Ako vonia láska? Možno ako táto kráska

15:49

Parfumy sú podľa mňa viac ako len vôňa. Sú vyjadrením osobnosti, podčiarknu to, čo chceme. Femme fatale, dáma, víla či tvrdá biznismenka. Viažu sa so spomienkami a vytvárajú nové. Povedia viac ako si vieme predstaviť a niektoré z nich nám svojou krásou vezmú dych. Rozjasnia deň a niekedy nás prenesú na celkom iné miesta. Dotvoria tú správnu atmosféru vo dvojici a voňavý závoj vás bude sprevádzať na každom kroku. Spomínam si, s akou hrdosťou som si priniesla svoj prvý parfém od Yves Rocher. Cmme une Evidence je moja láska už roky a aj preto si pravidelne kupujem vône tejto značky. Občas sa trafím viac, občas menej. 


Parfumová voda Oui a l'Amour Yves Rocher zloženie

Parfumová voda Yves Rocher

Oui a l'Amour Yves Rocher

Parfumová voda Oui a l'Amour Yves Rocher

Nuž, túto vôňu som si objednávala cez eshop. Netuším, prečo som sa pre §u rozhodla, ale raz som si povedala, že skúsim každú vôňu. Tak som asi len chcela ďalšiu zo zoznamu. Tešila som sa, kedy mi príde domov, lebo vyzerala krásne. Pravdou je, že parfumová voda Oui a l'Amour od Yves Rocher mi nepadla do oka hneď a jej vôňa ma najprv nezaujala. Nepovšimnuto stála celé mesiace na poličke a až koncom leta som ju opäť vytiahla medzi ľudí.

Parfumová voda Oui a l'Amour Yves Rocher má 50 ml a ako som spomenula, veľmi sa mi páčila. Jednoduchý flakón je ozdobený červeným písmom a vrchnáčik vyzerá ako nejaký klenot. Flakón je dosť ťažký, pôsobí masívne, ale súčasne veľmi elegantne a nedá sa prehliadnuť srdiečko, ktoré je akoby vyrezané po stranách.

Ako uvádza výrobca, vôňa obsahuje archangeliku, damašskú ružu, bôb tonka a cédrové drevo. Ako som spomenula, vôňa sa mi nepáčila hneď, hoci nádherne prerážala ruža. Zdala sa mi dosť sladká a drevitá a na jar, keď bolo už celkom teplo, sa mi proste nepáčila. Lenže prišla jeseň, chladnejšie dni... a z Oui a l'Amour sa stal môj verný spoločník. Keďže preferujem ľahšie kvetinové vône, musela som si počkať na jeseň dni, aby  sa mi zapáčila. 

Tento parfum patrí k tým, ktoré vydržia voňať celé hodiny a vo vlasoch alebo na oblečení ho cítiť aj ďalšie dni. Vyniká v nej ruža a hodí sa do kina, do práce i na večeru. Jej závan ostáva ešte chvíľu po chodbe, ktorou kráčate a časom si ju ani neuvedomíte, lebo sa stane vašou druhou kožou. Napriek tomu sa však nestala vôňou, ktorú by som spoznala v dave alebo by som sa k nej musela vracať. Nie je to celkom moja šálka kávy, ale som rada, že som ju spoznala.

Plusy:
  • krásny flakón
  • zaujímavá vôňa, vyhovovala mi skôr na jeseň
  • dlho vydrží, na oblečení i vo vlasoch vydrží voňať aj nasledujúci deň
  • sladšia vôňa
  • vhodná na jeseň, do práce i na špeciálne príležitosti

Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v predajniach Yves Rocher, kde stojí 49 eur.



Ako si vyberáte parfumy? Potrebujete ich najskôr ovoňať alebo idete občas aj naslepo? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe