Konečne použiteľné tužidlo

17:56

Zdravím vás po kratšej odmlke :) Konečne som si sadla k počítaču, že idem stvoriť zaujímavý článok. Možno budú teraz takéto výpadky trošku častejšie, pretože mám nejaké zdravotné problémy a občas nevládzem ani písať, ale verím tomu, že s dobrou náladou to porazím a všetko bude zasa tip top. Dnes by som vám rada povedala pár slov o mojom poslednom tužidle. Veľmi intenzívne zbieram úplne nepodarené tužidlá, ktorým bude patriť článok ( a myslím si, že tu bude pomerne skoro), preto som bola zvedavá, ako obstojí tento. Úprimne, ďalší nepodarok by som už predýchala len veľmi ťažko.








O tužidle Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse si môžete prečítať:

      "Flexibilná fixačná pena, ktorá je vhodná pre všetky typy vlasov.  Dodáva vlasom flexibilnú fixáciu, nezaťažuje ich, podporuje ich oslnivý lesk a vitalitu, dodáva im maximálny objem. Výsledkom je perfektne držiaci dlhotrvajúci účes plný lesku a objemu. Použitie: Aplikujte do vlhkých vlasov, upravte podľa potreby."
Keby som večne nesnívala o kučerách a bohatej hrive, tužidlá ani laky na vlasy by som si tak hojne nemusela kupovať. Vystačila by som si s hrebeňoma gumičkou. Joj, či by som ušetrila! Nielen peňazí, ale aj nervov, keď zistím, že mám zasa na figu tužidlo. Neznášam ten pocit, keď nedodá objem a účes mi nevydrží ani deň po umytí vlasov. Ako obstálo toto tužidlo? Relatívne dobre. Je veľké, má 500 ml a stálo 5,83, čo je v celku dobrá cena. V porovnaní s tým, čo dávam v drogérii za menšie tužidlá, je to dobrá cena. Tým, že je väčšie, sa mi s ním trošku nemotornejšie narába, ale inak som s balením spokojná. Mám radšej veľké balenia lakov či tužidiel, lebo dlhšie vydržia a nemusím ísť do drogérie alebo si opäť objednávať z internetu. Plastový vrchnáčik je pevný a dobre drží. Po stlačení klasického pipicholu na dávkovanie dostanete von bohatú hustú penu, ktorá príjemne vonia. Nie je to veľmi výrazná ani sladká vôňa, neruší ani nelezie na nervy. Páči sa mi na nej, že vlasy nezaťažuje a takmer nelepí, čo oceňujem najmä ráno, keď sa zbavujem natáčiek alebo drdolov alebo copčekov a ponáhľam sa. Vlasom naozaj dodá objem, ktorý vydrží aj dva dni. Ako som už spomenula, nie sú polepené, pekne sa lesknú a dobre sa upravujú. Pre mňa je pri hodnotení tužidla veľmi dôležité to, ako zafixuje účes. Šlak ma ide trafiť, keď celú noc nespím na natáčkach, aby som mala krásne kučery a na druhý deň po nich niet ani stopy, lebo sa mi vyrovnali. Toto tužidlo dokáže udržať tvar účesu minimálne deň. Na druhý deň sú už kučery trochu vyrovnané, ale stále je vidno vlnky, teda náznak, že niečo som s tými vlasmi robila. Keďže okrem vlniek je tam aj objem, som veľmi spokojná! Iste, páčilo by sa mi, keby mám kučery aspoň dva dni a ráno nemusím stáť pred zrkadlom a premýšľať, čo s tým hniezdom urobím, ale v konečnom dôsledku je to asi najlepšie tužidlo za posledné mesiace. Stále pátram po nejakom, s ktorým budem ozaj úplne spokojná, ale k tým dobrým môžem zaradiť práve toto.
Plusy:
  • veľké balenie za prijateľnú cenu
  • bohatá a hustá pena
  • príjemná vôňa
  • vlasy nelepí, pekne sa lesknú
  • vlasom dodáva pekný objem, kučery mi vydržia deň, na druhý ostávajú vlnky
Mínusy:
  • prijala by som dlhšiu fixáciu účesu
Tužidlo kúpite na stránke http://www.parfemy-elnino.sk, kde stojí 5,83.
Máte nejaké super tužidlo na vlasy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tohle tužidlo je skvělé, taky ho ráda používám :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-ryor-ocniho-kremu.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe