Tieň na obočie

16:45

Za posledné roky sa stalo samozrejmosťou, že si každé ráno upravím obočie. Veľmi som si zvykla na sady, kde je vosk a farba, výsledkom je krásne líčenie na celý deň. Mám síce aj nejakú ceruzku, ale až tak jej nefandím. Dermacol priniesol zaujímavú novinku - tieň na obočie. Môžem to povedať rovno - stal sa mojím najobľúbenejším produktom na obočie.









O púdrovom tieni na obočie si môžete prečítať:

     "BENEFITY: Oftalmologicky testované, vodoodolné, neobsahuje parabény, lanolín, parafín, parfum a palmový olej.
Automatické púdrové tiene na obočie dokonale dokreslia a zvýraznia líniu vášho obočia.
Praktická a jednoducho ovládateľná ceruzka s kužeľovitým aplikátorom naberie optimálne množstvo púdrového tieňa naskrutkovaním náplne vo viečku a umožní tak veľmi ľahko vykresliť presnú líniu vášho obočia. Líčenie púdrovými tieňmi dodáva obočiu dlhotrvajúci, prirodzený vzhľad a pohodlná aplikácia je oveľa jednoduchšia ako vykreslenie ceruzkou. Praktické kompaktné balenie je vhodné do každej kabelky. Púdrové tiene na obočie sú vodoodolné a oftalmologicky testované.  
Objem / hmotnosť: 1 g"


V ponuke sú tri odtiene, pričom ja som dostala jednotku. Je na mňa bledšia, než na akú som zvyknutá, ale v konečnom dôsledku to bola príjemná zmena. Pre brunetky sú ako stvorené, len neviem, ako by sadli blondínkam. Rozhodne si myslím, že odtiene by mali pribudnúť, lebo tri sa mi zdajú málo. Napriek tomu, že je bledší, ako by sa mi páčilo, nosím ho denne a dokonca. Miláčikom sa stal po prvom použití. Je to vlastne ceruzka, ktorá je ukončená aplikátorom. Je kužeľovitý a uľahčuje nanášanie púdrového tieňa. Ten je vo viečku a keď doň vložíte aplikátor, naberie sa naň tieň. Sprvu som nechápala, čo mi to poslali :) Dívala som sa na to zo všetkých strán, videla som farbu, len som hľadala spôsob použitia. To je veľmi jednoduché. S aplikátorom sa dá obočie vykresliť veľmi precízne, rýchlo a ľahko. Obočie je zvýraznené, vyzerá prirodzene a líčenie vydrží celý deň. Nerozmazáva sa a tieň drží. Dokonca sa v popise uvádza, že je vodeodolný. Neviem to úplne potvrdiť, ale pri daždi, ktorého sme si užili až až, vydržal. Pracuje sa mi s ním omnoho lepšie ako s ceruzkou alebo mojimi doteraz obľúbenými sadami na úpravu obočia. Dokonca si trúfam povedať, že keď miniem moju sadu od Elf-u, ktorú si bez prestávky kupujem už niekoľko rokov, siahnem po tomto tieni v odtieni dva. Navyše, je tak maličký, že sa vmestí do každej kozmetickej taštičky a môžem ho tak mať so sebou nech idem kamkoľvek. 

Plusy:
  • malý, pekný obal
  • šikovný aplikátor
  • púdrový tieň je vo vrchnáku
  • sýta farba
  • ľahké nanášanie
  • obočie zvýrazní, je pekné a vydrží celý deň 
Mínusy:
  • nenašla som 
Púdrový tieň stojí 7,69 eur a kúpite ho v drogériách a na internete.


Čo hovoríte na túto vychytávku? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Právě na něj taky chystám recenzi, za jeho koupi jsem vážně ráda! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podobnu vychytavku uz pouzivam skoro 2 roky, ibaze obal aj aplilator je presne taky ako maju lesky na pery, tento dermacol sa mi zda dost drahy mato ze ma len 1 gram ale urcite v buducnosti vyskusam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám rada takéto vychytávky :) Sú zaujímavé a aplikácia jednoduchá. Aj ten, o ktorom píšeš, by sa mi zrejme páčil.

      Odstrániť
  3. Vyzerá zaujímavo, ja používam klasický tieň na obočie v paletke, ktorý naberám pomocou skoseného štetca. Toto by mi zrejme celkom aj uľahčilo a zrýchlilo proces. Musím sa po ňom poobzerať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten klasický tieň sa nanáša zložitejšie, ale efekt je veľmi podobný :) Obľúbila som si ho pre tú rýchlu aplikáciu, ale rada skúsim nové kúsky.

      Odstrániť
  4. Pred pár dňami som si ho objednala, ešte som ho nevyzdvihla, som zvedavá.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fiha.. tak toto zaujalo aj mňa... moja prvá skúsenosť bola samozrejme s ceruzkou, ale tú som rýchlo vymenila za tiene na obočie. :-) a tiež som si zvykla na to, že obočie proste každý deň musí byť dokreslené, inak je nevýrazné. Včera mi ale akurát prišla nejaká farba na obočie od Milani z krasotiky, tak som veľmi zvedavá aká bude. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tom Milani pozerám aj ja :) Možno časom, lebo teraz som si naškrečkovala nejaké zásoby.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe