Ďalší Playboy v rodinnej zbierke

17:09

Nedávno sa moja Playboy rodinka rozrástla o ďalší voňavučký kúsok -  Playboy VIP Platinum Edition. Mala som veľkú radosť z toho, že skúšať ju bude Richard a bola som zvedavá na to, čo mi povie :) Tiež ma potešilo, s akým nadšením  súhlasil s tým, že bude skúšať pánsku kozmetiku, aby som o nej mohla písať. Môj ocino bol síce vždy dôkladný tester, ale vypáčiť z neho súvislú vetu bolo takmer nemožné. Riško bol o niečo zhovorčivejší :)













O edícii Platinum si môžete prečítať:

     "Vôňa VIP Platinum Edition od značky Playboy je drevitá-orientálna vôňa pre mužov. Tvorca tejto vône je Fabrice Pellegrin. Vrchné tóny tvorí céder, bergamot a breza. Stredné tóny tvoria vodné tóny, fialka a zelené jablko. Základ vône dotvára fazuľa Tonka, pralinky a santalové drevo.Vôňa bola uvedená na trh v roku 2015."

Vôňa je orientálna. Ja mám radšej niečo sviežejšie. Niečo v štýle  Giorgio Armani Acqua di Gio. Napriek tomu ma táto vôňa niečím uchvátila. A nielen mňa. Keď ju prvý raz ovoňala moja mamina, spýtala sa ma, či by ju nemohla používať radšej ona :)  Naozaj, je v nej niečo, čo by pokojne svedčalo aj žene. V tejto edícii nájdete toaletnú vodu, dezodorant a sprchový gél. Začnem toaletnou vodou. Má 100 ml a je v peknom, Playboyu vlastnom flakóne. Za veľké plus považujem rozprašovač na jednoduchšiu aplikáciu. Vonia pekne. Nie veľmi výrazne, nie veľmi korenisto, zvodne a záhadne. Tak na mňa vlastne pôsobí aj môj Richard. Záhadne je dokonalé slovo. Uhrančivý pohľad, vážna tvár, elegantné vystupovanie. Akoby maska, za ktorú sa nedá preniknúť. A keď osamieme, mení sa na usmiateho chlapca s hravým úsmevom. Na príťažlivého, elegantného a okúzľujúceho gentlemana. Preto mu táto vôňa sadla. Teda, aspoň podľa mňa. Jeho nadchla trochu menej. Páčila sa mu, ale podľa jeho slov je vhodná skorej na bežný pracovný deň, nie na večer strávený niekde vonku alebo so mnou pri pohári vína. Kým on ju počas dňa na sebe necíti, mňa opantá pri každom objatí. Možno je dobre, že ju necíti, lebo sa s ňou tak zžil, že si ju neuvedomuje. Podstatné je, že ju cítim ja :) Odporúčaná cena za 100 ml je 14 eur.
Už som zistila, že pánske dezodoranty od Playboy majú o niečo lepšiu výdrž ako dámske. Jeho výhodou je, že veľmi príjemne vonia, nezanecháva fľaky na oblečení a tiež je prijateľné aj zloženie. Výdrž je trochu kratšia, počas dňa ho treba aplikovať aj druhý raz. Horúce počasie by preň bola asi dosť zaťažkávajúca skúška, tam by bola potrebná aplikácia viac razy denne. Odporúčaná cena za 150 ml je 3,99.
Sprchové gély sú jednou z najčastejšie kupovaných položiek, minie sa ich vždy dosť. Tento vonia jemne, ale pekne, perfektne sa dopĺňa so sprejom i vodou po holení. Dobre pení a pokožku nevysušuje, na celé hodiny ju jemne prevonia a vytvorí okolo muža príjemne voňajúci obláčik tejto elegantnej a mužnej vône. Za veľké plus považujem to, že je 2 v 1, teda šampón a sprchový gél v jednom. Je teda super aj do posilňovne či na cestovanie - netreba si so sebou brať dva produkty, ale celkom postačí jeden. Odporúčaná cena za 250 ml je 2,99.

Ak chcete urobiť radosť sebe aj partnerovi, edíciu odporúčam. Hoci na mužoch (teda, najmä na tom mojom) preferujem svieže vône, i táto orientálna má veľké kúzlo a zapáčila sa mi.

Máte obľúbenú vôňu od Playboy? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe