Ecocera a ďalšia príma maska a malá súťaž pre Vás!

19:13

Masky od Ecocery na prvý pohľad nevyzerajú ničím výnimočné. Strieborný obal, zelené písmo, veľká väčšina textu v poľštine. Človek by povedal, že ďalší z produktov, ktoré sa ponúkajú, no nie sú príliš zaujímavé. Tento dojem som chvíľku mala, keď sa objavila na Slovensku a ja som si so zvedavosťou pozerala nové produkty. Lebo tá zvedavosť je u mňa silným  hnacím motorom :) Až potom som sa dozvedela, aké legendárne púdre ponúka a že vôbec nie je taká obyčajná, ako sa na prvý pohľad zdalo. Ako prvú som skúsila čiernu masku s aktívnym uhlím, ktorá sa mi veľmi zapáčila. Keď som ju minula, chcela som ďalšiu. Ďalšia bola proti vráskam a na zrelú pleť. Ešte nič pre mňa, povedala som si. A potom naskladnili masku proti akné a bolo rozhodnuté.

 Ecocera Anti-Acne


pleťová maska proti akné

 Ecocera Anti-Acne ingredients

Pleťová maska  Ecocera Anti-Acne

Pleťová maska Ecocera Anti-Acne 

Mojimi rukami už prešlo naozaj dosť prachových masiek a za pár rokov som si na nich vypestovala malú kozmetickú závislosť. V skrinke je moje pohárové kráľovstvo s veľkým množstvom ílov, práškov a už hotových masiek, ktoré hrajú farbami a vyberám si ich podľa nálady, potreby a niekedy aj času. Keď sa mi nechce si masku namiešať, tá hotová je malou spásou. Kupujem si ich s nadšením a elánom, pretože som zvedavá, ktorá ako účinkuje a ako mi pomôže na ceste k udržaniu krásnej a zdravej pleti. Ecocera Anti-Acne obsahuje koloidné striebro a meď, ktoré sú v liečbe akné používané už dlho. Koloidné striebro má mnoho ďalších výhod a nájdete ho v mnohých predajniach i lekárňach a považuje sa za silné antibiotikum. 

V ponuke sú dve balenia - 50 g a 100 g, ja som hneď siahla po tom väčšom. Menšie balenia sú výhodné pre tých, ktorí sa ich učia používať, nevedia, či pri nich ostanú a tiež pre tých, ktorí ich majú doma viacej a striedajú ich. Ja síce pravda, že práškové sa veľmi nekazia, ale aj tak im nie je najlepšie, keď sú pridlho otvorené. Prášková maska má takú... krémovú farbu? Asi skôr hnedú a vonia ľahko, neviem, k čomu by som ju  vedela prirovnať. Je ale nenápadná a ani ju nie je veľmi cítiť. Sprvu som mala pocit, že je kovová, ale teraz v nej necítim nič. 

Prvé miešanie bolo pre mňa mierne komické. Zvyknutá na masky, z ktorých si vymiešam hladkú a jemnú pastu, som sa pustila aj do tejto. Vypila hneď všetku vodu a tak som musela dolievať ďalšiu, aby som z hrče čohosi vytvorila hladkú pastu. Myslím, že dlhšie som ju pripravovala ako mi schla :) Po pár minútach urputného miešania a dolievania vody som konečne dosiahla pre mňa vyhovujúcu konzistenciu, takže som mohla prejsť do fázy dva, nanášanie. To ide dobre štetcom, lebo som si ju nechala redšiu a prsty na to nepostačovali. Kedysi som si kupovala štetec s tvrdými štetinami, no teraz milujem husté bohaté štetce, podobné sú na tekutý make up. Ich jemnosť mi vyhovuje, maska sa super nanáša a ľahko sa vymýva. Už takmer rok používam ten istý a nezmenil sa, nevypadávajú mu chlpy a drží sa ako pravý hrdina. 

Masku si treba nanášať na čistú pleť, aby účinné látky bez problémov prenikli do pokožky. Pôsobiť by mala  15 minút, ale či je to  o 5 minút viac alebo o 5 minút menej, väčší rozdiel v účinku som si nevšimla. Pri prvých naneseniach som mala jemný pocit brnenia/mravčenia, ale ustúpil a pri opakovanom použití sa už neobjavil. Bála som sa, aby som sa po umytí nemusela dívať na paradajkovo červenú pleť, ale našťastie, nič také sa nestalo. Má vynikajúce čistiace účinky. Vyčistí póry, pomôže odstrániť čierne bodky a tvár tak vyzerá žiarivo  a čisto. Je vyhladená a upokojená, pomáha aj pri hojení vyrážok a čerstvých fliačikov. Pekne zmatnila, hydratovala a zregenerovala pleť. Po jej použití ostáva akoby vzpružená, nie je unavená  a vyzerá vynikajúco. Priznám sa, jej príprava ma občas rozladí, lebo mi trvá dlhšie, ale ten výsledok stojí za to.

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • maska je veľmi jemným práškom
  • ľahká vôňa
  • na jedno použitie mi postačuje kávová lyžička/odmerka kopcom (používam ale plastovú)
  • dobre sa umýva
  • vynikajúco čistí, zjemňuje, zmatňuje, upokojuje a regeneruje pleť, nevysušuje ju
  • použiť možno vodu, kvetovú vodu alebo micelárneho fluidu
Mínusy:
  • maska dosť pije vodu, jej príprava mi trochu dlhšie trvá
100 gramové balenie stojí 4,36 eur a produkty značky Ecocera nájdete v eshope Elnino.

Mám tu pre Vás malú súťaž! Masky považujem za môj must have a značka Ecocera má naozaj veľmi kvalitné produkty. Budem šťastná, ak jednej z vás urobí radosť Banánový púder, o ktorom som Vám už písala!
Chcete získať púder? Podmienky sú jednoduché:
1. Kliknite na stránku Elnino a vložte mi do komentára link na produkt, ktorý považujete za svoj must have kúsok. 
2. Ak budete článok zdieľať, môžete si pripísať aj druhý komentár, stačí doň napísať len odkaz na miesto, kde ste ho zdieľali. Môžete, nemusíte :) 
3. Súťaž trvá od 20.06.2018 do 27.06.2018 vrátane, potom vyberiem jeden komentár, ktorý zvíťazí :) Keď sa mi víťaz ozve, dohodneme sa na doručení výhry. Ak sa neozve, vyberieme náhradníka. 


Výhrou je skvelý púder :) Ja mám dva a chystám sa aj na tretí :)

Držím palce!


Dievčatá, mrzí ma, že mi toľko trvalo vyhodnotenie, ale bola som dva dni bez internetu :)
Vybrala som komentár od Petga Fektus, prosím, napíš mi správu! Musíme sa dohodnúť, ako ti Elnino pošle balíček :)

A ostatné, nebuďte smutné, plánujem ďalšie súťaže :)


You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. za mňa je must have určite upravené obočie... najnovšie používam tento set https://www.parfemy-elnino.sk/makeup-revolution-london-focus-fix-eyebrow-shaping-kit-pripravky-pre-upravu-obocia-pre-zeny/

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. https://www.parfemy-elnino.sk/thebalm-balm-desert-bronzer-blush-bronzer-pre-zeny-6-39-g/ Nedám dopustit na tuto tvářenku, používám ji neustále. Navíc značka má krásné obaly. ssimka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak u mě je to rozhodně parfém od Dior :) doma mám bohužel jen jeho vzoreček, ale doufám, že si brzy pořídím velký flakonek - https://www.parfemy-elnino.sk/christian-dior-pure-poison-parfumovane-vody-pre-zeny/. cumanelka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. https://www.parfemy-elnino.sk/gabriella-salvete-fixing-powder-puder-pre-zeny-9-g-odtien-transparent/ toto nesmie chýbať ;) teraz v lete naozaj must have....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Akurát pred pár dňami som robila objednávku na Elnine a premýšľala nad touto značkou...jáj kiežby som si prečítala tvoju recenziu skôr :) Už by bola moja jak maska tak púder :) Kedže mám mastnú pleť u mňa je must have rozhodne zmatnenie pleti. https://www.parfemy-elnino.sk/dermacol-invisible-fixing-powder-pudre-pre-zeny/
    Momentálne vlastním púder od Dermacolu ale veľmi som si chcela prihodiť k objednávke Ecoceru,lenže rozhodnúť sa či banánový,ryžový alebo bambusový... :D klasika,sa neviem rozhodnúť tak si nekúpim pre istotu ani jeden :D Tak sa z tejto súťaže teším,prišla jak na zavolanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si veľmi zvykla na tento Nivea krém, najviac mi vyhovuje, že nie je mastný a pleť vyživuje aj hydratuje: https://www.parfemy-elnino.sk/nivea-care-denny-pletovy-krem-pre-zeny-200-ml/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Súťaž zdieľam na svojom FB profile: https://www.facebook.com/petra.kiselova

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe