Tuhý pleťový čistič

16:48

O kozmetike sa s ľuďmi (áno, občas sa aj muži zapoja) bavím rada. Je to koníček, vášeň, relax, terapia. Môžem to pomenovať akokoľvek, ale vždy to vedie k spokojnému pocitu. Občas sa stretnem s názorom, že starať sa o pleť je veda, na trhu je veľa kozmetiky a človek nevie, čomu by mal veriť. A ako si má vybrať, keď reklama ospevuje toľko kozmetiky? V prvom rade, starostlivosť o pleť podľa mňa veda nie je. V dnešnom online svete človek rýchlo nájde odpovede na svoje otázky a zorientuje sa v tom, ako sa o seba treba starať. Čo sa druhej veci týka, je pravda, že kozmetiky je veľa a treba len hľadať, čo komu vyhovuje. Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí a nie každý sa uspokojí s tým, čo má kamarátka, teta, sestra. Počuli ste o tuhých pleťových čističoch? Ak nie, pár slov vám dnes o nich poviem a možno sa vám zapáčia.

Officina Naturae Purifying tuhý pleťový čistič
Officina Naturae Purifying tuhý pleťový čistič zloženie

Officina Naturae

tuhý pleťový čistič

Officina Naturae Purifying tuhý pleťový čistič

Officina Naturae Purifying tuhý pleťový čistič je veľmi pekne balený. Ako už o mne viete, milujem pekné veci a premyslené detaily. Verím, že aj obal dokáže upútať pozornosť a možno aj vďaka nemu si kúpim niečo úžasné. Papierová krabička je ako nejaký šuflíček a veľmi sa mi to páči. Okrem krabičky však nenájdete žiadne plasty, preto je balenie šetrné k životnému prostrediu. Vyhodila som ju, lebo čistič nechám po použití uschnúť a odložím ho do prenosnej dózy na suchý šampón. Mám ich niekoľko, a tak slúžia na odkladanie mydiel a inej kozmetiky.

Pekná je nielen krabička, ale aj tuhý čistič. Nevyzerá úplne ako klasické mydlo, je milo tvarovaný a taký žltkastý. Má len ľahkú citrusovú vôňu, nič výrazné ani rušivé. Myslím, že poteší všetkých, ktorí neobľubujú veľmi voňavé kúsky. Purifying tuhý pleťový čistič je vhodný pre mladšie ročníky, ktoré trápi akné, ale aj pre nás starších, ktorí chceme mať čistú pleť bez vysušovania.

Práve to vysušovanie som spomenula úmyselne, lebo s pribúdajúcimi rokmi mi mydlá prestali na čistenie pleti vyhovovať. Mala som už celkom slušnú zbierku, no začala som cítiť pnutie a nejak som od mydiel upustila. Možno časom zasa nejaké skúsim, ale teraz som spokojná aj bez nich. Tuhý pleťový čistič pleť nevysušuje. Všimla som si to okamžite, rovnako ako aj fakt, že v očiach štípe ako o život :) 

Používa sa jednoducho, nie je to nič ťažké. Vytvoríte si penu ako pri hocijakom mydle, nanesiete ju na navlhčenú pleť a umyjete. Svoju existenciu si už neviem predstaviť bez sonickej kefky, takže na čistenie používam už len ju. Penu potom opatrne (najmä kvôli tým očiam) opláchnem a pokračujem tonizáciou a hydratáciou. Výsledkom používania je jemná a čistá pleť, ktorá je tiež matná, lebo póry sa minimalizujú.

Plusy:
  • pekné balenie
  • nevzniká žiaden odpad
  • pekne vyzerá
  • jemne vonia
  • vytvára ľahkú penu
  • pleť čistí bez vysušovania, je jemná, čistá, žiarivá a matná
Mínusy.
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural za 10,90 eur.


Poznáte tuhý pleťový čistič? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe