Himalaya Herbals - Hydratujúci balzam na pery s kakaovým maslom

14:50

Včera som sa pustila do pravidelného upratovania kabelky. Ťažko tomu uveriť, čo všetko sa v nej dá nájsť, najmä odvtedy, ako som začala preferovať tie obrovské :) Vždy v nich mám niekoľko k životu potrebných vecí ako je kozmetická taštička vážiaca toľko ako malé kladivo, malá kefa na vlasy, dezodorant (čo najmenší), žuvačky, krém na ruky, antibakteriálny gél a balzam na pery. Práve ten sa mi v tomto počasí míňa rekordne rýchlo a tak som siahla po balzame od Himalaya Herbals :)


Balzam má 4,5 gramu 

Himalaya Herbals - Balzam na pery s kakaovým maslom

I keď som si v poslednej dobe obľúbila najmä balzamy v téglikoch, ktoré sa nanášajú prstom, do kabelky si vždy dávam vysúvací balzam. Predsa len praktickejší, nanesiem, zavriem, odložím. Má  sladkú vôňu, veľmi príjemnú, po nanesení na pery ale necítiť takmer   žiadnu chuť. Je trošku hustejší, preto si ním treba po perách prejsť niekoľkokrát, ale v tom problém nevidím. 

Balzam je k perám veľmi jemný, ak sú popraskané alebo boľavé, upokojí ich a pekne hydratuje a lepšie regeneruje, vďaka čomu sa rýchlo hoja. Pri pravidelnom používaní zabraňuje vysušovaniu, praskaniu, vynikajúco chráni pred chladným a veterným počasím, pery nepália ani nebolia. Kombinácia kakaového masla a bambuckého masla je ako stvorená na ochranu pier v každom počasí.

Ja som balzam kupovala na MojaHimalaya.sk, kde stojí 1,9 eur, ale kúpite ho aj v kamenných drogériách a niekde aj v lekárňach. 

Aké balzamy na pery máte najradšej? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. ahoj, tiež mám dobrú skúsenosť s balzamami od Himalaya Herbals, vynikajúci je ako prevencia proti oparu http://www.zdraviehimalaya.sk/vyzivujuci-balzam-na-pery aktuálne ho dávajú ako darček k tiež skvelým zubným pastám. A v e-shope Pilulka to majú za najnižšie ceny na trhu. Katarína

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe