Závan sviežosti nových vôní

18:04

Frais Monde som si obľúbila veľmi rýchlo. Táto kozmetika má niekoľko nesporných výhod, ktoré očarili nielen mňa, ale aj zvyšok ženského osadenstva našej domácnosti. Neskutočne krásne vonia. Či parfumovaný olej, pleťový gél alebo moje dva najnovšie úlovky,o ktorých bude teraz reč... tie vône sú neuveriteľne prirodzené a krásne. K úspechu nesporne prispievajú aj krásne a pútavé obalky, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Značka má tiež veľmi pestrú ponuku výrobkov pre mužov aj ženy. Veľmi rada obdivujem nové a nové kusy a dnes vám ukážem mojich momentálnych voňavých miláčikov. 












O Dezodorant Frais Monde Muschio Bianco 87 White Musk si môžete prečítať:

       "Deodorant Frais Monde Muschio Bianco 87 White Musk Deodorant.
Přírodní deodorant Frais Monde Muschio Bianco 87 White Musk Deodorant dokonale vyživuje pokožku díky obsaženému vitamínu E.
Příjemná vůně Vás bude provázet během celého dne. Nechává pokožku volně dýchat. Neobsahuje alkohol a nedráždí pokožku."


Každý dezodorant v období leta prináša určitú výzvu. Ako zvládne teploty, prechody z klimatizovaného  prostredia do horúceho pekla, potenie sa pri akejkoľvek činnosti  a tak. Hoci tento rok nás to pravé horúce počasie ešte len čaká, pár letných dní sme si už stihli užiť. Nielen v mojej izbe, kde bolo 29 stupňov, ale aj v aute či na prechádzke v meste, keď sme zo skríň ťahali čo najkratšie oblečenie. Tak som mohla začať skúšať môj nový dezodorant. Tiež sa dozviete, či ma bude sprevádzať aj letom alebo nie. V plastovom obale s objemom 125 ml sa ukrýva veľmi zaujímavý kúsok. Obal je pekne zdobený, ako som si už u Frais Monde stihla zvyknúť. Dezodorant vonia zaujímavo. Nie je to ťažká ani orientálna vôňa, skôr by som povedala, že je kvetinová a ľahšia, celkom ako jar za oknom. Je v nej kúsok exotiky, ktorý zaujme nevšednosťou. Aplikácia je príjemná, lebo dezodorant nedráždi pokožku a vďaka tomu, že neobsahuje alkohol, neštípe ani na oholenej pokožke. Rýchlo zaschne (je to vlastne ako voňavá voda) a nezanecháva fľaky na oblečení. Toto všetko je tá úžasná časť. Horšie je, že dezodorant vydrží minimálnu fyzickú záťaž. Či som sa ponáhľala do práce, spotila sa v kuchyni alebo len sedela a pracovala za počítačom, časom bolo cítiť pot. Preto som dezodorant musela používať tri a viac razy denne. Je to zvláštne, lebo nikdy som nemala problémy s nadmerný potením. Nie je to neprekonateľný problém, stačí aplikovať dezodorant opäť, aspoň sa pokochám jeho krásnou vôňou. Na leto ho odložím dozadu do poličky. Skôr si ho nechám na chladnejšie dni, aby som ho nemusela používať niekoľkokrát denne. Inak je to príjemný spoločník, ktorý prevonia moje dni ľahkosťou a kvetmi. Stojí 10,69 a kúpite ho v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.

O sprchovom géle Frais Monde Spa Fruit Shower Gel Orange And Chili Pepper si môžete prečítať:

         "Sprchový gel Frais Monde Spa Fruit Shower Gel Orange And Chili Pepper s vůní pomeranče a chilli papričky.
Dodá Vaší pokožce komfort a okouzlující vůni. Sprchový gel je obohacen o termální vodu Répole. Zanechává pokožku příjemně provoněnou a vyživenou."


Som veľký fanúšik nevšedných voňavých spojení. Pomaranč a chilli papričky mi padli do oka hneď, ako som ich na stránke zbadala. Sprchový gél pôsobil exoticky a lákavo, bola som veľmi zvedavá na to, ako bude voňať. Má 200 ml a obal je priesvitný plastový. A tiež pekný. V ponuke je niekoľko zaujímavých sprchových gélov a som rada, že som si zvolila práve tento. Vôňa je totižto nesmierne energická a povzbudzujúca. Nie je sladká, ale svieža a nesie v sebe kúsok citrusu i chilli papričky. Nie je úplne riedky, dobre pení a prevonia celé sprchovanie. Nevysušuje pokožku a zanecháva ju jemnú a jemne voňavú. Je to zaujímavá alternatíva k čisto ovocným a kvetinových sprchovým gélom a celkom by som si vedela predstaviť aj penu do kúpeľa s takouto vôňou. Jediné, čo ma prekvapilo, je obsah parabénov. Inak som spokojná. Sprchový gél stojí 7,30 a kúpite ho v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.

Zaujali vás moje nové voňavé kúsky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe