Mesačné trblietanie

18:40

O tom, že Dermacol nás pravidelne zásobuje úžasnými novinkami, niet najmenších pochýb. Asi aj preto patrí k mojim najobľúbenejším značkám a mnohé produkty si pravidelne dokupujem. Pre istotu mám doma vždy jedno nové balenie fixačného púdru či očnej linky/fixy v pere. Očné tiene Moon touch patria k mojim miláčikom už dlhšie. Zo starších odtieňov mám doma tri a hoci sú už dosť suché, stále sa mi s nimi dobre pracuje. Teraz prišli do ponuky nové odtiene. Krásne, ligotavé, záhadné. Ako mesiac sám. Na testovanie mi prišiel modrý. Dlho som si obzerala. Povzdychla som si. Stále neviem, čo budem robiť s modrou farbou. Možno kresliť obláčiky do denníčka. Ale skúsila som ho. Aby som vedela, či sú ozaj rovnaké :) Veď viete, keby náhodou. Môžem však povedať, že nové odtiene sú rovnaké ako staré. Rovnako dokonalé. 










O tieňoch si môžete prečítať:

     "Žiarivé farby s trblietavým mesačným efektom z kolekcie očných tieňov MOON TOUCH dodávajú očiam intenzitu a hĺbku. Obsiahnuté drobné trblietavé čiastočky vytvárajú na viečkach nádherné odlesky. Ľahká, veľmi jemná penová konzistencia dokonale priľne k povrchu viečka a nezlieva sa v očnom záhybe. Tiene sú vodeodolné a majú dlhotrvajúci efekt, nalíčenie vydrží po celý deň. Ľahko a rýchlo sa rozotierajú, dajú sa jednoducho nanášať prstami."

Ako vidíte na fotografiách, modrý tieň je nový, kým ostatné tri už mám dlho, ten najstarší už nejaký ten rôčik. Sú síce suchšie, ale napriek tomu sa mi s nimi maľuje super. Balené sú v rozkošných priesvitných obaloch, vďaka čomu hneď vidno odtieň i to, koľko tieňu ostáva. A v akom stave aktuálne je. Po otvorení sa dívate na nadýchanú trblietavú penovú hmotu, ktorá si celkom získala moje srdce straky (čo je lesklé, to je moje). Keď je tieň nový, prípadne nie je ešte veľmi dlho otvorený, je mäkký a ľahko sa nanáša či už prstami alebo štetcom. Musím sa priznať, že so štetcom sa mi pracuje ľahšie, lebo s prstom sa skorej nalíčim aj tam, kde nechcem. Na nanášanie mi celkom stačí môj elfovský štetec z rady Essential, ktorý nestál veľa a dlho drží v perfektom stave. Intenzitu môžete zvýšiť, čím viac tieňa, tým sú farby intenzívnejšie a výraznejšie, ale tam sa potom môže skorej stať, že sa zlejú. Nie do nejakej veľkej machule, ale trochu určite. Vždy ich nanášam na podkladovú bázu. Aj bez nej sú vskutku použiteľné a ich výdrž je niekoľko hodín bez zlievania, ale s podkladovou bázou mi pokojne vydržia celý deň. Dlho dlho sa nezlievajú, krásne držia ako po nanesení a neraz aj večer vyzerajú tak dobre, ako ráno. Občas sa mi stalo, že po 12-13 hodinách bolo isté zlievanie vidieť, ale nebolo to nič tragické, čo by bolo rušivé alebo veľmi nápadné. Vraj sú vodeodolné, ale to som naozaj nemala možnosť skúšať a túto vlastnosť od tieňov nevyžadujem, takže mi je to vlastne jedno. Toto všetko si môžete všimnúť pri nových a kratšie otvorených tieňoch. Teraz by som sa vyjadrila k tým starším, ktoré mám dlhé mesiace, jeden vyše roka. Pomaly schnú. Nie je to rýchly proces, je to dlhodobý, ale stane sa to, pokiaľ ich neminiete v čo najkratšej dobe. Trochu som sa bála, ako sa mi s takými suchými bude pracovať. Trošku sa totiž to drobia. Môže to byť trochu nepríjemné, miestami komické (ak teda netúžite po farebných šmuhách po tvári), ale v konečnom dôsledku to nie je nič, čo by ma zastavilo v ich používaní. A s dobrým štetcom je líčenie hotové raz dva. Farby sú stále intenzívne, stále dlho vydržia a dokonca mám pocit, že sa takmer vôbec nezlievajú, ani keď som celý deň na nohách a odličujem sa až neskoro v noci. Dobre sa mi naň nanáša aj linka, ktorá tiež drží ako kliešť a nerozlieva sa. Celkové hodnotenie tieňov je jasné - zbožňujem ich a keď tie staršie nebudú použiteľné, kúpim si niektorý novší. Líčenie s nimi je neprehliadnuteľné a raz darmo, okúzlite s nimi.

Plusy:

  • pekné balenie
  • intenzívne, nádherné trblietavé farby, intenzita závisí od množstva tieňov
  • ľahká penová konzistencia, tiene sa dobre nanášajú prstom aj štetcom
  • vydržia celý deň, neotláčajú sa, nezlievajú sa (iba minimálne, aj to len občas a všimnem si to iba ak mám veľmi dlhý deň), neopadávajú
  • rozžiaria pohľad a  sú super ako na bežný deň, tak i na nejakú špeciálnu príležitosť
Mínusy:
  • nemám žiadne výhrady
Tiene stoja 5,69, majú 4,9 g a kúpite ich v drogérii alebo na internete.

Mali ste niektorý Moon touch tieň? :)


     

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Nikdy jsem je nezkoušela, ale vypadají moc pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celkem se stydím, že nemám ani jeden, protože ta pigmentace vypadá vážně perfektně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe