Regeneračná pleťová maska so slimačím extraktom

18:10

Pleťové masky používam už roky a neprestáva ma udivovať ich neustále sa rozširujúca ponuka. Nedám na ne dopustiť - pleť krásne čistia, odstraňujú čierne bodky, hydratujú, vyhladzujú jemné linky, vyživujú ju, dodávajú jej to, čo jej chýba, aby bola žiarivo krásna a zdravá. V poslednej dobe som si veľmi obľúbila jednorázové masky, lebo zaberajú menej miesta a mám istotu, že ich hneď miniem. Na poličke mám ale niekoľko masiek v tube a som rada, že sú také veľké a dlho mi vydržia. K nim sa radí aj regeneračná pleťová maska so slimačím extraktom od značky Victoria Beauty.








O maske si môžete prečítať:

     "Regeneračná maska so slimačím extraktom má vynikajúce regeneračné vlastnosti. Jej jedinečné zloženie priaznivo ovplyvňuje prirodzené procesy na pokožke, stimuluje bunkový rast, obnovuje optimálnu hydratáciu kože  a zlepšuje elasticitu pokožky. Spomaľuje prirodzené procesy stárnutia pokožky. Zjednocuje pigmentáciu v pokožke a tón pokožky .Výsledkom čoho je viditeľne mladšia pokožka so sviežim nádychom.
Návod na použitie: Naneste masku na očistenú pokožku a rovnomerne ju rozotrite. Nechajte voľne pôsobiť 15-20 minút, potom urobte ľahkú masáž, kým sa maska ​​úplne neabsorbuje do pokožky. Po ukončení procedúry zotrite vodou. Použite 2-3 krát týždenne."

O kozmetike so slimačím extraktom som sa toho dočítala pomerne dosť. Koniec koncov, už som mala možnosť vyskúšať aj krém a bol výborný. Od masky som tiež čakala viditeľné a hlavne dobré výsledky. Je dosť veľká, má 177 ml (150 + 27 ml grátis), takže vydrží dosť dlho. Je v jednoduchej tube, ktorú zdobí malý slimáčik. Vrchnák na nej pevne drží, takže sa nemusím báť, že by sa mi niekam zakotúľal. Maska veľmi príjemne vonia. Neviem to ani presne definovať, ale veľmi mi pripomína vôňu pleťového krému, ktorý kedysi používala moja mamina a utkvela mi v pamäti. Je jemná, sladká a po nanesení ju už nie je veľmi cítiť. Páči sa mi jej hustá konzistencia, perfektne sa nanáša aj bez štetca, mám istotu, že nikde nebude kvapkať a stekať kade tade. Prvé použitia boli trochu rozpačité, lebo na pleti ma  štípala. Sprvu jemné mravčenie prerástlo do štípania, ale po niekoľkých minútach ustúpilo. Trochu som sa bála, či pleť nebude červená alebo podráždená, ale po odstránení masky som si, našťastie, nič také nevšimla. Podobných použití so štípaním bolo ešte niekoľko, ale časom to ustúpilo a dnes masku používam bez najmenšieho problému. Čo sa účinkov týka, bola som veľmi spokojná. Hneď po umytí som si všimla podstatne čistejšiu pleť. Póry boli vyčistené a pleť žiarivá. Hneď potom som si všimla vyhladené jemné linky, ktoré boli pred nanesením masky zreteľné. Pleť bola hydratovaná, pružná a celkovo vyzerala veľmi pekne. Jediné, čo jej môžem vytknúť, je jej zloženie.

Plusy:
  • veľké balenie, maska dlho vydrží
  • príjemná vôňa
  • hustá konzistencia, dobre sa nanáša aj bez štetca
  • pleť čistí, hydratuje, zjemňuje, je svieža a krajšia
Mínusy:
  • zloženie
Masku mám zo stránky http://www.krasnadoma.sk/, kde stojí 5,90.

Skúsili ste kozmetiku so slimačím slizom.






You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe