Kokosové sprchovanie

18:11

Ziaja kozmetiku som spoznala vďaka spolupráci, ktorú sme nadviazali. Dovtedy som vedela, že existuje, prechádzala som okolo nej v 101 drogérii, ale nepoznala som ju. Čítala som o nej na iných blogoch, len zriedka som našla niečo negatívne. Dnes si ju kupujem aj sama, najmä rada Manuka tree je úžasná, peeling mám už tuším štvrtý a pleťovú vodu druhú. Našla som si tam svojich miláčikov, šampóny Ziaja Med a Biosulfo mi pomohli tak, že som konečne pozabudla na trápenie s atopickým ekzémom. Teraz míňam vynikajúci kokosový sprchový krémový gél.








O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Charakteristika: vôňa kokosového mlieka poskytuje príjemný pocit sviežosti a komfortu používania. Gél zmäkčuje, vyhladzuje a zvyšuje pružnosť. Má ochranné účinky na pokožku. Intenzívne hydratuje a zabraňuje nadmernej strate vody. Obsahuje jemné umývacie rastlinné zložky. Pôsobí upokojujúco na pokožku, nevysušuje ju a nespôsobuje podráždenia. Nenarúša prirodzené pH a ochrannú vrstvu pokožky.

Účinné zložky: lipidy kokosového orecha - podobné prirodzeným zložkám pokožky, poskytujú vysoko účinnú ochranu lipidovej vrstvy pokožky. Sú bohatým zdrojom esenciálnych mastných kyselín omega 3 a omega 6 dôležitých pre správnu výživu a hydratáciu kože. Provitamín B5 (D-panthenol) - trvale hĺbkovo hydratuje, účinne upokojuje podráždenia

Použitie: Na umývanie použite malé množstvo gélu. Gél pripravuje pokožku na ďalšie ošetrenie."
Z línie kokosové mlieko som mala telové mliečko. Nebolo zlé. Pokožku dobre hydratovalo a zjemňovalo, ostávala úžasná na dotyk - ale nebolo až také voňavé, ako som pri Ziaji zvyknutá. Milujem vôňu jej produktov, najviac si ma získalo kozie mlieko, ktoré mi veľmi pripomína niečo z detstva a na každé používanie sa teším. Bola som zvedavá, či bude sprchový gél krajší ako telové mlieko. Má 500 m, je veľký, ale stále šikovný a hoci nemá pumpičku (zasa nemusím byť až taká rozmaznaná), dávkuje sa veľmi dobre. Vôňa sa mi páči. Vonia ako sladký kokosový krém :) Nie umelo ani veľmi sladko, je to príjemná osviežujúca vôňa kokosu. Mne vonia krajšie ako telové mliečko a asi aj preto sa sprchový gél, hoci je väčší, míňal rýchlejšie. Konzistencia je zaujímavá. Najskôr to vyzeralo krémovo, ako telové mlieko. Je však podstatne redší, treba si dať pozor, aby sa neroztiekol skôr, ako ho nanesiete na pokožku. Pení ideálne - ani príliš veľa, ani málo. Umývanie s gélom je voňavým zážitkom, lebo pri sprchovaní vytvára  okolo mňa kokosový obláčik. Pokožku na chvíľku prevonia, ale po krátkej dobe už necítiť, aký gél som použila. Pokožka ostáva po použití jemnučká a hladká, nie je vysušená. Po kúpeli už stačí len telové mliečko či maslo a možno sa kochať veľmi dobrými výsledkami. Vedela by som si predstaviť aj mydlo na ruky s podobnou vôňou, prípadne tuhé mydlo, lebo tie sa v našej rodine tešia veľkej obľube, odkedy sa pamätám :)
Plusy:
  • veľké balenie za rozumnú cenu
  • jednoduchý, ale pekný obal
  • príjemná vôňa kokosu
  • redšia krémová konzistencia
  • pokožku čistí, zjemňuje a vyhladzuje
Mínusy:
  • nenašla som
Za pol litra sprchového géli zaplatíte okolo 3,32 a kúpite ho v drogérii alebo na internete.
Ktoré produkty od Ziaji patria k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tento sprcháč som pozerala v 101 dorgérii a chcela by som ho vyskúšať :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mala od Zaji len odličovaš na citlivé oči pred asi 2 rokmi a ten bol naozaj hrozný. Odvtedy som nič neskúsila ,ale keď aj ja vidím samé chváli ,asi niečo kúpim :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ziaja je super a je i levná. Momentálně od nich mám kakaovou řadu na vlasy a noční krém růžové máslo. :-) Tento sprcháč vypadá fajn, mám ráda kokosové vůně, asi se po něm ve 101 drogerii podívám. Škoda, že tam nemají více jejich výrobků.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Ziaji nemám nič, ale čítala som veľa pozitívnych reakcii na blogu:)..milujem kokosovú vôňu, takže ho už v drogérii dúfam neprehliadnem:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe