Šumivými guľami k dokonalému kúpeľu

18:58

Kúpeľ je úžasným rituálom. Očistným, voňavým, upokojujúcim. Horúca voda, sviečky, hudba a prítomnosť milovanej osoby (okej, aj bez nej, vtedy mám vo vani viac miesta) sú balzamom na dušu a človek z neho vychádza ako vymenený. Peny do kúpeľa sú klasika, ktorú poznám roky. Ale rada spoznávam nové veci. Také, čo sú dokonalé alebo ma sklamú. Ale sú nové. Ako šumivé gule do kúpeľa od Soaphorie. 









O šumivých guliach Ovocný sad si môžete prečítať:

      "Nadopujte svoj myseľ úžasnou a energickou vôňou zeleného jablka a šťavnatého lesného ovocia a povzbuďte svoje telo! Naše produkt okrem blahodarných olejov (olivový, palmový a kokosový) obsahuje jablčnú dužinu, plody šípky, trnky a lesného ovocia, pomarančovú kôru a kvety ibišteka. Vzbudzuje dobrú náladu, osviežuje, oživuje myslenie, prekrvuje pokožku a dezinfikuje."

O šumivých guliach Anglické raňajky si môžete prečítať:

      "Viete si predstaviť ráno bez šálky dobrého a kvalitného čierneho čaju? Vychutnajte si silu prírodného kofeínu. Dvadsaťtri aromatických látok v ňom napomáha upokojeniu nervov, stimuluje duševnú činnosť. Pri použití sa z neho uvoľňuje kofeín, ktorý stimuluje pokožku a dôležitý je aj  obsah minerálov a stopových prvkov ako fluór a draslík. Nielenže obsahuje veľa antioxidantov, bojuje proti starnutiu pleti a predčasným vráskam ako jeho čajoví kolegovia, ale používa sa rovnako vo vlasovej kozmetike."

O šumivých guliach Antiseptik si môžete prečítať:

      "Doprajte svojej koži dokonalý antiseptický účinok. Vaša pokožka bude jemná, krásna - budete sa cítiť zvodne, mlado a plná pozitívnej energie. Dôležitou súčasťou tohto produktu je extrakt z čajovníku a harmančeku. Obidve látky majú silný antiseptický účinok, čím svojej koži doprajte očistu tej najlepšej kvality. Čajovník Vám pomôže v prípade, že máte citlivú pokožku alebo pri problémoch s akné, zvyšuje jas pleti, vyhladzuje jazvy a strie, vyrovnáva PH pokožky a tak vytvára ochrannú vrstvu proti prenikaniu škodlivých látok. Byliny harmančeku majú nedráždivé, antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti. Využíva sa najmä pri urýchlení hojenia rôznych druhov poranení, popálenín a odrenín a zabraňuje vzniku infekcií v ranách."

Tieto tri šumivé gule som vyskúšala v priebehu pár dní. Lebo som si ich zamilovala po prvom použití. Tri malé balíčky, krásne previazané červenou stužkou, vyzerali v kúpeľni v košíku úchvatne. Niekedy ako sladkosť, inokedy ako farebná ozdoba, ale vždy rozkošne a pútavo. Jedna guľa je na jedno použitie. Stačí ju hodiť do vane a sledovať, ako pomaly šumí, farbí vodu a uvoľňuje krásnu vôňu. Aké boli moje šumivé gule?
  • ovocný sad vonia krásne ovocne. Je to prirodzená sladká vôňa ovocia, ktorá ma na okamih preniesla do horúceho letného dňa. Zanecháva vodu červenú, príjemne vonia a plávajú v nej čierne čiastočky. Stačí sa len ponoriť a zhlboka dýchať. Pokožka ostáva hodvábne jemná, voňavá a človek vychádza z vody odpočinutý a svieži
  • šumivé gule antiseptik sú dokonalé. Príjemná vôňa harmančeka je pohladením čuchových zmyslov a kúsky tejto rastlinky ostávajú plávať aj v žlto zafarbenej vode. Pokožku upokojuje, ostáva jemná a svieža
  • šumivé gule anglické raňajky sa vyznačujú veľmi príjemnou sviežou vôňou, tiež zanecháva vo vode jemné čiastočky a krásne ju prevonia. Pokožka je jemná a oddýchnutá
Šumivé gule do kúpeľa považujem za úžasnú vec. Kúpeľ zmenia na voňavý opojný zážitok, ktorý je navyše veľmi prospešný pokožke. Ostáva jemná, hydratovaná a krásna na pohľad. Farebná voda je akousi zvláštnou oázou pokoja a vôňa je všade navôkol. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú za sebou  ťažké dni, sú v strese a hlavne, neraz ich premôže únava a hľadajú niečo, čo im dodá trochu pozitívnej nálady  a energie. 

Plusy:
  • pekne zabalené
  • krásne voňavé
  • stačí hodiť do vane, guľa začne šumieť, farbiť vodu a uvoľňovať vôňu
  • nezafarbí vaňu
  • po kúpeli je pokožka jemná, hydratovaná, telo i myseľ oddýchnuté
Mínusy:
  • nenašla som
Gule kúpite v rôznych voňavých prevedeniach a balenie stojí 2 eurá. Kúpite ich v eshope www.soaphoria.sk alebo v partnerských predajniach.

Skúsili ste už šumivé gule? :)




     

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe