Yves Rocher tie parfumy robiť vie

14:16

Kde si najradšej kupujete parfumy? Idete do parfumérie, skúsite pár testerov a potom sa rozhodnete? Alebo idete na blink, nájdete niečo na internete a ak vás to osloví, chňapnete po tom? Kedysi som s najlepšou kamarátkou robila babské jazdy. Znamenalo to kávu a koláčik, obed a nákupy. Vždy sme vbehli do parfumérie, nastriekali na seba všetko, čo sme chceli ovoňať a išli preč. Potom som si ich objednávala na internete alebo využívala vernostné zľavy v obchodoch. Rokmi som sa naučila ako tak odhadnúť parfum aj po prečítaní zloženia a moja zbierka sa začala celkom pekne rozrastať. V Yves Rocher nakupujem parfumy od vysokej školy a okrem svojich stálic vždy skúsim aj nejakú novinku. Yves Rocher Parfumová voda Mon Évidence síce nebola láááska na prvý pohľad, ale bola láska na prvé ovoňanie. 


Yves Rocher Parfumová voda Mon Évidence

Yves Rocher Parfumová voda Mon Évidence

Parfumová voda Mon Évidence

Yves Rocher Parfumová voda

Yves Rocher Parfumová voda Mon Évidence

Yves Rocher Parfumová voda Mon Évidence je balená v peknej krabičke. Flakón je veľmi jednoduchý, sklený, hranatý s dreveným vrchnáčikom, ktorý pôsobí naozaj rozkošne. Na prvý pohľad mi prišiel trochu obyčajný, možno nudný. Ale čím dlhšie som sa naň pozerala, tým viac sa mi páčil. Ukrýva ružový parfum a ten vrchnáčik mu dodáva šmrnc. 

Parfumované vody s kvetinovou vôňou sú moje obľúbené. Táto má romantické zloženie:
  • hlavu tvorí mandarínka
  • srdce tvorí damašská ruža
  • základ pačuli a vanilka
Jednoduché zloženie, pár voňavých zložiek a dokonalosť je na svete. Toto je jeden z parfumov, ktoré som si kupovala celkom na slepo a hoci som nevedela, čo ma čaká, ostala som veľmi milo prekvapená. Táto svieža, lahodná a romantická vôňa je výrazná, ale rozhodne to nie je žiaden hlavy bôľ. Naopak, je stelesnením ľahkosti bytia, radosti zo života  a z lásky. 

Nemám rada ťažké orientálne vône a toto je ich presný opak. Ovocne kvetinový súzvuk je pohladením duše a vyniká mandarínka, ruža a vanilka. Viem si ju predstaviť pri mori, niekde na promenáde, keď sa život spomalí. Jej výdrž je výborná, vydrží dlhé hodiny, na oblečení ju cítim aj na druhý deň. Vo vlasoch vonia tiež dlho a mení ich na voňavý závoj utkaný z ruží. 

Ak by som ju mala zhodnotiť jedným slovom, povedala by som, že je jednoducho nádherná. Som rada, že som sa neriadila vzhľadom, ale dala som skôr na inštinkt. 

Plusy:
  • obal jednoduchý, ale vďaka drevenému vrchnáčiku milý
  • ružový parfum
  • recyklovateľný flakón aj krabička
  • kvetinovo ovocná vôňa vhodná aj na leto
  • krásna, intenzívna a opojná vôňa, vydrží dlho voňať aj na oblečení a vo vlasoch
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ju v eshope Yves Rocher alebo v kamennej predajni za 52 eur.



Kúpili ste si v poslednej dobe parfum? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe