Čokoládové latte? Och áno, pre pleť to najlepšie

19:02

Dnes som si pre vás pripravila článok o úžasnej pleťovej lahôdke. O čokoládovej čistiacej pene, ktorá je pohladením zmyslov. Káva a čokoláda sú dobroty, ktoré milujú milióny ľudí po celom svete. Keď som v práci a prší, úsmev mi vyčaruje šálka lahodného horkého horúceho nápoja. Keby sa ma niekto spýtal, akoby som si teraz predstavila ideálne rande, určite by zahŕňalo kávu a prechádzku parkom zasypaným farebným lístím. Tabuľka čokolády je tiež tým malým zázračníkom, ktorý ma prenesie aspoň na malý okamih do továrne na čokoládu Willyho Wonku a svet je zrazu sladší. A keď použijem čokoládovú penu, som ešte aj krajšia :)









O čistiacej pene som sa dočítala, že poskytuje unavenej pleti vitalitu a výživu pokožku rozjasní, bude mäkká, jemná a hydratovaná. Je v tube, ktorá má veľmi zaujímavý objem - 172 ml. Vrchnáčik je k nej pripevnený,  čo sa mne ako nešikovníkovi, ktorému stále niečo padá z rúk, náramne páči. Jednoduchý biely obal zdobí písmo a šálka v zlatých a hnedých tónoch, čo mu dodáva šmrnc. Do vlastností peny som sa zamilovala po prvom použití. Úplne vážne, dostali ma všetky. Najskôr to bola farba peny. Je zlato hnedá, ako čokoládový krém, ktorý používa moja mamina na zdobenie torty. Má vynikajúcu konzistenciu - je hustá, našľahaná a vôbec sa nerozteká. Je ako chumáčik, ľahký a vzdušný. Vonia ako čokoládový jogurt - jemne, sladko a nevtieravo, tak krásne čokoládovo, že párkrát som mala naozaj chuť ochutnať ju. Čo si budeme hovoriť - nebezpečne dobrá zmes vlastností. Preto som sa tešila na prvé použitie. Veľmi dobre pení, aj z malého množstva vznikne pena, ktorá jemne čistí pleť. Najradšej ju používam spolu s morskou hubkou. Hubku namočím, aby zmäkla, vytlačím na ňu trochu čokoládovej peny a na pleti ju krúživými pohybmi napením. Je to veľmi príjemné, lebo okolo sa vytvorí obláčik sladkej čokoládovej vône, ktorá ma sprevádza počas celého umývania. Pleť čistí a odstraňuje zvyšky make upu. Nedráždi ju, nevysušuje ju, po jej použití nie je  červená ani napnutá. Naopak, je čistá, vďaka čomu je podstatne menšia pravdepodobnosť vzniku nových nedokonalostí, hodvábne jemná na dotyk, jemné linky sú vyhladené, pleť je svieža a oddýchnutá. Po jej aplikácii ešte siahnem po pleťovej vode a dennom/nočnom kréme. Výsledkom je krásna, hladká a hydratovaná pleť, ktorá žiari. 
Spokojnosťou.

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna, čokoládová vôňa
  • nadýchaná ľahká konzistencia
  • pena je hustá, nerozteká sa
  • pleť nevysušuje, nedráždi, nie je napnutá
  • jemne čistí, hydratuje a osviežuje pleť
Mínusy:
  • nevedela som sa dopátrať zloženia
Penu som si našla v Misshaboxe, jej cena je 6 eur a ja pevne dúfam, že čoskoro ju kúpime aj v jahodovom prevedení na stránke http://missha.sk/.

Objednávali ste si Misshabox? Ako ste spokojné s touto penou? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vyzerá to úžasne, aj ja milujem vôňu kávy a čokolády :). Možno ju niekedy vyskúšam, len je divné ,že vôbec tak nieje napísané zloženie.

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy ho preložia, niekedy nie. Len originál je len v kórejčine, takže tam je, len si ho nepreložím :)

      Odstrániť
  2. Lol :D scrolovala som članok že či najdem zloženie a vyskoči na mňa hneď veta ,,Mínusy:
    nevedela som sa dopátrať zloženia" :D:D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe