Ako som spoznala Marina Miracle

14:33

Keď som si našla mail s ponukou vyskúšať nórsku prírodnú kozmetiku Marina Miracle, nemala som šajnu, do čoho idem. S pokorou priznávam, nepoznala som ju, a preto som s radosťou súhlasila. Ako správny kozmetický maniak som si vybrala produkty, ktoré doma nemám alebo mi dochádzali, aby som ich hneď mohla začať používať. Ponuka tejto prírodnej kozmetiky je zaujímavá a pútavá, má krásne produkty pre každodenné použitie. Jedným z prvých produktov, ktorý ma upútal okamžite, bol pleťový čistič 4 v 1. Jeho úlohou je čistiť, odlíčiť, udržať Ph pleti a tiež je probiotický. Probiotiká v jogurtoch či kapsliach pozná mnoho z nás, ochranné účinky probiotických zložiek v starostlivosti o pleť sú známe o niečo menej. Niektorí experti na pokožku tvrdia, že vonkajšia aplikácia probiotík pomáha zlepšiť hydratačné schopnosti pleti i jej textúru. Toho čističa som sa nevedela dočkať.

Marina Miracle Slovensko


krémový čistič

4 V 1 PLEŤOVÝ ČISTIČ PRE KAŽDODENNÉ POUŽITIE

Sweet&Creamy Oil Cleanser

Pleťový čistič Marina Miracle

Čistenie pleti je podľa mňa najdôležitejším krokom v starostlivosti o pleť, pretože zdravé a prospešné látky sa do nej dostanú len vtedy, ak sú čisté póry. Iba po  dôkladnom vyčistení môžu látky preniknúť hlbšie do pokožky a potom môže vyzerať žiarivo a zdravo. To je dôvod, pre ktorý si starostlivo vyberám produkty na čistenie pleti a nešetrím ani na pleťových maskách. Produkty Marina Miracle sa nesú v krásnom zelenom šate a úplne evokujú prírodu. Proste na tento produkt sa pozriete a poviete si, že dýcha prírodou. Sú minimalistické, bez zbytočných čačiek, a predsa krásne vyzerajú.

Vo vysokom a mohutne pôsobiacom obale sa nachádza 110 ml čistiaceho krému. Na dávkovanie slúži pumpička a hoci je obal masívny, nie je ťažký. Je z pevného plastu, rozbiť by sa nemal, ale ak by zažil stret s našimi kachličkami v kúpeľni, neviem, kto by z toho vyšiel ako víťaz. Na konzistenciu som bola obzvlášť zvedavá, pretože som celkom presne nevedela, čo čakať. Gél, krém? Nakoniec vyhral krém :) Konzistencia je krémová a čo ma nadchlo úplne, je jeho krásna vôňa. Vonia kokosovo a niekde v pozadí sa vyníma ešte niečo sladké, úplne na zjedenie. Pri prvou použití som chvíľu len stála a vetrila ako poľovnícky pes :) Je to taká relaxačná vôňa a vedela by som si jej doma predstaviť aj viac.

Použitie je nasledovné. Pleť si najskôr namočte vlažnou vodou. Naneste si čistič (uvádza sa, že stačí jedno stlačenie pumpičky, ja som zvyknutá na 2 - 3) a krúživými pohybmi čistite. Jemne, pomaličky, bez náhlenia. Je to krásny pocit na pokožke a aj čuchové bunky si prídu na svoje. Čistič sa na tvári zmení na mlieko a potom ho len opláchnete a zotriete obrúskom. Alebo uteráčikom. Následne si na pleť nastriekam trochu ružovej vody a použijem pleťový olej. Musím uznať, že tento čistič je k mojej pleti nežnejší ako klasický gél alebo mydlo.

Ľahko odstraňuje make up. Popri tom ju veľmi šetrne  čistí bez vysušovania a narušovania jej prirodzenej bariéry. Je čistá a žiarivá, pripomína mi to použitie masky. Niet ani stopy po mdlej, sivej pokožke bez ružovej iskry. Tento stav poznám ako majiteľka mastnejšej pleti veľmi dobre a tak ma poteší každý produkt, ktorý pokožku prirodzene rozžiari a preberie. Po použití ostáva aj veľmi jemná a vyživená. Produkt radím k mojim kozmetickým objavom tohto roka a pokojne by som ho mohla používať každý deň, neomrzí ma.

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovná pumpička na dávkovanie
  • krémová konzistencia
  • krásna vôňa kokosu, vanilky 
  • pleť šetrne bez vysušovania čistí, odličuje, vyživuje a zjemňuje, je čistá a žiarivá

Mínusy:
  • nenašla som
Luxusný pleťový čistič nájdete za 34,90 eur v eshope Marina Miracle.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe