Sérum na rast rias z drogérie

19:04

Vždy som bola hrdá na svoje riasy. Neboli síce veľmi dlhé, ale zato krásne husté a bohaté. Preto som preferovala skôr predlžujúce riasesnky, ktoré vytočili a predĺžili riasy až do nebies. Pred pár rokmi som skúsila prvé sérum na rast rias a celkom ma to prekvapilo. Na to, aby sa ten efekt udržal, by som ho musela používať pravidelne a stále, ale skúsenosť neľutujem. Mala som oči ako bábika aj keď sa mi nechcelo líčiť :) Odvtedy som skúsila aj iné séra, podstatne lacnejšie. Zaujímalo ma, či sú podobne účinné, či je tam rozdiel len v cene alebo aj v účinku a či mi nestačí len ricínový olej, ktorý som začala používať a som s ním veľmi spokojná. Balea má podobné sérum v ponuke tiež.

 Balea sérum na riasy

balea

sérum na riasy

sérum na rast rias

sérum

Sérum na rast rias z drogérie

Toto sérum som chcela vyskúšať, tak som na chvíľu odložila ricínový olej a pustila som sa do používania tohto fešáka. Aj riasy si predsa zaslúžia pozornosť a starostlivosť. Keď žmurkáme na mužov nášho srdca, všimnú si ich :) Sérum ma zaujalo krabičkou. Nevedela som, aký produkt to je, ale tá ružová ma pritiahla ako magnet. Až potom som si prečítala, čo to vlastne je. Sérum s objemom 4,5 ml je v obale, ktorý je podobný ako pri očnej linke. Na aplikáciu slúži tenučký štetček, ktorým precízne nanesiete tekutinu na riasy. Bez problémov, bez bolesti, bez podráždenia. Aplikovať by sa malo dva razy denne, ráno i večer. 

Večer, keď si nanášam pleťový a očný krém, na sérum nezabúdam, ale ráno, ak sa ponáhľam, ho niekedy preskočím. Podstatné je nenaniesť ho zbytočne veľa, pretože jeho účinok sa neznásobuje množstvom použitého séra. Ak sa mi aj náhodou nejakým nedopatrením podarí dostať sa až príliš blízko k oku, sérum v ňom neštípe. Pred nanesením séra sa uistite, že riasy sú úplne bez make up-u a sú dobre odlíčené. Dobre si vysušte pleť. Aby sa dobre absorbovali aktívne zložky, oči musia byť čisté. Zázraky za noc sa pri podobných výrobkoch čakať nemôžu. Riasy potrebujú čas, aby nabrali živiny a mohli rásť rýchlejšie, boli hustejšie a odolnejšie. Rozdiel začína byť vidno po týždňoch používania, kedy sú riasy bohatšie a o niečo dlhšie, no ťažko povedať, či viac ako pri ricínovom oleji. Nie ako pri efekte umelých rias, ale sú krajšie. 

Postupne som si všímala pri líčení tou istou riasenkou, že riasy sú výraznejšie a pekné. Pri kúpe podobného výrobku je dobré prečítať si zloženie, aby ste mali istotu, že zložky pre vás nepredstavujú riziko alergie a sú tak pre vás bezpečné. Vzhľadom na to, že moje oči ani očné okolie nie sú príliš citlivé, som ešte so žiadnym sérom na riasy nemala problémy. Čo teda sérum dokáže? Sérum posilňuje mihalnice a zlepšuje ich dĺžku (nerátala som s riasami ako bábika, takže sklamaná som nebola) a hustotu a mihalnice sa mi zdajú tmavšie a lesklejšie. Zmena k lepšiemu nastala, no v prípade, že chcete mať riasy ako umelé, treba sa pozrieť na iné produkty :) Toto je za tú cenu fajn. Čo je podstatné, riasy sa spevnili a nalíčené sú ozaj pekné.  Sérum je šikovným produktom, ktorý môže riasam dopomôcť k zmene, ak aj nie sú dlhšie, iné výhody sú tu tiež.

Plusy:
  • dobré balenie s tenučkým aplikátorom
  • ľahká aplikácia
  • bez vône
  • gélová konzistencia
  • riasy posilňuje a spevňuje, sú hustejšie a aj trochu dlhšie, zdajú sa mi výraznejšie, tmavšie
Mínusy:
  • nevyčarí dlhé riasy, ako sa uvádza v popise - skôr by som napísala, že ich posilní a lepšie rastú, je ich viac

Za 5,19 eur ho nájdete vo vašej DM drogérii i v eshope.

Skúšate podobné produkty? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. pri recenziách tomto type produktov mám rada fotky pred a po... nemáš náhodou?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri Realash som ich robila, pretože tam bolo vidno rozdiely v milimetroch za pár týždňoch. Dokonca som ani nepotrebovala riasenku. Toto sérum nič také nerobí, riasy sú pevnejšie, odolnejšie, lesklejšie, aj by som povedala, že menej padajú, ale nepredlžuje ich tak, aby sa to tak viditeľne prejavilo :)

      Odstrániť
  2. Ja som z neho nadsena nebola. Žiadny efekt som nespozorovala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zázračné predĺženie som nečkala ani ja :) Brala som si ho pre posilnenie a pevnejšie riasy, aby menej padali a boli také... odolné? Chcela som zmenu a ľahšie nanášanie oproti ricínovému oleju a to sa mi aj podarilo. Ak chceme naozaj výrazne dlhšie riasy, treba investovať do Realash alebo Gigalash, len tam sa jedná o iné sumy a pre udržanie efektu ich treba nanášať dlhodobo a pravidelne.

      Odstrániť
  3. Produkt mě vůbec nezaujal, což je škoda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som našla aj nejaký kúsok na obočie, aj ten by som rada skúsila, lebo to vôbec nie je až také zlé :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe