Pre voňavé leto

17:49

Každé leto oslavujem novou kozmetikou. Pretože v tom čase je všetko o niečo veselšie, farebnejšie a vôňavejšie. Na toto myslí aj Dermacol, ktorý z mesiaca na mesiac prináša čoraz zaujímavejšie novinky. Nielenže sa na ne neviem vynadívať, ale doma si nachádzajú svoje stále miesto a čo je ešte lepšie, učím sa používať nové kúsky, ktoré u mňa predtým nemali miesto. Sprchové gély v lete obzvlášť musia byť. Neviem sa dočkať, keď si po cvičení alebo opaľovaní hodím sprchu a prevoniam všetko okolo seba nejakým voňavým sprcháčom. Tie nové stoja za to!

Dermacol Aroma Ritual 


Dermacol sprchový gél Papája a mäta

sprchový gél

Dermacol sprchový gél Papája a mäta zloženie

 sprchový gél Papája a mäta

Aroma ritual shower gel - papaya and mint, teda sprchový gél papája - mäta bol láskou na prvý pohľad. Najviac som sa tešila na sprchovací gél s vôňou marhule a žltého melónu, no paradoxne skončil až na poslednej priečke. No a na gél Happy Summer som sa nevedela prestať dívať, lebo už som aj ja podľahla plameniakovej letnej hystérii. Aj jednorožcovej, ale jednorožec tam nebol. 

Happy summer

Dermacol sprchový gél Happy Summer

plameniak

Dermacol sprchový gél Happy Summer zloženie

sprchový gél Happy Summer

Sprchové gély od Dermacolu sú v plastových tubách s objemom 250 mlvyznačujú sa naozaj krásnymi obalmi. Či je to spomínaný plameniak, papája alebo melón lákajúci na zahryznutie. Všetko je to také skutočné, akoby som mala pred sebou ovocie, nielen jeho obrázok. 

Dermacol sprchový gél marhuľa a melón

Dermacol sprchový gél

 sprchový gél marhuľa a melón

Gélová konzistencia je super a sprcháče perfektne penia (veď dobre, zloženie). Najviac som si obľúbila papáju a mätu, kombináciu ako stvorenú na horúce letné dni. Sladká a opojná, mentolovo ovocná. V spojení so studenou sprchou je  to vítané osvieženie a úľava od tepla. Druhým obľúbencom je plameniakový gél s vôňou vanilky a marhule. Cítim skôr vanilku, ale je to sladká, ženská vôňa, ktorá je ako sladkosť. Najviac som sa tešila na melónový gél, pretože milujem melón v kozmetike. Tú vôňu neodmysliteľne spätú s detstvom. Sklamala ma, lebo som melón necítila vôbec a marhuľa, ktorá bola jeho partnerom, nijako nevynikla. Celkový dojem bol priemerný, gél miniem, ale teším sa na papájový alebo ten plameniakový. 

Výhodou týchto sprchovacích gélov je, že pokožku umývajú bez vysušovania. Bohatá krémová pena pokožku zahalí do voňavého obláčika a zbaví ma aj posledných stôp horúceho a spoteného dňa. Myslím, že výberom letných vôní Dermacol vôbec nešliapol vedľa a vzhľad je dokonalý ako vždy. Škoda len toho melónu, na ktorý som sa tešila a vonia mi najmenej. Ale vôňa je veľmi subjektívna, preto som si istá, že svojich fanúšikov si nájde každý jeden sprchový gél.

Plusy:
  • krásne obaly
  • zaujímavé vône - nevšedné kombinácie
  • gélová konzistencia
  • dobre pení
  • pokožku umýva bez vysušovania, prevonia ju a krásne osvieži
Mínusy:
  • melónový mi ako jediný príliš nevonia
Cena gélov je 2,29 eur  a nájdete ich na internete i v drogériách.

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tyto sprcháče mám strašně ráda, máme stejné, že mi melounová příchuť taky moc nevoní. Meruňka a meloun je mým oblíbencem a naposledy jsem ještě zkoušela černou třešeň a ta taky krásně voní :). Chtěla bych vyzkoušet Happy Summer :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja milujem hrozno a limetka a červený melón :) Tieto dva môžem mať stále doma :)

      Odstrániť
  2. Miluji sprchové gely od Dermacol, zrovna jeden doma mám, ale ne z této edici. Ale přemýšlím, že také rozšířím sbírku sprcháčů na léto, miluji tu barevnost a ty nádherné letní vůně, které zpříjemní den a náladu. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Krásne to vyzerá a tá rozmanitosť vôní je úžasná :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe