Vylepšený dokonalý pleťový krém

19:03

Asi je to smiešne, ale každý rok po narodeninách trochu prehodnocujem svoj život. Uvedomujem si, že som zasa o rok staršia, že už by som mala mať asi taký ten dospelácky rozum a myslieť inak, ako doteraz. Som ako živel, ktorý sa nedá skrotiť a idem aj proti prúdu, ak mám pocit, že po prúde to správne nejde. Z okolia silnejú hlasy, že som už stará a mala by som si založiť rodinu, môj hlas mi hovorí, ktoré destinácie chcem tento rok navštíviť, čo chcem vidieť a zažiť, ktorú kozmetiku z wishlistu si kúpiť a snažiť sa byť každým dňom lepším človekom. Mení sa veľa vecí, ale niečo ostáva. Napríklad moja láska k Dulcii a jej famóznym pleťovým krémom. Ovocný krém, ktorý som už dávno skúsila, bol jedným z mojich najobľúbenejších. Pleťový krém s ovocím a Q10 - čistiaci komplex je jeho vylepšením a musím povedať, že ak bol ten prvý skvelý, tak tento je úplne najlepší.

Dulcia Natural

Pleťový krém s ovocím a Q10

Pleťový krém s ovocím a Q10 zloženie

pleťový krém od Dulcia Natural

výživný čistiaci krém

Pleťový krém s ovocím a Q10 - čistiaci komplex

Môj prvý pleťový krém od Dulcie bol v kovovom obale, ktorý som zbožňovala :) Po minutí krému som obaly vždy poumývala a odkladala do mojich krabičiek s kreatívnymi vecami. Ukladala som si ich na seba a mala som v nich všetko, čo by sa mohlo sypať – flitre, kamienky, korálky, očká, bambuľky, gombíky, špendlíky a milión ďalších drobností, ktoré potrebujem, keď ma kopne múza. Dulcia však zmenila šat svojich produktov, pretože vylepšila zloženie a potrebovala obsah lepšie chrániť. Myslím, že to dopadlo na jednotku s hviezdičkou. Obaly sú nielen nádherné, ale aj praktické. Zdobené čipkou, farebne odlišné, krémy s praktickým dávkovačom. Láska na prvý pohľad, čo vám poviem.

Pred Vianocami som od kamarátky dostala šípkový krémik, ktorý som jej vychválila pri posedení na káve a vynikal svojím do červena ladeným odevom. Ovocný krémik, ktorý som si vedľa neho postavila, je ladený viac do ružova a vedľa seba vyzerajú ako dvojičky. Radosť pozerať sa. Páči sa mi dávkovanie, pretože stačí jedno stlačenie a dostanem von dostatok krému, ktorý pokryje tvár i krk. Čo ma na ňom upútalo, bola neobyčajne svieža a intenzívna vôňa. Taká bylinková, výrazná,  neviem sa jej dočuchať. Dulcia má voňavé produkty, ale mám pocit, že tento krém je jedným z najvoňavejších, aké som mala. A fakt sa mi to páči :)

Konzistencia je presne podľa môjho gusta. Hoci je krém hustý, úplne ľahko a rýchlo sa rozotiera. Rovnako rýchlo sa vsiakne bez mastného pocitu, preto je ako stvorený ako podklad pod make up. Pokožka sa nemastí a v priebehu dňa je hydratovaná, preto sa mi netvoria na lícach suché miesta s jemnými šupinkami. Krém je božský, ale museli sme si na seba zvyknúť. Už pár rokov používam takmer výlučne prírodné pleťové krémy alebo oleje, ktoré sa o moju problematickú pleť vynikajúco starajú. Aj vďaka tomu nebadám takmer žiadne linky ani vrásky (tú jednu na čele nerátam, lebo je veľké a mračí sa), fliačiky, jazvy po akné a zredukovali sa aj popraskané žilky a červené miesta. Som na ne zvyknutá a málokedy sa stane, že by sme mali nejaký problém.

Pri tomto kréme som prvé dni (menej ako týždeň) mala pocit, akoby som sa ani nenatrela. Akoby sa pokožka napla a potom scvrkla. Po niekoľkých minútach to vždy prešlo, ale zľakla som sa, čo je zle. Nič nie je zle. V popise krému som sa dočítala, že to je normálna reakcia a po nej príde ten vytúžený pocit čistej a krásnej pleti. Dostavil sa. A s ním mnoho ďalších výhod, pre ktorého ho budem velebiť do nebies vždy, keď sa ma niekto opýta na dobrý krém. A aj keď sa ma neopýta, ja veľmi rada rozprávam o kozmetike každému, kto je ochotný ma počúvať :) Lebo môjho priateľa to (pochopiteľne) nezaujíma a úplne stačí, keď vydrží počúvať o mojich nových šatách a lodičkách. Takže, krém hydratuje pokožku počas celého dňa. Nie je vysušená, dobre sa aklimatizuje v teplom i chladnom počasí/priestoroch.

Je dokonale vyhladená, jemná a je to radosť sa pohladkať. Pleť zmatňuje a redukuje póry, takže líčenie je omnoho dokonalejšie. Redukuje množstvo čiernych bodiek a vďaka nemu nové nepribúdajú. Upokojuje pokožku, zapálené vyrážky sa lepšie hoja a červené miesta sa rýchlejšie zmenšujú a strácajú sa. Pokožka je pri každorannej aplikácii žiarivá, svieža a čistá. Neviem, ako by som to najlepšie vystihla, ale vďaka nemu sa cítim tak...oslobodene? Ľahko? Jednoducho povedané, je to poklad, ktorý robí  s pokožkou divy a dokáže prinavrátiť aj sebavedomie, lebo sa cítim krajšia a prejavy akné sú omnoho mene nápadné. Na noc používam oleje alebo hydratačné krémy, vďaka čomu je pleť pružná, pevná a nebadať na nej prejavy predčasného starnutia. Palec hore nie raz, ale tisíckrát! A pokojne aj kúsok viac. 

Plusy:
  • Pekný obal s pumpičkou
  • Nádherne vonia
  • Hustý, no zároveň ľahký a nemastný
  • Vhodný aj pod make up
  • Rýchlo sa vsiakne bez mastného filmu
  • Hydratuje, čistí, zmatňuje, redukuje čierne bodky, pokožka je jemná, čistá, svieža
  • Môj najobľúbenejší krém od Dulcie

Mínusy:
  • Nenašla som

Za 17,90 eur ho nájdete v eshope Dulcie alebo v partnerským predajniach.

Máte obľúbený pleťový krém od Dulcie? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já jsem ještě od Dulcie nic nezkoušela ale o značce a tomto výrobku jsem již slyšela a zvažuji jeho koupi :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som na Dulcii a tomto kréme dosť frčala, kým som si nevšimla, že pri pravidelnom používaní je pleť na pohľad vysušená a zďaleka nie výživená. Tak som sa dala na oleje..argánový a šípkový a takú super zdravú výživenú pleť som ešte nemala. Ani s krémami od Dulcie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krémy striedam s olejmi už pár rokov :) Naozaj sú skvelé, ale na deň pod make up potrebujem krém. Teraz mám tento a šípkový a som moc spokojná. Teraz si brúsim zuby na mätovú vodu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe