamžitý účinok ako to sľubujú mnohé chemické produkty „účinné proti jednotlivým problémom pleti“. Ide viac o to, získať prirodzenú rovnováhu pleti a posilniť jemným spôsobom vlastné opravné mechanizmy tela. Bio kozmetika využíva samo-regeneračnú schopnosť pleti a pomáha jej, aby vlastnými silami dosiahla rovnováhu. Je vhodná pre všetkých ľudí, ktorí majú záujem zvoliť si prírodnú alternatívu oproti kozmetickým produktom obsahujúcim chemické zložky.


Vedeli ste, ako blahodárne pôsobí plesnivec na pokožku?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe