Zmena je život

17:04

Stalo sa tento rok. Bolo to neočakávané ako blesk z jasného neba a ja som bola  zo seba veľmi prekvapená. Vlastne aj viem, prečo sa to stalo. Keď som si na seba prvý raz dala červený náhrdelník a zrazu som sa cítila ako femme fatale. Pribudli k nemu červené lakované lodičky na vysokom štíhlom opätku. Úplný nezvyk, krútili všetci okolo mňa hlavou. Azda len Richard sa šibalsky pousmial, keď videl toľko červenej. Nepamätám si, kedy ma takto opantal farebný ošiaľ. Azda len pri ružovej, čo doteraz celkom presne nechápem. Ale k všetkým tým červeným veciam som potrebovala aj nový červený rúž. Takej červenej, akú ešte nemám.

NYX Professional Makeup

rúž Electra

rúž Electra

rúž Electra

NYX červený rúž



Extra Creamy Round rúž od NYX


Extra Creamy Round rúž od NYX mi padol do oka preto, lebo v ponuke bolo veľké množstvo odtieňov s celkom zaujímavými názvami. Hestia, Heredes,  Hero, Pandora, Electra, Hebe, Paris či Mars - to je len zlomok všetkých tých čarovných farbičiek v ponuke. Zaradil sa k lacnejším rúžom, ktoré mám, ale veľmi som ho chcela skúsiť. Nie raz som sa presvedčila o tom, že vyššia cena automaticky neznamená aj kvalitnejší produkt. Stále tvrdím, že nákup kozmetiky je hop alebo trop, málokedy niečo medzi tým.

Rúž som si zvolila v odtieni Electra. Obal rúžu je jednoduchý, čierny a na spodnej časti je farebný pásik, ktorý napovedá, aký rúž sa vo vnútri nachádza. Je pevný, rúž sa ľahko vysúva a napriek svojej jednoduchosti vyzerá pekne. Rúž je skvelo pigmentovaný. Už jeden ťah dokáže pery zahaliť do vášnivo červenej. Dobre sa nanáša, dokonca ani príliš nemusím opravovať drobné nedostatky, keď sa farba objaví nad alebo pod perou. Sýta  farba ma prekvapila svojou výdržou. Je pravda, že na začiatku sa otláčala na pohár aj príbor. Je krémový, takže otlačky boli dosť výrazné. Ale rúž vydržal celé hodiny na perách a večer, keď som sa odličovala, nechcel ísť dolu ani micelárnou vodou :) Ešte ráno som badala stopy červenej. Akoby do nich vsiakol a ostali pekné, výrazné. 

Nečakala som to, lebo mne obyčajne do hodiny rúže zmiznú. A nielen  preto, lebo ich zjem :) Rúž má len jednu nevýhodu. Rozpíja sa. Prvý raz som ho použila bez kontúrovacej ceruzky a nie raz som si musela v zrkadielku skontrolovať jeho stav, pretože sa rozpil okolo pier. Už pár rokov si kupujem priesvitné kontúrovacie ceruzky, pretože ich môžem použiť s ktorýmkoľvek rúžom či leskom na pery. Ten zachránil aj situáciu teraz. Po aplikácii ceruzky  a rúžu sa rozpíja podstatne menej a nemusím sa báť, že by som vyzerala ako klaun z grotesky. Čaká ma ešte dlhá cesta, aby som sa naučila nosiť červený rúž s akousi ľahkosťou, noblesou a bez strachu. Neskutočne sa mi to s ním zapáčilo a tak ho používam veľmi rada. Prská mi na to len Richard, lebo mi nemôže dať pusu kedy sa mu zachce. Ale páčiť sa mu to páči :)

Plusy:
  • pekný obal
  • široká ponuka farieb
  • krémový
  • sýta farba
  • ľahko sa mi aplikuje
  • pekne vyzerá, nezachádza príliš do vrások, dlho vydrží, odličuje sa najlepšie micelárnou vodou
Mínusy:
  • bez kontúrovacej ceruzky sa rozpíja

Nájdete v eshope Notino.  

Milujete červené rúže? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Tak táto farba rúžu vyzerá vážne skvelo. Ja mám rada červené rúže a pár ich aj doma mám.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ich veľmi obľúbila :) A páči sa mi pestrá ponuka týchto rúžov, chcela by som aj ďalšie :)

      Odstrániť
  2. Tak tohle je moc krásný odstín vypadá fakt dobře :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá farba je krásna! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Červené rtěnky miluji, nepoužívám ale tak často. Škoda že se ta Tvá rozpíjí, to by mi vadilo dost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, bez kontúrky to nejde. Ale nadchla ma farba, preto ho používam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe