Hravé kúsky z dielne Trend It Up - ktoré sú hop a ktoré trop?

17:23

Kozmetika Trend It Up ma zvykne upútať svojimi hravými obalmi, nevšednými odtieňmi či novinkami, ktoré proste musím mať. Rada ju nakupujem aj v dopredajoch, kde za pár centov či eur nájdem fakt milé kúsky. Pravidelne prináša novinky a DM-ka nám z nich pár drobností poslala. Sú medzi nimi milé prekvapenia i sklamania, ale to tak musí byť. Poďme sa pozrieť na to, čo by som odporučila viac a čo menej. 


Trend IT UP Lesk na pery Roller Baby

Lesk na pery Roller Baby

Trend IT UP Lesk na pery Roller Baby 

Tento lesk na pery ma okamžite vrátil do mojich detských čias, kedy sme si na základnej škole užívali podobné lesky na pery. Boli v rôznych farbách, voňali po ovocí a zanechávali pery lesklé. Boli to tie časy, kedy sme čakali na prvý tanec s chlapcom a nesmelo sme po sebe poškuľovali. Vďaka za takýto lesk, okamžite ma zaliala vlna nostalgie.

Trend IT UP Lesk na pery Roller Baby  je priesvitný lesk na pery, ktorý si môžete vybrať v troch rôznych prevedeniach. Sklený obal s guľôčkovým aplikátorom sa mi veľmi páči a dokonale pasuje do tohto zimného obdobia. Ľahko ho ukryjete v každej kabelke alebo vrecku kabáta a môžete ho mať so sebou kdekoľvek. 

Krásne vonia! Lesk na pery Roller Baby  má sladkú ovocnú vôňu, ktorá je jednoducho na zjedenie. Presne tak aj chutí a príjemným bonusom je, že pery aj chladí. Obsahuje olej, ale jeho hydratačné účinky sú priemerné, rozhodne sa nevyrovná balzamu na pery. Krásne ich rozžiari, príjemne chutí a cítim sa ako stredoškoláčka :) Mám ho rada k výraznejšiemu líčeniu a hoci ho treba aplikovať viac razy (lebo ho hneď zjem a tak nejak mizne), patrí k mojim obľúbencom.

trend IT UP Maskara Lash Allure

riasenka na objem trend IT UP Maskara Lash Allure

riasenka na objem Trend It Up

objemová maskara trend IT UP Maskara Lash Allure

Trend IT UP Maskara Lash Allure

Ach jaj, toto začalo idylicky. Pozrela som sa na Trend IT UP Maskara Lash Allure a povedala som si, že je ozaj kočka. Pekne tvarovaný obal, žiarivá neprehliadnuteľná farbička, hustá kefka. Presne podľa môjho gusta. Je objemová, takže príliš výrazné predĺženie som ani neočakávala a nevedela som sa dočkať, kedy sa s ňou vyzvŕtam pred zrkadlom.

S kefkou sa nepracuje zle, ale zo začiatku celkom dosť lepí riasy a potrebujem suchú kefku, aby som ich od seba pekne oddelila. Ako možno vidno na fotke, nakoniec sa oddelia pekne, ale občas sa vytvoria hrudky. Tiež ich dávam preč kefkou z inej riasenky, ale nie vždy to ide ľahko. Problémom je, že maskara sa ľahšie rozmaže, opadáva a pomaly mizne. 

Čo sa objemu týka, tiež nie som až taká nadšená. Riasy sú trochu zvýraznené, to áno, ale nie je to výsledok, po akom by som túžila. Zachránim to len tak, že si pridám ešte jednu vrstvu predlžujúcej maskary a aspoň trochu to vyzerá, že som nalíčená. Uznávam, že vzhľadom na cenu (nestojí ani 4 eurá) by som nemala čakať zázraky, ale poznám lacné a dobré maskary, ktoré sú skvelé. Túto  by som si nekúpila, lebo predsa len od nej očakávam trochu viac. 

trend IT UP Lak na nechty Royal Nude

trend IT UP Lak na nechty Royal Nude 030

nude lak na nechty

trend IT UP nude lak na nechty

lak na nechty trend it up


Trend IT UP Lak na nechty Royal Nude

Je o mne všeobecne známe, ako obľubujem laky na nechty a doma mám celkom slušnú zbierku. Najradšej mám červené, ružové a telové odtiene, ktoré striedam podľa nálady a príležitosti. Keď prišla koronakríza a potrebovali sme dezinfekciu na každom kroku, musela som s tým prestať, pretože boli stále vysušené a krehké. Našťastie, podarilo sa mi dostať ich do formy a opäť môžem veselo lakovať.

Trend IT UP Lak na nechty Royal Nude je v ponuke v troch odtieňoch a každý vyniká svojou jemnosťou. Práve vďaka nej je vhodný na každú príležitosť- nechty nie sú zbytočne výrazné, ale stále sú pekne upravené. Môj odtieň 030 je pomerne svetlý a ako vidno na fotke, nijako nedokáže prekryť moje biele konce nechtov. Či si dám jednu alebo tri vrstvy, nestačí to a tak som ho posunula mojej sestre. Mne postačoval jedine vtedy, ak ho nanesiem na farebný lak, ktorému dodá perleťový lesk.

S lakom sa pracuje dobre. So širším štetčekom sú nalakované raz dva a navyše rýchlo schne. To je pre mňa jeden z tých dôležitejších aspektov, lebo sa večne niekam ponáhľam a nebaví ma čakať. Čo sa výdrže týka, tak zhruba tie tri dni pekne vyzerá, potom si musím opraviť konce alebo urobiť novú manikúru. Pekne sa lesknú, stojí 2,25 eur a opäť by som už po ňom nesiahla. 

Trend It Up Lícenka Rosy Touch Duo

Lícenka Rosy Touch Duo

Trend It Up Lícenka

Trend It Up Lícenka Rosy Touch Duo swatch

Trend It Up Lícenka Rosy Touch Duo

Ďalším milý prekvapením sa stala Trend It Up Lícenka Rosy Touch Duo, ktorá obsahuje dve sýte farbičky. Najskôr som si myslela, že bude príliš tmavá (najmä teraz, keď som vybledla skôr ako po iné roky - more chýbalo), ale nakoniec sa z nej vykľul skvelý sviatočný pomocník, ktorý vyčarí svieže líčenie na počkanie.

Lícenka je v pevnom platovom obale bez zrkadielka a labutienky. Potešili by, ale na druhej strane, za 3,45 eur je to výborné balenie. Ak som sa dobre pozerala, môžete si vybrať z dvoch farebných prevedení, moje je svetlejšie a viac sa mi páči. Sprvu sa mi zdalo, že sa trochu práši, ale s dobrým štetcom som už žiaden problém nemala.

Páči sa mi, že farby sú bohato pigmentované a farba je naozaj sýta. Dá sa vrstviť a tak dosiahnete jemnejšie aj výraznejšie líčenie. Pravdou ale je, že jemnejšie líčenie s ňou je omnoho krajšie a prirodzenejšie, necítim sa ako klaun. Vydrží dlhé hodiny a mizne len veľmi pomaly. Na leto by som si vedela predstaviť aj tú výraznejšiu lícenku. Klobúk dolu, za tú cenu je to naozaj paráda.

Trend IT UP Korektor Rosy Touch   010

Trend IT UP Korektor

Trend IT UP Korektor Rosy Touch  

Tento korektor som dostala dosť svetlý a tak ho príliš nepoužívam. Trend IT UP Korektor Rosy Touch má nižšie - stredné krytie, preto ho treba vrstviť, aby prekryl vyrážky alebo kruhy pod očami. Je krémový, ľahký, mierne zachádza do vrások a cez deň ho treba aplikovať aj dva razy,  lebo sa trochu stráca. Premýšľala som nad tým, že si kúpim aj ten tmavší a potom budem vedieť napísať podrobnejšiu recenziu :) Cena korektoru je 3,45 eur. 

trend IT UP Make-up Rosy Touch

trend IT UP Make-up

Trend IT UP Make-up Rosy Touch

Na záver som si nechala Trend IT UP Make-up Rosy Touch, od ktorého som veľa nečakala. Pravdu povediac, nečakala som nič, lebo mám problémy vybrať si kvalitný make up, ktorý by mojej pleti vyhovoval dlhodobo. O to spokojnejšia som bola, keď som ho prvý raz skúsila. 

Tiež je dosť svetlý a tak ho kombinujem s trochu tmavším púdrom. Nie som si istá, či vyblednem až tak veľmi, aby mi vyhovoval, ale podobne ako pri korektore plánujem kúpu tmavšieho odtieňa. Má klasických 30 ml a šikovný aplikátor. Má krémovú konzistenciu a dobrú kryciu schopnosť (dá sa vrstviť). Po jeho aplikácii je pleť zjednotená a cítim sa dobre. 

Vyhovuje mi, že moja zmiešaná pleť sa z neho nemastí, spolu s púdrom vydrží pár hodín matná a pekná. Celkom dobre odoláva oteru, nezachádza do pórov ani do vrások a keď zložím rúško, vyzerá dobre, nie ako nejaká maska. Pleť je hydratovaná, prirodzene žiarivá a jemná. Nevznikajú mi po ňom nové nedokonalosti ani neupcháva póry. Líčenie je prirodzené a spolu s púdrom a lícenkou môžem vyraziť do sveta (aj vyrazím, keď to pôjde). Stojí 4,95 eur a za tú cenu je veľmi dobrý. 

Ak si to zhrnieme, tak okrem riasenky a laku na nechty odporúčam vyskúšať všetko ostatné. V Dm drogérii nájdete a ďalšie kúsky tejto značky, ktoré nestoja veľa a môžu milo prekvapiť :)

Mali ste niektorý z týchto produktov? Ako ste boli spokojné? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe