Lebo už ozaj treba hydratovať

19:15

To, že starnem, mi nikto nemusí pripomínať. Vidím a cítim, ako sa rokmi mením. Už nevidím v zrkadle to pochabé a bláznivé dievčisko, ale ženu, ktorá myslí na budúcnosť, rodinu a bežné starosti, s ktorými sa dospeláci musia pasovať. Napriek tomu si ale myslím, že je to lepšie ako kedysi. Nielen preto, lebo mám Richarda, ktorého milujem viac ako svoj život. Aj preto, že viem, čo chcem. Stojím si za tým, čo poviem. Nech sa deje, čo sa deje, ostávam verná svojim snom a ideálom. Viem ostať človekom, ktorý sa dokáže pozrieť na seba v zrkadle. Tie zmeny nie sú len vo mne. Ale aj na mne. Tá vráska na čele ma vytáča do nepríčetna. Preto sa naozaj snažím o tú pleť starať. Dnes vám poviem o dvoch výrobkoch, ktoré poznám roky. Mala som ich niekoľkokrát a považujem ich za veľmi účinné kúsky. 











O Bioderma Hydrabio sére si môžete prečítať:

       "Každodenný stres, chladné počasie, znečistené ovzdušie atď. narúšajú bunkovú aktivitu pokožky. Výsledkom je dehydratovaná, napnutá pokožka bez jasu. Aquagenium®, patent vyvinutý vo výskumných laboratóriách BIODERMA, ktorý obsahuje Hydrabio sérum, napomáha pokožke aktivovať jej prirodzené hydratačné schopnosti tým, že stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v koži) a napomáha udržiavať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná na rovnováhu pokožky.
Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 568V1]"
O Bioderma Hydrabio kréme Légere si môžete prečítať:
       "Každodenný stres, chladné počasie, znečistené ovzdušie, slnečné žierenie, hormonálne zmeny, atď. narúšajú bunkovú aktivitu pokožky. Výsledkom je dehydratovaná, napnutá pokožka bez jasu.
Aquagenium®, patent vyvinutý vo výskumných laboratóriách BIODERMA, ktorý obsahuje Hydrabio Légère ošetrujúci krém, napomáha pokožke aktivovať jej prirodzené hydratačné schopnosti tým, že stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v koži) a napomáha udržiavať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná na rovnováhu pokožky.
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CYCLOMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYETHYLENE, SODIUM LACTATE, ARACHIDYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PENTYLENE GLYCOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HEXYLDECANOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 534V3]"
Oba výrobky poznám ešte z čias vysokej školy. Vtedy moja pleť trpela poriadne, pretože som spávala 4 - 5 hodín denne a okrem toho som jedla, kedy som mala čas, občas som aj nejedla. Vtedy som sa ju snažila hýčkať Biodermou, lebo viem,že to jej dosť pomáhalo. Sérum aj krém sú z rady Hydrabio, ktorá je určená na dehydrovanú pleť. Nesie sa v bledomodrých farbách. Oba majú 40 ml a praktickú pumpičku na dávkovanie. Nevyznačujú sa výraznejšou vôňou, sú jemné, nenápadné a niekedy ani necítim, že ich používam. Tak, ako majú dosť spoločného, majú aj odlišné črty. Krém je redší, trochu ako pleťové mlieko a je veľmi ľahký. Veľmi rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Okamžite hydratuje, zjemňuje a rozjasňuje pokožku. Je ideálne pod make up, na horúce letné dni. Sérum je o niečo hustejšie, ale nie veľmi, tiež sa veľmi rýchlo vsiakne a nezaťažuje moju mastnú pokožku. Nos sa mi síce začne časom lesknúť, ale to je bežné. Jeho výhodou je, že je veľmi ľahučké a rýchlo zabudnete na to, že ste ho použili. Vidno len rozdiely, pretože tiež pokožku hydratuje a vyhladzuje linky. Ak máte suchší typ pleti a preferujete hustejšie krémy, tento pre vás nebude, ale na moju pleť celkom postačuje. Ideálne je vyčistiť si pleť, naniesť sérum a následne naň Legére krém. Pokožka tak dostáva extra dávku hydratácie, je pevná, žiarivejšia a nemastí sa. Vďaka tomu neupcháva póry a nevznikajú nové čierne bodky. Sérum mám rada miesto denného krému pod make up, krém používam na noc alebo keď sa nelíčim. Je to jedna z vydarených dvojíc v mojej poličke, lebo sa dobre dopĺňajú a na pleti naozaj vidno rozdiely. Výčitkou je len zloženie.
Plusy:
  • pekné obaly s praktickou pumpičkou
  • jemne voňajú
  • riedke, ale nie príliš
  • rýchlo sa vsiaknu, pokožka neostáva lepkavá ani mastná
  • hydratujú, vypínajú, vyhladzujú, zjemňujú pokožku
Mínusy:
  • zloženie
Sérum kúpite na internete od nejakých 15 eur, krém Légere krém od 12 eur.
Obľubujete pleťové séra? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe