Krásne nechty s Gabriella Salvete

17:52

Moje farebné nechty sú už tak nejak mojou súčasťou. Baví ma lakovať si ich, baví ma vymýšľať rôzne farebné a trblietavé kombinácie, skúšam laky s rôznymi efektmi a neprestáva ma udivovať, ako pekne to vyzerá. Elnino mi poslalo prekrásny balíček dekoratívnej kozmetiky Gabriella Salvete, kde bolo niekoľko produktov aj pre dokonalú manikúru. Hneď, ako som ich zbadala, som sa na ne s radosťou vrhla. Našla som si dvoch nových miláčikov a jeden lak, ktorý nie je v mojom kozmetickom svete novinkou, ale nie som z neho tak paf.

Gabriella Salvete prípravky na nechty


gabriella salvete gel enamel

gabriella salvete lak na nechty

gabriella salvete gel enamel lak na nechty

lak na nechty

lak na nechty ružový

gel enamel od Gabriella Salvete

Lak Gel Enamel

Začnem tým najzaujímavejším kúskom, ktorým je lak Gel Enamel. Gélové laky zbožňujem, pretože nechty sú vďaka nim krásne farebné, lesknú sa a vyzerajú veľmi elegantne bez ohľadu na to, po akej farbe som zrovna siahla. Laky od Gabrielly Salvete majú 11 ml, sú teda jedny z tých väčších. Pekný hranatý obal, šikovný širší štetec a pútavá farba mi do očí udreli okamžite. Sýta tmavá ružová je jednou z mojich najobľúbenejších a spolu  s červenou ju nosím najčastejšie. Tento lak bol jedno milé prekvapenie za druhým. Nadchla ma sýtosť farby. Úplne mi postačuje naniesť jednu vrstvu, dokonale zafarbí nechty a druhá vrstva je len čerešničkou na torte. 

Má dobrú konzistenciu, nie je veľmi hustý, preto sa s ním dobre lakuje. Nevznikajú v ňom bublinky a keď ho nanesiem na podkladový lak, tak vyzerá bezchybne. Rýchlo schne, čo je jedna z tých vlastností, ktoré na laku veľmi oceňujem. K ďalším výhodám patrí jednoznačne jeho výdrž. Bez problémov mi vydrží v peknom stave aj 5 dní, neolupuje sa, nepraská. Iba mizne z končekov, čo sa dá celkom jednoducho opraviť. Aj keď je farba tmavšia a sýtejšia, nepíše ani po papieri, ani po stene, takže po mne neostávajú ružové škrkance, kde sa pohnem :)

Akože, klobúk dolu, nerátala som s tým, že lak je taký skvelý! Mala som pieskové laky, ktoré boli  super, aj jeden z tých najnovších, ktorý menej vydržal, ale bol nádherný. Bežne stojí 3,62 eur, čo je super cena, ak vezmem do úvahy, ako dlho vydrží na nechtoch v krásnom stave. Iste, do veľkej miery to závisí aj od nášho zamestnania, toho, koľko riadu umývame či práce v záhradke, ale ak si dám na ruky pozor, nemám s tým problém.

gabriella salvete matte top coat

matte top coat

matný nadlak od Gabriella Salvete

Matný top coat


Matný lak na nechty

Kúskom, ktorý nie je zlý, ale nie som jeho veľkým fanúšikom, je matný nadlak. Tiež má 11 ml, tiež je v peknom hranatom flakóne a nie je priesvitný, ale matný, taký mliečny. Jeho úlohou je zmeniť akýkoľvek farebný lak na matný. Vychytávka je to skvelá, avšak zbožňujem žiarivé lesklé nechty, takže top coat s matným efektom používam minimálne. Doma ho ale mám takmer vždy (mením len značky, aby som vedela, či sú medzi nimi rozdiely), pretože občas dokáže zachrániť situáciu. Napríklad keď ešte manikúra vyzerá dobre, ale už je nudná a nechce sa mi nechty odlakovať. Vtedy prichádzajú na rad či už trblietky alebo tento matný krásavec. Jednoducho ho nanesiete na farbený lak, necháte ho uschnúť a za pár minút máte matné nechty. Lak je sám so sebe dobrý, takže mu nemám čo vytknúť. Iba mám radšej lesklé nechty a po matnej siaham menej. Jeho bežná cena je 3,65 eur.

kvapky na urýchlenie schnutia laku

kvapky na urýchlenie schnutia laku od Gabriella Salvete

gabriella salvete kvapky na urýchlenie schnutia laku

Kvapky na urýchlenie schnutia laku na nechty

Veľmi milým prekvapením sú kvapky na urýchlenie schnutia laku na nechty. Podobné výrobky som nikdy príliš nevyhľadávala, pretože pred pár rokmi som nemala najlepšiu skúsenosť s jedným sprejom. Tiež mal urýchľovať schnutie, no mala som opačný problém - lak bol potom rozmazaný, mäkký a za ten svet nie a nie uschnúť. Omnoho lepšie sa mi osvedčila studená voda, ktorá schnutie urýchlila naozaj a ešte sa aj nechty leskli. Kvapky ale vyzerali dobre. Tak som sa teda rozhodla, že ich skúsim. Veď za to nič nedám.

Obal je sklený, priesvitný a  zaujímavosťou je kvapkátko na dávkovanie. Páči sa mi  to omnoho viac ako sprej, ktorý je po celých prstoch. Má ľahkú alkoholovú vôňu a po chvíli ju nie je cítiť. Je riedky, aby sa mohol bez problémov rozliať po celom nechte. Nechty si najskôr nalakujem farebným lakom  a keď skončím, na každý nechtík kvapnem jednu kvapku. Ide to pekne a ľahko, vďaka kvapkátku je to aj celkom zábavné. Rozleje sa po celom nechte a rýchlo sa vcucne.

Po pár minútkach je lak suchý. Úplne. Moje nadšenie nebolo konca kraja. Aj som sa štipla, či je to pravda. Akoby som objavila Ameriku! Lebo tak mi treba, keď som sa ho bála kúpiť si, či zas neinvestujem do hlúposti.  Má 11 ml a ubúda z neho pomaličky. Zatiaľ pomohol na všetky farebné laky, aj trblietavé laky, len na pieskové sa ho trochu bojím použiť, či nezmení ich štruktúru. Na druhej strane, pieskové schnú rýchlo, takže to ani nie je treba. Jeho bežná cena je 5,78 eur a uznávam, je to veľmi vydarený pomocník.

Skúsili ste niektorý z týchto produktov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vypadaji pekne. Urcite vyzkousim. Jinak za sebe mohu doporucit tento posilujici lak https://www.decodoma.cz/Regeneracni-a-posilujici-lak-na-nehty.html od te doby, co ho pouzivam mam nehty o dost pevnejsi, drive me popraskavaly.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz som si kupovala podkladový lak od Yves Rocher a zatiaľ som veľmi spokojná :) Menej sa mi štiepia a čo je podstatné, lepšie rastú :)

      Odstrániť
  2. Mám moc ráda matné top coaty na nehty, kdy si z jakého koliv lesklého laku mohu udělat matný :) taková příjemná obměna :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si presne vystihla, že sú dobrou obmenou, ak omrzí hocijaký lak :)

      Odstrániť
  3. Taktiež mám veľmi rada matné nechty, určite sa po nich pozriem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fajn mať nejaký doma, ako prvú pomoc, keď chcem oživiť manikúru :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe