Pre hypnoticky prekrásne riasy

18:00

Moje riasy patrili k tej časti môjho tela, s ktorou som bola vždy spokojná. Hoci nie sú dlhé, sú husté a vytočené, preto som vždy siahala skôr po predlžujúcich ako po zahusťujúcich riasenkách. To bol dôvod, prečo ma dlho nezaujímali séra, ktoré sľubovali dlhšie a výraznejšie riasy. No, ale ako je to u mňa zvykom - ja kozmetickým vychytávkam skrátka neviem odolať. Vždy mám nutkanie skúšať nové a nové veci. Preto som sa do skúšania séra na riasy od Sante pustila s veľkým elánom.






O sére si môžete prečítať:

      "Posilňuje riasy po celých 24 hodín, po každodennom používaní počas 4 týždňov sú riasy dlhšie a plnšie. Obsahuje vysoko efektívny čisto prírodný aktívny komplex z brezových extraktov,  brezovej miazgy a ploštičník.
*potvrdené testovaním v nezávislom laboratóriu
Farba: neutrálna
Obsah balenia: 4ml
Zloženie (INCI): Aqua, Betaine, Glycerin, Sorbitol, Inulin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betula Alba Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Alcohol, Sodium Anisate, Arginine, Euphrasia Officinalis Leaf Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Lactic Acid, Sodium Lactate, Cimicifuga Racemosa Root Extract, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (esenciálne oleje) *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania"

Keďže Lucku sklerotika nenapadlo urobiť fotku pred používaním, môžem si len sypať popol na hlavu. Ale nevadí, dúfam, že slovami sa mi podarí poriadne vyjadriť svoju spokojnosť s týmto produktom :) Sérum používam pravidelne štvrtý mesiac. Sprvu sa mi veľmi nechcelo používať ho každý večer, ale zvedavosť bola nakoniec silnejšia, preto som začala používať sérum denne. Maličký čierny obal ukrýva 4 ml priesvitného roztoku. Vôbec nevonia. Keď som zavrela oči a privoňala som si k nemu, necítila som absolútne nič, akoby som v tej ruke ani nič nedržala. Najskôr som si myslela, že si tým vypichnem oko, ale rýchlo som pochopila, aká rýchla a ľahká je aplikácia séra. Ultratenký a nie dlhý štetec (nenašla som vhodnejšie slovo) je ako stvorený na to, aby ste jedným ťahom naniesli sérum na riasy. Aplikuje sa na korienky a je to ako keď si nanášam očnú linku. Pár razy sa mi stalo, že som sa dostala až do oka (nepýtajte sa ma ako, proste som sa tam ocitla). Trochu to zaštípalo, ale myslím si, že ani nie ta kvôli séru, ale preto, že oka sa dotkol štetec. Nemám  veľmi citlivé oči, sadne mi väčšina riaseniek, ceruziek alebo odličovačov, ktoré používam a ani toto sérum mi nespôsobilo žiadne problémy. Svrbenie, pálenie, červené oči - nemala som žiadne ťažkosti. Po použití som nevedela, že som niečo použila. Časom som ale videla, že niečo sa s riasami deje. V prvom rade, už dlho mi ani jedna nevypadla.  Občas som si na riasenke našla vypadnutú mihalnicu, ale už týždne sa nič podobné nestalo. Sú o niečo dlhšie, ale rozhodne nemôžete očakávať prudký nárast. Skorej som si všimla, že ich je viac, sú bohatšie a keď ich nalíčim, naozaj som spokojná s výsledkom. Keď som sérum začala používať, tešila som sa najmä z toho, že sa jedná o prírodný produkt, ktorý riasy posilní. To, že sú naozaj o kúsok dlhšie a akoby ich bolo viac. Ak hľadáte niečo prírodné, čo vaše riasy posilní a aj ich trošku predĺži, toto sérum odporúčam. Cena je síce trošku vyššia, ale dlho vydrží.

Plusy:

  • malé, šikovné, všade sa vmestí
  • tenučký štetec
  • ľahká aplikácia
  • oči neštípali, neslzili, neboli červené 
  • po troch mesiacoch mi riasy nevypadávajú, sú o niečo dlhšie akoby ich bolo viac
  • nečakajte okúzľujúci nárast.  vidím to na zmenu v milimetroch, možno 1-2. Všimla som si to najmä pri riasenkach, ktoré predtým s mojimi riasami neurobili nič a teraz to vyzerá tak, že buď sú lepšie riasy alebo riasenka sa zázračne polepšila :)
  • prírodný produkt
Mínusy:
  • nenašla som - ak nečakáte prudký nárast dĺžky
Sérum mám zo stránky http://www.bior.sk/, kde sérum stojí 17,30. Na trhu nájdete čoraz viac prípravkov na rast mihalníc v rôznych cenových hladinách.

Aký je váš názor na prípravky na rast mihalníc?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Nikdy jsem takove serum nezkousela, s rasami nejak nespokojena nejsem, ale je pravda, ze vzdycky to muze byt lepsi :-) Je fajn, ze je to prirodni produkt :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som s mojimi riasami spokojná :) Ale bola som fakt zvedavá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe