Taký krásny od Rimmelu

18:11

Hoci Rimmel nie je značkou, ktorú by som bežne vyhľadávala, niektoré jej produkty mi už pár razy padli do oka. Je pravda, že medzi nimi bolo dosť takých, ktoré mi nesadli a viac ma jedovali ako tešili. Rovnako sa ale medzi nimi našli aj veľmi príjemné maľovátka - o jednom takom dnes bude reč. Minulý rok prišla novinka - rúž The Only one, ktorý sľuboval niečo nové, niečo prevratné. V tom čase som sa nachádzala na Facebooku a zúčastnila som sa súťaže, kde sme jeden z nich mohli vyhrať na testovanie. Usmialo sa na mňa šťastie a tak som sa onedlho mohla vytešovať zo zaujímavého kúsku.








O rúži The Only One si môžete prečítať:


      "Značka Rimmel vyvinula unikát medzi rúžmi! Spĺňa všetky požiadavky pre perfektné pery - a to všetko v jednej jedine rúži! Zoznámte sa s Rúžom The Only one!
Vlastnosti: dlhotrvajúce farby, pohodlie pri aplikácii, dodáva perám hydratáciu, vydrží po celý deň."
Keď som brázdila naše slovenské eshopy, našla som v ponuke 12 odtieňov rúžu. Celkovo ich je 15, takže sa ich k nám, na počudovanie, dostalo celkom dosť (obyčajne si musíme vystačiť vždy s podstatne menšou ponukou ako v zahraničí). Dostala som odtieň 120 You are all mine a musím povedať, že sa trafili perfektne, lebo ružové rúže nosím najradšej a je jedno, či sa jedná o ľadovo ružovú, perleťovú alebo takúto divokú. Čierny plastový obal je celkom jednoduchý, trochu inak tvarovaný. Páči sa mi, že vďaka farebnému pásiku hneď viete, akú farbu môžete čakať. Je skosený trochu inak ako väčšina mojich rúžov, ale neprekáža mi to. Hoci sa aplikuje trochu ťažšie, nemám s ním problém. Keby je treba, vždy mám doma štetec, ktorý si s mojou nešikovnosťou poradí. Pekne vonia. Nie že by to bolo pri rúži podstatné, ale je to pekná zmena. Rúž je vynikajúco pigmentovaný, už v prvej vrstve dodá perám sýtu farbu, ktorú každý ďalší ťah len umocní. Je ľahučký, naozaj nemám pocit, akoby som na perách niečo mala. Nelepí, nezanecháva zlú chuť (občas treba ochutnať) a krásne vyzerá. Sľubuje celodennú výdrž. To tak trochu nespĺňa. Keď jem, pijem, rúž sa pomaly vytráca a ostáva len na okrajoch pier. Dodáva im farebný nádych, ale jednoducho on sám nevydrží. Nemám mu to za zle, žiadnemu neverím, že vydrží celé hodiny. Niekedy drží pekne dve - tri hodiny, všetko závisí od toho, či jem, pijem alebo obkusujem v práci ceruzku. Hydratovať hydratuje, ale nie viac ako mnohé moje iné rúže. Mám dosť veľký problém so suchými perami, preto si musím aplikovať balzam na pary a až naň rúž či lesk. Moje pery nevysušuje, ale ani nijak extra nehydratuje. Opäť to neberiem tragicky, pretože ten balzam ako prvý jednoducho musí byť. Celkovo si myslím, že rúž je vynikajúci, ale unikát? Možno unikát medzi Rimmel rúžmi.
Plusy:
  • obal je celkom pekný, s pásikom, aby bolo vidno farbu
  • pekne vonia
  • sýta farba
  • po nanesení ho ani necítiť, pery nelepí
  • vydrží dlhšie ako mnohé iné rúže, ale nie celý deň
  • hydratuje pery, nevysušuje ich
  • pekná farba
Mínusy:
  • aj keď nevysušuje a hydratuje, potrebujem mať nanesený aj balzam na pery
  • celý deň nevydrží

Stojí cez 6 eur a nájdete ho na internete alebo v drogérii.

Skúsili ste tento rúž? Ako sa vám pozdával? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Odstín je moc pěkný od Rimmel jsem žádnou rtěnku zatím neměla.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná barva. Od Rimmelu mám dvě rtěnky, ale zatím mám docela smíšené pocity ... Uvidím po delším zkoušení jak se osvědčí.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ho mám tiež ,len iný odtieň a pigmentácia je krásna. Ako výdrž od krémového rúžu nečakám 24 hod, ale bez jedla tých 7 hod dá :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rtěnka vypadá krásně, podobnou barvu mám od essence a tahle vypadá skvěla, takže se na ni v drogérii podívám.
    Irresistible Steffani.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe