Pilaten maska na uhry

12:21

Poznáte ten pocit, keď sa pozriete do zrkadla a vidíte čierne bodky? Privádzajú do zúfalstva mnoho žien, pretože sa ich zbavuje len veľmi ťažko. Ako vznikajú? Kožný maz, odumreté kožné bunky vplyvom pôsobenia kyslíka sčernejú a upchajú póry pokožky. Čierne bodky - komedóny trápia mnohých, ale najčastejšie ľudí s mastnou a zmiešanou pokožkou. Tým sa odporúča čistiť pleť minimálne dvakrát denne, používať čistiace gély alebo peny, nezabúdať na peelingy a ženy my nemali používať mastné make upy či krémy. V tomto článku by som vám predstavila kórejskú masku Pilaten na uhry, ktorá sa dostala aj na Slovensko. 


Jedná sa o kórejskú kozmetiku

Maska má 6 gramov

Pilaten maska na uhry



Táto maska ma potešila, pretože ako majiteľku zmiešanej pleti ma čierne bodky trápia a aj keď s nimi bojujem celkom úspešne, vedia ma neskutočne vytočiť. Masku si môžete kúpiť buď vo veľkom, 60 ml balení, alebo v menších vrecúškach, ktoré majú po 6 gramov. Ja som doma mala doma to menšie balenie. Maska nemá ani vôňu, ani zápach. Farebne je sýto čierna, je redšia, aby sa ľahko rozotrela po tvári.

Rozhodla použiť ju iba na T zónu, pretože čierne bodky ma trápia iba tam. Malé balenie masky tak vydrží 2 - 3 použitia. Odporúčam naniesť trochu hrubšiu vrstvu masky a nechať ju pôsobiť, kým úplne nezaschne. Závisí to od vrstvy, akú si nanesiete, ja si ju nechávam okolo 25 minút. Potom ju stačí zlúpnuť jedným ťahom z tváre. Pôvodne som vám sem chcela dať aj fotku masky po použití, ale keď som videla, koľko nečistôt na nej ostalo, rozmyslela som si to :)

S niektorými čiernymi bodkami si poradila, s niektorými ani nepohla, ale pomohla odstrániť celkom dosť nečistôt. Nemôžem povedať, že by som bola úplne nadšená, ale videla som krajšiu pleť. Bola aj jemnejšia a matnejšia. Nemala som problém so začervenaním ani pnutím, ale citlivejšia pleť by mohla mať problém.

Ak aj neodstráni väčšinu čiernych bodiek, otvorí póry a nos sa lepšie dočistí. Práve nos býva čiernymi bodkami postihnutý najviac, ľahšie sa čistil. Masku stiahnete jedným pohybom, ale keďže poriadne uschne, môže to bolieť, najmä ak máte na pleti na chĺpky. Keď sa tak na ňu pozriem, nie je najhorším kúskom, aký som mala, môže pomôcť, ale zázraky nedokáže ani ona.

Masku som našla na perlacosmetic.sk, a na kallosshop.sk, kde malé balenie stojí 0,89 centov a veľké, 60 ml balenie stojí 10,99. 

Používali ste už niekedy kórejskú kozmetiku? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. citala som uz viacero tvojich prispevkov a musim sa ti podakovat, vdaka nim sa viem rozhodnut co skusit na problematicku plet.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma potom veľmi teší :) Teraz nemám čas písať, ale po štátniciach zasa začínam a mám ďalšie tipy na čistejšiu a krajšiu pleť :)

      Odstrániť
  2. Neuveritelna maska naozaj mne po nej ostali cierne bodky na nose aj po zlupeni :-) to to to to toje sila :-) vazne zazracne este ze citam tieto recenzie az po objednani a odskusani ja som za 7 vrecusok dala 1,37€ priamo z ebayu a ziadne postovne kebyvtu nebola vyobrazena na obrazku mozno by som si myslela ze mam asi inu ale nemam mam presne tuto :-) a ostala cista po zlupeni a moj nos vyzeral ako predtym :-) bodky bodky bodky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme s maminou minuli už plné balenie v tube a zakaždým som mala krajší nos :) Dokonca som si ho občas naparila nad bylinkami a masku použila potom a výsledok bol veľmi dobrý. Možno by ti lepšie vyhovovala maska od Missha, tiež je čierna, zlupujúca a podstatne lepšie priľne k pleti. Aj tú som už skoro minula, teraz mám zlupovaciu z Avonu, chystám sa ju skúšať.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe