Pomarančové potešenie

17:30

Dnes som úspešne zoštátnicovala, diplomovku som si obhájila na A, po ceste domov sa nám pokazil autobus a druhý šofér polovicu cesty počúval Senzi Senzus - a ja som veľmi pozitívne naladená a šťastná! Začína sa mi nová etapa, už nie som študent, som nezamestnaná,  s plnou hlavou snov a plánov :) Písanie mi neskutočne chýbalo a tešila som sa na okamih, kedy sa zasa ponorím do ríše slov a budem písať, písať, písať. Za posledné týždne sa mi nahromadilo plno prázdnych obalov, postupne vám všetky tie výrobky predstavím. Začnem voňavučkým pomarančovým pokladom od Soaphorie :)





O pleťovej vodičke si môžete prečítať:

    "Osviežte a ošetrite nielen svoju zovňajšok ale povzneste aj svojho ducha vďaka účinkom a vône kvetov Pomarančovníka horkého. Vaša pokoža bude nádherné hebká, vitálna a žiarivá, každý dotyk a pohladenie dostane zmyselnosť a krásu. Nádherná čerstvá kvetinvá vôňa s horkosladkým podtónom zbaví zaručene stresu, stimuluje Vás nielen po psychickej ale aj po fyzickej stránke. 

Vhodná na:

  • všetky typy pleti, vrátane jemnej, citlivej
  • zrelá pleť, vrásky
  • vďaka sťahujúcim účinkom aj na mastnú pleť
  • čistí, osviežuje a regeneruje
  • reaktívna pokožka, so sklonom k začervenaniu
  • kuperóza (popraskané cievky, stratená pružnosť, drobné krvné zrazeniny)
  • rosacea
  • ukľudňuje pokožku po holení a depilácii
  • uľahčuje rozčesávanie vlasov, regeneruje pokožku hlavy" (ZDROJ: SOAPHORIA)
Keď som nakupovala na stránke Soaphorie, vedela som, že niektorá z tých krásnych pleťových vodičiek bude moja, len som nevedela, ktorá. Nakoniec zvíťazil pomarančový kvet, pretože táto voda je vhodná na moju problematickú pleť. Ako prvé zaujme obal - malá, luxusom dýchajúca sklená fľaša si vás získa hneď. Má 50 ml, je menšia, ale aspoň sa vmestí do každého kútika v kúpeľni (mne je lepšie napchať ju do rohu ako ju zasa zhodiť na kraji, lebo na podobné situácie mám talent). Kľudne by som s ňou aj cestovala, nezaberie veľa miesta.Červená mašlička okolo hrdla jej dodáva akúsi roztomilosť a je to radosť pozrieť sa.Po odšraubovaní vás ovanie veľmi príjemná vôňa. Nie je to to vôňa čerstvo olúpaného pomaranča( no dobre, vedela som, že si kupujem kvet pomarančovníka, ale tajne som dúfala, že bude voňať ako pomaranč), ale je sladká, obalí zmysly a človek má hneď lepšiu náladu. Neobsahuje alkohol, preto by som ju neváhala odporučiť aj ľuďom s citlivejšou pleťou (ako moja sestra). Našla u mňa naozaj pestré použitie, až mi bolo ľúto, že sa rýchlo minula, lebo som ju používala denne :)
  • miešala som s ňou prachové pleťové masky. Pleťové vody sú lepšie ako obyčajná voda, masky neraz pekne prevoňajú a pleť je potom krásna
  • na čistenie, ako posledný krok po peelingu a pleťovom géle. Pleť jemne dočistí, zmatní, je jemná, svieža a hladká
  • upokojuje zapálenú pokožku, najmä ak sú vyrážky veľmi boľavé
S vodičkou som bola veľmi spokojná. Po otvorení sa odporúča minúť ju do 6 mesiacov, ale ja som mala prázdny obal ooooveľa skorej :)

Plusy:
  • krásny obal
  • príjemná vôňa
  • neobsahuje alkohol
  • pleť čistí, upokojuje, osviežuje
Mínusy:
  • žiadne, rýchlo sa mi minula :))
Pleťovú vodu kúpite na stránke http://www.soaphoria.eu/, kde stojí 4,90.

Máte obľúbenú kvetinovú pleťovú vodu?


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Gratulujem k štátniciam :-) Od značky Soaphoria som ešte nič nemala, ale tento produkt ma veľmi zaujal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja som si kúpila ešte masku, univerzálny balzam a soľ do kúpeľa a som veľmi spokojná,

      Odstrániť
  2. srdečne ti gratulujem! ☺ ja som v stave na dne kazdu chvilu ma chyta panika 😳

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mimka, ja ti úplne rozumiem. Ja som mala stavy, že som plakala ako malá a ku koncu som nevedela ani to, ako sa volám. Ale stačí sa len nebáť a ide to :)

      Odstrániť
  3. Gratulujem :) Mňa to čaká o týždeň :D
    Najradšej mám ružovú a hamamelovú vodu - mám mastnú, problematickú pleť a tieto mi sedia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce, viem, aké je to stresujúce. Ale ten pocit potom je super :) Ružovú mám aj ja veľmi rada, hamamelovú som ešte nemala.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe