Dermacol pre mužov

18:33

Dermacol mi splnil malý sen - priniesol kozmetiku pre mužov. Vždy som sa tešila z každého nového peelingu alebo sprchového gélu, pretože voňali absolútne dokonale. Ale nie pre mužov. Či už vôňa melónu, limetky a hrozna, jahody a rebarbory alebo jablka a škorice - sú krásne, ale len pre nás dievčatá. Keď nám Dermacol poslal balíček, ubezpečila som moju polovičku, že celý ten obsah bude len jej a môže sa veselo pustiť do skúšania. Zažiarili mi oči a potešil sa, že konečne sa bude recenzia týkať iba jeho :)

Dermacol pre mužov


olej na bradu Dermacol

olej na bradu 4 v 1

olej na bradu - dermacol, zloženie

olej na fúzy a bradu

pánska kozmetika od Dermacol

Začnem olejom na fúzy i bradu, ktorý môj bradáč (muž, nie pes) používa pravidelne. Keď sme sa spoznali, jeho bohatá a hustá brada mi počarovala. Neskutočne sa mi na mužoch páči. Nie je to však vždy med lízať, ako mi Richard vysvetlil. Pokožka pod bradou je citlivejšia, neraz suchá a svrbí. Preto som mu pred pár rokmi začala hľadať a kupovať rôzne oleje a balzamy na bradu. Vystriedal ich  niekoľko a aj vďaka tomu vieme, že nie je olej ako olej. V peknej farebnej krabičke sa nachádza čierna tuba s pumpičkou na dávkovanie. Čierna, jednoduchá, elegantná. Vhodná  pre pánov, ktorý si na vyčančané obaly nepotrpia ako niektoré z nás.

Svieža vôňa ma dostáva do kolien a musím uznať, že sa vydarila. Pánskych vôní nie je tak veľa, ale ocením, ak je svieža, ľahká a energizujúca. Taká postaví zmysly do pozoru. Vďaka tomuto oleju budú vyzerať  fúzy pestovane a upravene, tak učesane a budú na dotyk jemnejšie. Unikátne zloženie z olejov ich nezaťaží a prevonia. Rovnako sa postará aj o pokožku, ktorú upokojí a hydratuje. Skvelá voľba pre každého muža, ktorý má fúzy aj bradu. Odporúča sa používať na trojdňové strnisko, stačí len vtrieť do fúzov. Bežná cena oleja je 11,49 eur.


dermacol voda po holení  poker face

voda po holení

dermacol voda po holení zloženie

svieža  voda po holení

Vody po holení Richard dlho nepotreboval, lebo brada rástla, občas ju len zastrihol. Men Agent after shave lotion poker face je jednou z prvých, ktoré potrebuje, odkedy si bradu upravuje. Taká typicky mužská krabička je celkom pekná, je v nej klasický sklený flakón bez rozprašovača.  Vôňa je absolútne úžasná, mužná, sebavedomá, svieža. Nič korenisté, nič ťažké, len úžasná ľahkosť. Jej úlohou je  dezinfikovať drobné ranky a osviežiť pleť, ktorá je po holení podráždená a začervenaná. Jej bežná cena je 7,69 eur, čo je dosť prijateľné.

dermacol sprchový gél 3 v 1

Men agent shover gel sensitive feeling

Men agent shover gel sensitive feeling  zloženie

sprchový gél pre mužov od Dermacolu

O mužoch je všeobecne známe, že im stačí jeden produkt na celé telo i vlasy. Kým ja mám 5 sprchových gélov alebo mydiel, ktoré strieda podľa nálady a mám ich zoradené podľa obľúbenosti, potrebujem tuhý i tekutý šampón, aj tri kondicionéry alebo  masky, im stačí len ten jeden jediný kúsok, vďaka ktorému sú aj na dovolenku zbalený naozaj veľmi rýchlo. Dermacol na to myslel, a preto im pripravil niekoľko zaujímavých sprchových gélov. Men agent shover gel sensitive feeling má 250 ml, je v plastovej tube a vonia tak božsky, že by som nedbala sprchovať sa s ním aj ja (aj som tak pár razy v horúčavách učinila). 

Nedá sa povedať, že by to bola unisex vôňa, ale je úžasná, jemná a svieža. Je 3 v 1, teda na telo, vlasy aj tvár. Sprchovací gél je veľmi šetrný k pleti a dokonale umyje telo, tvár aj vlasy. Obsahuje kondicionačnú látku, ktorá zabraňuje rozstrapateniu a krepovateniu vlasov. Richard si pleť príliš neumýva, ak tak, len mydielkom, ale podobné sprchové gély si kupuje pravidelne. Toto je jednoznačne jeden z tých najvoňavejších, aké mal a mám rada ten voňavý závan, ktorý za ním ide, keď vychádza zo sprchy. Proste nádhera. Cena 2,99 eur je tiež dosť dobrá.

dermacol Men agent deodorant sensitive feeling

pánsky dezodorant bez hliníkových solí

Men agent deodorant sensitive feeling zloženie

dezodorant pre pánov

Takej istej vône ako vyššie spomenutý sprchový gél je aj dezodorant Men agent deodorant sensitive feeling. Neobsahuje hliníkové soli, prekrásne vonia a  s objemom 150 ml sa radí k tým klasickým sprejom. Je šetrný k pokožke, nedráždi a celkom obstojne vydrží. Iste, závisí to aj od horúcich dní či fyzickej aktivity, ale niekedy bez problémov deň vydrží. Stojí 2,99 eur a som z neho nadšená. Nielen pre to, že neobsahuje hliník, ale aj preto, lebo tá vôňa je mužná a zároveň ľahká, jemná, nie výrazná. Tiež by som ho minula aj ja. 


Men agent shower gel total freedom od Dermacol


sprchový gél 5 v 1

Posledným kúskom je sprchový gél, ktorý je až 5 v 1! Nebudem klamať, dva razy som rátala, kým som sa dorátala k číslu 5 :) Men agent shower gel total freedom totiž čistí pleť, telo, vlasy, je na holenie a tiež hydratuje. Je veľmi šetrný k pleti a príjemná vôňa má povzbudzujúce účinky. Obsahuje látku, ktorá zabraňuje rozstrapateniu a krepovateniu vlasov, podobne ako vyššie spomenutý sprchový gél 3 v 1. Jeho vôňa je skvelá, taká dobrodružná, nespútaná, úplne mužná. Svieža, ani stopy po korení, proste jedna báseň. Je to jeden z tých produktov, ktoré si muž hodí do tašky, keď ide do posilky, na dovolenku alebo len na krátky výlet a nepotrebuje veľa ďalších fľaštičiek. Tiež stojí 2,99 eur.

Z rady pre pánov som nadšená. Na testovanie som pre Richarda dostala produkty,    ktoré nadchli mňa i jeho. S krásnou sviežou vôňou jednoducho zabodovali. Okrem nich ale v ponuke nájdete aj balzam po holení, hydratačný gél/krém aj po holení, sprchové gély, dezodorant i vody po holení sú v rôznych prevedeniach. Všetky produkty majú zaujímavé obaly a tak si myslím, že si svojich priaznivcov určite nájdu. Som rada, že jedna z mojich srdcových značiek, ktorá ma sprevádza už neuveriteľných 13 rokov, myslí aj na naše polovičky.

Zaregistrovali ste novinky pre pánov? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ty jo, musím uznat, že se mi tyhle novinky od Dermacol líbí a určitě je na trhu vítám :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasím, ja som nadšená a niektoré Richardovi kradnem, lebo božsky voňajú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe