Niečo nové pre zuby

20:18

Okrem šampónov som veľmi kritická aj naďalší produkt. Zubnú pastu. So zubami som mala vždy dosť starostí. Najprv som chcela mať strojček, ale zubár mi povedal, že by mi musel vytrhnúť minimálne 4 zdravé zuby. To som odmietla, on mi povedal, že nikdy nebudem mať hollywoodsky úsmev. Tak som mu odvrkla, že aj tak mi raz vypadnú a on sa so mnou viac nebavil. Pokojne mu môžem odkázať, že aj s tým krivým zubom som šťastná a vyrovnaná a dokonca sa aj rada usmievam. Potom prišlo veľmi zlé obdobie, do osemnástky som mala pri každej prehliadke minimálne 2 -3 kazy a tak som si na vŕtačku viac ako zvykla. Nepomáhali pasty, ústne vody, zubné nite, nič. Vraj genetická predispozícia, povedali mi. Potom  prišla paradentóza a citlivé zuby. Pri zlej paste ma hneď všetky zuby bolia a umieram pri horúcom a studenom. Toto píšem len preto, aby ste vedeli, prečo sa staviam prísne k všetkému, čo sa zubov týka. Keď to nie je dobré, cítiť to okamžite. Keď som si vyberala zubnú pastu a ústnu vodu proti zubnému kazu od Ziaji, nemala som šajnu, do čoho idem, ale celkom som sa tešila.










Zubná pasta pre citlivé zuby proti zubnému kazu vyzerala lákavo. Je pravda, že či je naozaj proti kazu posúdi až zubár pri preventívnej prehliadke, ale povedzme, že tomu veriť chcem, lebo vŕtačky mám už plné zuby a peňaženka trpko zaplače, keď sa ide k zubárovi. Pasta má 75 ml, na krabičke je dobre čitateľné zloženie a biela tuba je celkom jednoduchá. Biela s farebnými písmenkami je mäkšia, takže pasta z nej ide dobre, aj keď jej máme už menej ako tretinu. Zubná pasta je zelená a vonia veľmi príjemne, sviežo. Čo sa chuti týka, nie je zlá. Ak mi pasta nechutí, mám trochu odpor ju používať a už sa mi stalo, že som ju posunula ďalej, lebo som sa nevedela dokopať do jej používania. Pri tejto taký problém nemám, asi aj preto sa doma naozaj rýchlo míňa a používam ju nielen ja, ale aj moji rodičia. Pasta dobre pení, nezanecháva zlú chuť a netŕpne mi z nej jazyk. Je šetrná aj k mojim citlivým a ľahko zraniteľným ďasnám, aj k mojim citlivým zubom. Osviežuje dych, dobre čistí zuby a zanecháva vieru, že kazy naozaj nebudú :) Výčitkou je zloženie, pretože niektoré látky tam byť nemusia. Zubná pasta stojí 3,49.

Ústa voda je posledným krokom v starostlivosti o zuby a nebudem klamať - dlho som ju nepoužívala. Ak som mala boľavé ďasná, alkoholu som sa vyhýbala ako čert krížu a potom som nejako nemala potrebu ju používať. Raz mi známa rozprávala, že ústnu vodu používala niekoľkokrát denne, lebo sa bála baktérií. Vyhubila ich tak, že dostala pleseň a to už bola iná káva. Vždy hovorím, že všetko treba s mierou, dobré i zlé :) Vodu použijem niekoľkokrát do týždňa, striedam ju s kokosovým olejom a práškom od Nobilis Tilia, ktorý je tak divný, až je úžasný. Ústna voda má 500 ml a tiež je určená proti zubnému kazu. Obal je veľmi jednoduchý, nie je priehľadný a celkom mi padol do oka. Vonia zaujímavo a tak aj chutí. Sprvu som mala pocit, že je hnusná, ale potom som si asi zvykla, lebo sa na používanie celkom teším. Má sladkú, nie alkoholovú chuť a pripomína mi čakáreň u zubára :) Príjemne osviežuje dych a mám po jej použití taký lepší pocit z dôkladného dočistenia zubov. Páči sa mi najmä preto, lebo ak mi aj krvácajú ďasná, prípadne bolia, neštípe ma na nich a skôr im uľaví ako  pohorší. 500 ml stojí 4,49.

Viac informácií nájdete na stránke www.ziaja.sk. Všetky produkty sú dostupné aj v eshope www.dobrakozmetika.sk.  Predajne Ziaja pre Teba sú Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a novootvorená predajňa v OD PRIOR Trenčín.
Zaujala Vás ponuka zubných noviniek Ziaja? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe