Ako jahodová zmrzlina

19:20

Ak poznáte značku Bomb Cosmetics, možno sa aj vám zapáčila vďaka hravým a pútavým obalom, ktoré ukrývajú veľmi zaujímavú kozmetiku. Po jej telovom peelingu som pokukovala už dávnejšie, ale vždy som si kúpila nejaký iný a tak som to trochu odsúvala. Zamilovala som si jej šumivé koláčiky do kúpeľa, ktoré vyzerajú celkom ako živé (teda, celkom ako skutočný koláčik od mamy alebo z obľúbenej cukrárne). Tie premyslené detaily udrú do očí a inak to nebolo ani pri mojom novom jahodovom peelingu, ktorý vyzerá ako jahodová zmrzlina, vonia ako jahodový koláčik a výsledok? Čítajte ďalej :)

Bomb Cosmetics



telový peeling Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics telový peeling zloženie

jahodový telový peeling

Telový peeling Strawberry fields

Zaláskovala som sa už do obalu. Je plastový, ružový, trochu aj farebný a celkom by sa hodil aj ako téglik na zmrzlinu. Som si ho ľúbezne obzerala, keď mi prišiel domov a nevedela som sa dočkať okamihu, kedy ho otvorím, nakuknem dnu, aby som videla, ako  vyzerá, ovoňala ho, aby som zistila, či je jahodový a skúsila, čo dokáže. Áno, aj také stavy máme my, kozmetickí maniaci :) Objem 365 ml je celkom zaujímavý, balenie je veľké a vyhovuje mi to, lebo mi aspoň vydrží :)

Po otvorení som mala pocit, akoby som sa naozaj dívala na jahodovú zmrzlinu. Takú ružovučkú, peknú, pripomínajúcu leto a dovolenku a pokoj, ktorý je dnes taký vzácny. Keď som ho ovoňala, pochopila som, prečo sa volá jahodové pole. Lebo vonia neuveriteľne jahôdkovo! Ako čerstvo uvarený džem, mňam! Je pravda, že tam cítim ešte niečo iné, ťažko celkom presne povedať, čo to je, ale obsahuje esenciálne oleje z pačuli a ylang ylang, ktoré voňajú sladko, kvetinovo a orientálne, takže je dosť možné, že sú tým, čo celkom presne neviem identifikovať. Musím ale uznať, že vôňa je to pekná a sladká, nie je umelá a vyvoláva úsmev na perách a veselú náladu. 

Obsahuje citeľné peelingové čiastočky, ako cukor, ktoré veľmi účinne odstraňujú odumreté bunky a pokožku hneď masírujú a pomáhajú ju aj prekrviť. Je to príjemné a upokojujúce a pokožka sa za to poďakuje. Kúpeľ sa vďaka nemu mení na jahodovú rozprávku a všade, kam sa pozriem, vidím jahodové polia s krásnymi červenými sladkými jahodami. Je trochu tvrdší, keď sa ho snažím dostať z obalu, ale na pokožke sa pekne akoby topí a dobre sa s ním pracuje. 

Ako som spomenula, peelingové čiastočky sú výraznejšie, ale presne také mám rada a mne to vôbec neprekáža. Pokožku pekne umyje, citeľne vyhladí a zanecháva ju jemnú a hydratovanú. Ak som večer príliš lenivá, tak nesiahnem ani po telovom mlieku, peeling ho celkom slušne zastúpi. Možno ho používať tak dva razy týždenne a pravidelná aplikácia peelingu zabezpečuje peknú, pevnú a jemnú pokožku. Krásna ženská vôňa je príjemným bonusom, ktorý robí peeling horúcim kandidátom na veľkého obľúbenca horúcich dní.

Plusy:
  • šikovný a pekný obal, ktorý sa dá použiť aj po minutí peelingu
  • krásna vôňa
  • hustý, ale dobre sa aplikuje
  • výraznejšie peelingové čiastočky
  • pokožku zbavuje odumretých buniek, zjemňuje a hydratuje ju, je čistá a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling nájdete za 7,29 eur v eshope  Od ženy k žene.

Patria ovocné vône v kozmetike k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Od nich som mala limetkový, bol dokonalý! Akurát tú presladenú žuvačkovú vôňu som nedokázala zniesť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, to s tou vôňou poznám :) Niektoré lezú na nervy :) Tento jahodový som chcela už dávnejšie a konečne som si naň našla miesto. Značku mám rada a ešte by som chcela pár produktov skúsiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe