Micelárny koncentrát?

19:12

Prípravky s koloidným striebrom ma zaujali na vysokej, keď som ešte stále bojovala s akné. V tom čase som si už dopriala kvalitnú, aj drahšiu kozmetiku a dosť ma zaujímalo, ako by som svojej pleti mohla pomôcť. Vtedy som mávala ako svetlé, tak aj tmavé chvíľky, kedy som mala pocit, že sa mi vracia puberta, no časom sa všetko vrátilo do dobrých zabehnutých koľají. Dnes, po rokoch, už mám svoje stálice, ktoré pleti pomôžu rýchlo a sú na prírodnej báze. Nové skúsenosti zbieram stále veľmi rada a aj preto som sa rozhodla vyskúšať micelárny koncentrát, ktorý je vhodný nielen na príprava pleťovej masky, ale pokojne ho možno aplikovať priamo na problematickú pokožku.

Micelárny koncentrát na prípravu práškových masiek Ecocera


Micelárny koncentrát na prípravu práškových masiek Ecocera zloženie

Micelárny koncentrát

ECOCERA CONCENTRATE WITH COLLOIDAL COOPER AND SILVER

Kombinácia koloidnej medi i striebra je ako stvorená na liečbu akné. Majú antibakteriálne účinky, urýchľujú hojenie a pomáhajú namáhanú pokožku regenerovať. Tento koncentrát som si ani nevšimla. Vyberala som si pleťovú masku a hľadala som, ktorú som už mala a ktorú nie. Až niekedy potom mi padol do oka, lebo vyzeral zaujímavo. Ani nie tak vzhľadom, ako svojím popisom. Obal sa nápadne ponáša na pleťové masky. Tmavý plastový s bielou etiketou a zeleným písmom, musím povedať, že pôsobí tak... obyčajne. Ako som povedala, obal nie je veľmi zaujímavý, ale zaujal ma popisom. Po otvorení som ostala prekvapená, lebo som nič necítila. Nemá takmer žiadnu vôňu a celkom mi to vyhovuje. Môžete ho použiť dvomi spôsobmi:
  • ako prvý som skúsila použiť ho na miešanie masiek. Trochu prášku zmiešam s koncentrátom a vytvorím si hladkú pastu, konzistencia mi vyhovuje redšia. Koncentrát spojí svoje sily s práškovou maskou a vytvorí sa tak ideálny produkt pre problematickú pleť
  • viacej som si ho obľúbila ako pleťovú vodu. Aplikovať ho možno priamo na pokožku, nepodráždi ju a neštípe na nej
Je to skvelý kúsok na dočistenie pleti pred aplikáciou denného či nočného krému. Pekne ju upokojuje, aj keď je začervenaná, podráždená alebo boľavá. Odstraňuje prebytočný maz a pokožka ostáva matná a jemná. Vďaka svojmu zloženiu prispieva k hojeniu akné a fliačikov, ktoré postávajú po vyrážkach. Podobný produkt by som privítala v mojej kozmetickej poličke aj vo väčšom balení a tiež v balení s rozprašovačom. Nie je to nevyhnutnosť, ale celkom príjemný luxus :) Keď som si koncentrát brala, nečakala som nič prevratné, ale musím uznať, že som s ním spokojná. Mám pocit, že značka Ecocera ma neprestane milo prekvapovať a ešte sa jej budem musieť pozrieť lepšie na zúbok.

Plusy:
  • šikovný plastový obal
  • veľkosťou vhodný aj na cestovanie
  • bez výraznejšej vône
  • nedráždi
  • vhodný na miešanie pleťových masiek alebo ako pleťová voda
  • pleť dočistí, zmatňuje, upokojue, prispieva k zlepšeniu stavu akné
Mínusy:
  • nenašla som
Za 4,92 eur ho nájdete v eshope Elnino.

Miešate si prachové masky s podobnými vodami? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ešte som o niečom takom nepočula, vyzerá to zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našla som niečo podobné, len prírodné, chystám sa na to pozrieť :)

      Odstrániť
  2. O tomto produktu jsem ještě vůbec neslyšela ale vypadá pěkně. Já s akném občas bojuji, né už sice v takové míře jako v pubertě ale sem tam ano, takže se možná po tomto produktu podívám :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa stav zhorší z času na čas a potom je zasa na chvíľu dobre. Ale podobné produkty musím mať doma stále :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe