Cukrovou maskou ku krajšej pleti

9:30

Freeman masky mám celkom rada. Našla som ich u nás v 101 drogérii a zopár som si ich vzala na skúšku. Musím povedať, že ma milo prekvapili, najmä avokádová maska bola super. Síce trochu štípala, ale po umytí som sa neveriaco dívala na moju čistú pleť. Keď sa na trhu objavila peelingová maska ​​s uhlím a cukrom, dlho som bojovala s tým, či si ju kúpiť alebo nie. Vlastne som ju ani nepotrebovala. Ale veľmi som ju chcela. Tak som si ju nakoniec kúpila.








O peelingovaj maske si môžete prečítať:

     "Unikátny maska ​​a peeling v jednom dokáže perfektne vyčistiť a detoxikovať všetky typy pleti!

Aktívne látky:
uhlie - absorbuje prebytočný kožný maz a pomáha odstraňovať nečistoty bez vysušenia pleti,
čierny cukor - exfoliuje pleť, odstraňuje odumreté kožné bunky, zjemňuje a rozjasňuje.
Ako používať:

Rovnomerne naneste masku na tvár a krk, vyhnite sa očnému okoliu. Nechajte masku pôsobiť 5 - 7 minút a potom opláchnite teplou vodou. Používajte dvakrát týždenne alebo podľa potreby"
Vzala som si tri. Až neskôr som si uvedomila, že som si už radšej mohla vziať plné balenie a ušetrila by som. Nevadí. Nabudúce budem múdrejšia. Balenie je čierne a celkom pekné, nájdete na ňom dobre čitateľné zloženie. Malé balenie je v sáčiku, veľké balenie v praktickej tube, z ktorej sa vytláča. Jedno balenie mi vystačilo na dve použitia, produktu je v ňom teda dosť. Zaujalo ma, že maska je čierna a máte pocit, akoby ste si na pleť nanášali cukrovú masu. To je na tom to super - cukor pôsobí ako exfoliačná čiastočka, odstraňuje odumreté bunky a čistí pleť. Vonia sladko, nie výrazne ani rušivo. Je hustá a nanáša sa celkom dobre, nepotrebovala som ani štetec, postačili mi prsty. Pri nanášaní cítite kúsky cukru, je to taká príjemná masáž. Neštípe, nedráždi, nespôsobuje začervenanie. Odporúča sa mať ju na pleti dosť krátko, ani nie 10 minút. Rozhodne je dobré tento čas dodržať, pretože čím dlhšie je na pleti, tým ťažšie ide dolu. Zásadne ju zmývam hubkou, lebo vtedy znásobím exfoliačný účinok, doprajem pleti ešte jemnú masáž a hlavne - fakt sa masky zbavím najjednoduchšie. Vyhnite sa ale očiam, tam môžu narobiť trošku šarapaty a ak sa tam dostane, môžu štípať. Nie veľmi, ale môžu. Výsledok? V prvom rade - pleť je jemná ako detská prdelka. Doslova. Je krásne vyhladená, radosť pohladkať (sa). Je viditeľne čistejšia, svieža a matná. Čierne bodky sa takmer nepohli, ale na ne sa dajú nájsť iné páky, takže toto jej za veľké mínus nedávam. Celkové hodnotenie! Výborné. Maska je veľmi dobrá a je zaujímavou alternatívou ku klasickým hladkým pastám, ktoré si bežne nanášam na pleť.
Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavá vôňa
  • cukor pôsobí ako exfoliačná čiastočka
  • ľahko sa nanáša prstami, je hustejšia
  • pleť výrazne zjemňuje, čistí, odstraňuje odumreté bunky, rozjasňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v drogérii alebo na internete, 15 ml balenie sa dá kúpiť za nejaké 1,30.
Aká je vaša obľúbená maska od Freeman? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe