Nesmierne voňavá čistiaca pena

14:03

Od Soaphorie som mala už niekoľko čistiacich pleťových pien a tento produkt ma veľmi nadchol. Sú lepšie ako pleťové gély a perfektne sa dopĺňajú s mojimi čistiacimi pleťovými mydielkami. V ponuke sú pre každý typ pleti a keďže som už mala penu na mastnú či citlivú pleť, ďalšia voľba padla na čistiacu penu proti starnutiu pleti. Keďže moja pleť už občas potrebuje poriadnu dávku hydratácie, pomoc s jemnými linkami a tiež nejaký ten antiage efekt, neváhala som a vrhla som sa do používania.








O čistiacej pene proti starnutiu pokožky si môžete prečítať:
      "Čistiaca pena na tvár vyvinutá na účinný boj proti vráskam s anti - aging efektom. Arganový olej hĺbkovo hydratuje pokožku, podporuje obnovu buniek, eliminuje tvorbu vrások a napomôže podráždenej či poškodenej pleti k upokojeniu. Vďaka obsahu vitamínov A, E a F je jedným z najúčinnejších prostriedkov starostlivosti o pleť. Ryžový olej má výrazné antioxidačné a liečivé účinky. Zabraňuje procesu pigmentácie melanínu, vyživuje, zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Šípkový olej pomôže vrásky zjemniť a vyhladiť, pleť rozžiari a dodá jej potrebnú hydratáciu a elasticitu. Prášok z Mimózy (Citlivky) pôsobí sťahujúco a nádherne upravuje tonus ochabnutej pleti. Esenciálne oleje levandule úzkolistej a Ruže damascénskej nielenže nádherne prevonia pokožku, ale zbavia vás aj stresu, podráždenosti a podčiarknu rejuvenizačný proces.

Zloženie: Glycerin (glycerín rastlinného pôvodu)*, Aqua (voda), Sorbitol (zvlhčovadlo, alkoholický cukor rastlinného pôvodu), Sodium Cocoyl Glutamate (tenzid rastlinného pôvodu)*, Disodium Lauryl Sulfosuccinate (tenzid), Rosa Moschata Oil (šípkový olej)*, Oryza Sativa Bran Oil (ryžový olej)*, Argania Spinosa Kernel Oil (arganový olej)*, Sodium Chloride (kuchynská soľ), Sodium Anisate (konzervant), Sodium Levulinate (konzervant), Squalane, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate (Kyselina hyalurónová), Mimosa Tenuiflora Bark Extract (Citlivka)*, Camellia Sinensis Extract (Čajovník čínsky)*, Lavandula Augustifolia Flower Extract (Levanduľa úzkolistá)*, Rosa Damascena Flower Extract (Ruža damascénska)*, Tetrasodium Etidronate (komplexotvorná zložka), Caffeine (Kofeín)*, Tocopherol (antioxidant, vitamín E), Tocopheryl Acetate (antioxidant, vitamín E)"
Pestrá zmes olejov a extraktov sľubovala naozaj skvostný zážitok pri umývaní pleti. Penu používam tak 2 - 3 razy týždenne (inak mydlo alebo čistiacu penu na zmiešanú pleť). Sklený pohár má 125 ml a nájdete na ňom milý ekologický odkaz, aby ste zastavili vodu, keď používate penu a tiež to, že obal môžete vrátiť a ochrániť tak prírodu. Pena neobsahuje palmový olej a je vhodná aj pre vegánov. Samé pozitíva, no nie? Sklený pohár je skvelý a môžete ho vrátiť v predajni. Ja si ich ale nechávam a doma do nich odkladám koreniny, semienka, môj bio práškový bujón a podobne. Je to rozhodne lepšie ako plastové koreničky a krásny design neomrzí. Pena naozaj krásne vonia, kvetinovo, sýto, ale nie rušivo. Je ľahká, nadýchaná a už malý kúsok veľmi dobre pení a postačuje na umývanie pleti. Stačí ju naniesť na vlhkú pleť a krúživými pohybmi čistiť. Ja používam aj hubku alebo kefku, ktoré znásobia účinok čistiacej peny. Pokožku mi doteraz nepodráždila ani jedna z čistiacich pien a to ani vtedy, ak som mala pokožku boľavú a vyhádzanú vyrážkami. Jemne ju čistí, odstraňuje aj zvyšky make upu, výrazne ju hydratuje, spevňuje a ostáva hodvábne jemná na dotyk. Pena pomáha vyhladzovať jemné linky a smädná pleť dostáva všetko, čo potrebuje, aby ostala krásna a zdravo vyzerajúca. Penu neodporúčam používať na odlíčenie očí, skúsila som to, ale tam ma štípala, preto ostávam len pri čistení tváre. Pena je veľmi dobrá, som s ňou spokojná a rozhodne neľutujem, že som si vybrala aj ju. Práve naopak. Stačí mi ju používať dva razy týždenne a som veľmi spokojná s tým, ako pokožka vyzerá. Určená je na denné použitie, preto ak máte zrelšiu pleť, pokojne si ju doprajte každý večer. Pleť sa vám poďakuje :)

Plusy:
  • vratný obal
  • milé eko slogany na obale
  • krásna vôňa
  • ľahká krémová konzistencia
  • odstraňuje make up, čistí pleť, vyhadzuje linky, hydratuje, spevňuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Čistiaca pena stojí 12,50 a kúpite ju v eshope Sopahorie alebo v partnerských predajniach.

Skúsili ste niektorú čistiacu penu od Soaphorie? Ako ste boli spokojné? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mám tiez takuto penu,len na zmiesanu plet,a je tuha:)nevadi mi to,len ma zaujima ci aj ta tvoja ma tuhu konzistenciu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, tá na na zmiešanú pleť je o dosť tuhšia ako táto :)

      Odstrániť
  2. Já teď psala recenzi na jílovou masku/čistič od Soaphorie.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe