Spevňujúci telový balzam

16:59

Posledným z produktov Body Love programu, ktorý mám doma, je spevňujúci telový balzam. Celkovo som skúsila 4 kúsky z tejto rady a okrem masážneho oleja som bola spokojná so všetkými. Nebudem klamať, tento balzam ma veľmi milo prekvapil. Niežeby som Dermacolu neverila. Naopak, mám ho veľmi rada. Ale mnohé výrobky na celulitídu len sľubujú a nie je v ich moci pomôcť. Isteže, sami neurobia nič. Potrebujú impulz v podobe cvičenia, zdravej stravy a čistej vody. Sú ale krémy či oleje, ktoré zmenám dopomôžu výrazne. 





O spevňujúcom telovom balzame si  môžete prečítať:

      "Spevňujúci telový balzam s hĺbkovým účinkom pre viditeľne hladšiu, pevnejšiu a pružnejšiu pokožku. Účinné spojenie koenzýmu Q10, kreatínu a výťažku z hroznových jadierok chráni a posilňuje kolagénové a elastínové vlákna, redukuje prejavy pomarančovej kože a spomaľuje starnutie. Aktívne hydratačné látky dodávajú telu hodvábnu jemnosť a vláčnosť.

Objem / hmotnosť: 250 ml"
Enya sa niesla vo fialovom šate a musím povedať, že aj ten nový je celkom pekný. Pútavé farby, jednoduchý tvar, šikovný vrchnáčik, ktorý dobre drží. Je pekný, je šikovný, na začiatok to vyzeralo sľubne. Po nie najspokojnejšej skúsenosti s olejom proti celulitíde som sa do balzamu púšťala s určitým rešpektom. Olej nebol zlý, krásne voňal, masáž bola príjemná a bavil ma. Problémom bolo len to, že zmeny na pokožke boli minimálne, ak nejaké boli. Keď sa to tak vezme, po tomto sklamaní mohol balzam len milo prekvapiť. Má 250 ml ml a je v plastovom obale, Ukrýva biely balzam, ktorý veľmi pekne vonia. Neviem to špecifikovať, ale je to sladké a jemné. Čo ma dosť prekvapilo, je konzistencia. Krém je veľmi hustý a hutný. Nie je to na škodu, pretože s neroztečie skôr, ako rozotriem. Než ho ale rozotriem, narobím sa :) Dá sa ale rozotrieť dobre a pokožka po ňom neostáva mastná. Chvíľku trvá, kým sa vsiakne, ale stojí to za to. Naozaj som nečakala, že by ma balzam mohol tak veľmi nadchnúť. Pokožku veľmi dobre hydratuje, ostáva vláčna a jemná na dotyk. Asi po týždni som si všimla, že že pokožka je pevnejšia a pružnejšia a krajšie vyzerá. Pri dennom cvičení (väčšinou dennom, občas som lenivá alebo unavená a radšej si ľahnem k seriálu alebo ku knihe) pôsobí a vonia mi od neho aj pyžamo. Míňa sa mi celkom pomaly a premýšľam nad tým, že na jeseň si ho zaobstarám zasa (v lete mám radšej redšie chladivé gély, ktoré sa rýchlo vsiaknu, nelepia a pokožku na chvíľku pekne chladia). Na rozdiel od oleja proti celulitíde som s balzamom spokojná a zaradil sa k tým vydarenejším produktom proti celulitíde.
Plusy:
  • šikovný obal
  • pekná vôňa
  • hustý a hutný
  • pokožka neostáva veľmi mastná ani lepkavá
  • hydratuje, zjemňuje, spevňuje, zmierňuje prejavy celulitídy

Mínusy:
  • zloženie
Balzam stojí 6,49 a nájdete ho v eshope Dermacolu či ďalších predajniach.

Skúsili ste niektorý výrobok z Body Love Programu? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe