Slamienkový očný krém

13:50

Už niekoľko rokov pravidelne používam očný krém. Na deň ľahký a nemastný, aby sa rýchlo vsiakol a mohla som si naniesť make up, na noc hutný, hustý a výživný, aby pokožku hydratoval, spevnil a bojoval s kruhmi pod očami  a opuchmi. Jemná a citlivá pokožka okolo očí sa mi poďakovala - nepotrebujem korektor, nemám kruhy, pleť vyzerá sviežo a krásne bez ohľadu na to, koľko spím. Preto si na dobrý krém potrpím a ak nie som spokojná, radšej ho posuniem niekomu inému, aby skúsil, či mu nebude vyhovovať o niečo viac. Myslela som si, že môj obľúbený kávový očný krém tak skoro nič neprekoná, ale mýlila som sa. Našla som očný slovenský krém, ktorý si zaslúži to najlepšie možné hodnotenie. Je slamienkový, rozkošný a nájdete ho v ponuke úžasnej značky Včely sv. Ambróza.

Včely sv. Ambróza


včelia kozmetika

Očný krém so slamienkou zloženie

očný krém

Včely sv. Ambróza očný krém so slamienkou

slamienkový očný krém

očný krém od Včely sv. Ambróza

Očný krém so slamienkou

Už krabička, v ktorej bol krém zabalený, bola dokonalá. Úplne jednoduchá, biela, ako darček, ktorý si každá žena otvára so zatajeným dychom. Takéto premyslené detaily ma vždy utvrdia v tom, že značka dbá nielen na kvalitu, ale aj vzhľad svojich kúskov a snaží sa svojim zákazníkom dať iba to najlepšie. Krém som si dala do poličky, ale krabičku som nevyhodila, je pekná a pevná, niečo malé si do nej odložím. V krásnom trende pokračuje aj obal krému. Je čierny, so zlatým písmom a vrchnákom. Jednoduchá elegancia, ktorá nesklame. Ten, kto to vymýšľal, by mal dostať odmenu, pretože mu to vyšlo. 

Slamienka je v kozmetike veľmi cenená, pretože nevädne. Je nesmrteľná a práve preto je v dámskej kozmetike vynikajúca. Pomáha stimulovať produkciu kolagénu a naša pokožka je tak stále mladistvá a  pevná. Okrem nej je krém hotovou hydratačnou bombou, pretože obsahuje vysoko hydratačné maslá, včelí vosk a neobsahuje žiadnu vodu. Nepotrebuje tak konzervanty a je účinný, postačuje ho naniesť len v tenučkej vrstve. Je zelenkavej farby a vôňu má krásnu. Ako príroda. Ľahkú, sviežu, omamnú. Je hustejší a môže sa javiť mastný, ale na noc mi to ani trochu neprekáža, naopak. Ráno je očné okolie dokonalé. 

V prvom rade je vhodný aj na citlivejšiu pokožku, pretože je veľmi jemný a nepodráždi. Už som ho mala aj v oku (neviem, ako sa tam dostal, ale asi to bol zasa niektorý z mojich vtipných kozmetických príbehov) a vôbec ma neštípalo. Na aplikáciu sa teším aj pre jeho vôňu, ale podstatne viac preto, ako krásne sa postará o moje očné okolie. Míňa sa pomaly a vidno po ňom výsledky. Skvelo hydratuje a pokožku vyhladzuje. Linky miznú, vrásky sú jemnejšie pokožka pružnejšia. Redukuje kruhy pod očami a opuchy, preto tvár pôsobí sviežim a oddýchnutým dojmom. Ani občasné ponocovanie sa na nej nepodpíše. Krém je vynikajúci. Okrem očného je v ponuke aj slamienkový pleťový krém a musím povedať, že ma tiež veľmi láka.

Plusy:
  • nielen krásna krabička, ale aj nádherný obal
  • veľmi zaujímavé zloženie
  • krásne vonia
  • hustý, krémový, ľahko sa nanáša
  • míňa sa pomaly, stačí ho naniesť v úplne tenučkej vrstve
  • vhodný aj pre citlivú pokožku
  • hydratuje, spevňuje, vyhladzuje, bojuje s kruhmi pod očami aj opuchmi
  • ostáva svieži, mladistvý dojem
Mínusy:
  • nenašla som
Za 19,99 eur ho nájdete na stránke Včely sv. Ambróza.

Skúsili ste nejaký produkt tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe