Neskutočne farebná Balea

17:41

Keď sa menila DM kartička, prišla mi ponuka, ktorá bola ozaj lákavá - 5 násobok bodov za prvý nákup, no paráda! Prešla som si celý DM žurnál, aj nejaké novinky na Facebooku a vyšiel mi celkom slušný zoznam produktov. Vedela som však, že poteším celú rodinu, tak mi nebolo ľúto, koľko peňazí ma to stálo. Medzi všetkými tými produktmi bolo niekoľko sprejov, ktoré mi spríjemnia dni alebo pomôžu pokožke, aby krásne vyzerala. A tá zmes vôní!

Balea


Balea pleťové spreje

spreje na tvár

kokosový sprej na tvár zloženie

kokosový sprej na tvár zloženie

kokosový sprej

Ako prvé skončili v košíku pleťové spreje. Čistý som si prvý raz kúpila minulý rok, teraz pribudli kokosový a melónový. Keďže som sa nevedela rozhodnúť, ktorý chcem viac, vzala som si oba.

melónový  sprej na tvár zloženie

melónový  sprej na tvár zloženie

melónový  sprej na tvár

Pleťový sprej

Spreje s objemom 150 ml sú ako stvorené na horúce letné dni a večery. Obaly sú veľmi pekne urobené, keďže sú farebné s ovocím, ktoré obsahujú, teda kokosom a melónom. Nápadité, veselé, hravé. Takto urobený obal priláka pozornosť a vždy sa rada pristavím pri takýchto fešákoch. Spreje majú lahodnú vôňu, ale po dôkladnom skúšaní ma viac oslovil melónový. Jeho vôňa mi pripomína sladkú žuvačku, ktorú som si ako decko kupovala za tri koruny. Tú chuť si vybavím hneď, ako cítim melónovú vôňu. Ako sa rozplývala na jazyku a všetko bolo jednoduché, krásne, stačila žuvačka, bicykel a vietor vo vlasoch. 

Kokosový vonia pekne, ale trochu umelejšie ako ten melónový. Rozhodne sú ale pekné oba. Slúži na osvieženie tváre i pokožky celého tela. Ak chcete, môžete ho skladovať aj v chladničke, potom aj príjemne chladí. Mám ho rada či pri cvičení, či len tak počas dňa, počas cestovania alebo na výlete. Je to malý pomocník, ktorý zachráni situáciu, keď je veľmi teplo. Večer ho občas nastriekam na pleť miesto tonika a nanesiem pleťový olej alebo krém. Stojí 1,59 eur a v ponuke je čistý alebo kokosový a melónový.



Balea Feel Weel

Balea Feel Weel sprej na nohy

Balea Feel Weel zloženie

Balea Feel Weel zloženie

Mentolový sprej na nohy

Sprej na nohy Feel Well

Spreje na nohy a do topánok používam celoročne. Nielen na osvieženie, ale aj proti zápachu, najmä ak nosím celý deň uzavretú obuv či lodičky. Kupujem ich niekoľko druhov - proti poteniu, proti zápachu, na osvieženie. V lete ich miniem viac, pretože si ich frknem na nohy, keď mi je horko a na chvíľku sa mi uľaví. Sprej má 150 ml a je vo veľmi peknom zelenom obale. Obsahuje mätu a zelený čaj, vďaka čomu vonia sviežo a bylinkovo. No, vonia. Bezprostredne po nanesení ma ovalí dusivý oblak ťaživého plynu. Trochu sa rozkašlem, potom mám červené oči a potom konečne cítim krásnu mätovú vôňu. Snažím sa ho používať tak, aby sa ku mne jeho vôňa nedostala. Má ale veľmi dobrý účinok. Osvieži, prevonia, ani topánky nemajú ten nôžkový zápach. Sprej je v ponuke aj s ďalšími produktami a rada by som sa na ne pozrela. Stojí 1,99 eur.

Fruity Kiss pena na holenie od Balea

Fruity Kiss pena na holenie

Fruity Kiss pena na holenie od Balea zloženie

Fruity Kiss pena na holenie od Balea zloženie

Balea pena na holenie

Pena na holenie Fruity Kiss

Holenie je činnosť, ktorú neznášam, ale žiaľ, bez nej to nejde. Ako brunetka mám chĺpky tmavšie a výraznejšie a depilátor mi veľmi dráždi pokožku. Občas skúsim rôzne iné odstraňovače alebo depilačné vosky, ale aj tak sa vrátim k tej žiletke. Keďže pokožka môže trpieť, používam peny na holenie, ktoré ju chránia a uľahčujú holenie. Balea má vynikajúce peny, ktoré sú voňavé, účinné a za super ceny. Posledným úlovkom je  Fruity Kiss. Má 150 ml, stála 0,99 centov a nadchla ma. Vonia prekrásne. Ako exotické ovocie. Vytvára bohatú penu, holenie je jednoduché a pokožka nie je podráždená. Je hydratovaná a hodvábne hladká. Paráda! Už pokukujem po ďalších :)

Všetky kúsky nájdete vo vašej DM-ke alebo v eshope Moja DM.

Ktorý z týchto produktov ste už vyskúšali? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Hezký článek já mám baleu moc ráda a mají krásné designové flakonky :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balea je proste top! ja som mala ten kokosový a musím si ho kúpiť určite znova! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa viac páči melónový, ale na celé leto si musím kúpiť zásoby a je mi jedno, ktorý sa mi ujde :)

      Odstrániť
  3. Balea je srdcovka.Pleťové spreje vlastním všetky tri,aj ten bez vône.V lete je to must have a na tú penu sa chystám :) Odkedy som skúsila Balea peny a gély,už striedam len vône,rôzne limitky ale značku ani náhodou :D Za tie peniaze...super kup :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám všetky tri :) Na leto idú so mnou aj n výlety, keď je tak horko. Za pár eur veľa muziky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe