Zoštíhľujúci zábal od Argital

16:41

Telové zábaly som si začala robiť pred pár rokmi. Viedla ma k nim najmä celulitída, ktorá sa u mňa objavila v puberte a odvtedy s ňou viac či menej úspešne bojujem. Najlepšie sa mi osvedčilo cvičenie v spojení s rôznymi prehrievajúci alebo chladiacimi gélmi, no stav celulitídy ovplyvňuje mnoho vecí. Zábaly mám rada z viacerých dôvodov a dnes by som vám rada napísala o niečom úžasnom.  Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu od Argital bola láska na prvé ovoňanie a potom som videla aj výsledky. Raz darmo, táto značka to proste vie. Kozmetika Argital sa stáva mojou srdcovou.

Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu od Argital


Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu od Argital  zloženie

Zoštíhľujúci zábal

Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu od Argital 

Dobrá kozmetika dokáže výrazne pomôcť a prispieť k vyššiemu sebavedomiu, ktoré nám ženám bežne chýba. Porovnávame sa s inými, ukrývame svoje nedostatky, aby ich iní nevideli a miesto radosti zo života sa stále pre niečo trápime. Viem, o čom hovorím, kvôli celulitíde nenosím šortky ani minisukne a v plavkách chytám menšie záchvaty paniky. Zlepšilo sa to, lebo na tom pracujem, ale stále nie som tam, kde by som chcela byť. Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu mi teraz veľmi pomáha.

Keď mi prišiel domov, zahvízdala som. Má liter, plastový obal je dosť ťažký a tak som mu hneď našla miesto, aby som ho nemusela presúvať kade tade. Vyzerá minimalisticky, ale ružové písmo  mu dodáva hravosť. Celkový prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou a tešila som sa, kedy ho prvý raz použijem. Samozrejme, ako sa poznám, vedela som, že to bude už v ten deň.

To, čo si ma získalo okamžite, je nádherná vôňa. Vonia po pomarančoch, úplne sviežo, prirodzene a návykovo. Chvíľu som nad ním musela len tak stáť a ovoniavať ho, lebo som si hovorila, že už dávno som niečo tak veľmi voňavé nemala. Konzistencia je ako pri bahennom zábale, dá sa dobre rozotrieť v tenšej aj hrubšej vrstve. Nanášam ho na stehná a zadok (občas, lebo tam je potom komické sadnúť alebo ľahnúť si a nehýbať sa). 

Zoštíhľujúci zábal zo zeleného ílu od Argital je určený na zoštíhlenie a formovanie tela a na boj s celulitídou. Na úspech ho predurčuje zloženie, lebo obsahuje zelený íl, čisté esenciálne oleje z pomaranča, citrónu, fenikla a rozmarínu a tiež výťažky napríklad z brečtanu, listou brezy, arniky horskej, vínnej révy, žihľavy i mäty. Na celulitídu sa odporúčajú najmä pomarančový esenciálny olej, brečtan a zelený íl, preto som sa nebála vyskúšať ho.

Použitie nie je komplikované a zvládnete ho bez problémov v pohodlí domova. Zábal nanášajte v hrúbke do centimetra na pokožku a potom ho zakryte napríklad papierovými obrúskami/fóliou a zabaľte do uteráka (potom ho treba oprať, ale netreba sa báť fľakov ani ničoho podobného, zábal ľahko vyperiete). Pôsobiť by mal aspoň pol hodiny, maximálne dve hodiny. Nechávam ho pôsobiť tak hodinku, občas tie dve, kedy si urobím čas pre seba, pustím si hudbu, seriál, prečítam knihu, dám pleťovú masku a nemyslím na nič. Zábal potom zotriem stierkou (tú mám z depilačných krémov, odkladám ich pre istotu) a umyjem hubkou a vlažnou vodou. Výrobca odporúča robiť zábal raz denne po dobu 30 dní, ja stíham väčšinou každý druhý (ak nezaspím).

Pri použití nie je cítiť nič - pokožka ma nepáli, nesvrbí, je to príjemný pocit a občas okolo seba ucítite tú krásnu vôňu. Po umytí je pokožka trochu citlivejšia a nepoužívam vtedy peeling. Aj teplejšia voda pôsobí ako drobné ihličky, preto používam len vlažnú alebo studenú vodu. Nasleduje ešte trochu masáže a nakoniec krém proti celulitíde.

Výsledky sa dostavia postupne. Ako prvé som si všimla, že pokožka opeknela. Na stehnách mám občas drobné vyrážky a po aplikácii zábalu rýchlo miznú, koža nie je červená. Na dotyk je úplne jemná a hladká, čo nedokážu ani niektoré spevňujúce mlieka alebo krémy. Postupne, krok za krokom vidím (a nielen ja, ale aj moje okolie si to všimlo), že stehná sú štíhlejšie, peknejšie tvarované a celulitídu vidno menej. Je zaujímavé, že skôr som si všimla zoštíhlenie ako zlepšenie celulitídy.  Pomáha mi aj moje denné utekanie na vlak a do práce, ale ani trochu nepochybujem o účinku tohto jedinečného zábalu.

Zbožňujem ho. Nielen preto, ako krásne vonia, ale preto, čo dokáže s pokožkou a sebavedomím. Je to radosť používať ho a sledovať, ako sa pokožka zo dňa na deň mení. Nájdete ho na Cosmetica Natura za 950 Kč. Kúpila som si tam teraz ďalšie balenie zábalu, dva krémy Forange a nový spevňujúci krém a neviem sa dočkať, kedy vám napíšem aj o ňom :)



Používate telové zábaly? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe